- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка с топла вода
Zdraveite,iskam da vi pitam ne6to,predi vreme kogato spah s edno momi4e i govoreiki si sled tova za sexa,tia kaza 4e 6te mi napravi niakoi put "svirka s topla voda",stana incident,taka i nemojahme da se vidim otnovo(( i da razbera kakvo e imala predvid.Ako niakoi znae neka da obiasni za da ne stoia
neuk.
т.7
krem4et0
за пръв път го чувам пък това![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Da be,super stranno haha mai shte mra neuk hahaha
То това сигурно е нещо като израза "ще го духаш под вода докато изсъхне"![]()
Нямам си на идея какво е това. По добре да я питаш нея
Da tva s led4etata kato 4eli e po-razprostraneno
виж за това не се бях сетила.има нещо вярно в логиката ти.брато ако е така изпуснал си си шанса хах
Hm,ako e tova,ne se znae izpusnal li sumvuprosa e daali e tova.
така или иначе казваш,че вече неможе да ти го направи мацката така че не виждам защо се мъчиш да разбереш кво е имала впредвид.
Имала е предвид, че докато ти прави свирка, ще има топла вода в устата.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
![]()
М не съм чувала за такова нещо..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
и къф е тоя инцидент дето те спира даже да я питаш кво е значело тва не разбрах? по темата мое да е имала предвид да прави некви маневри в банята да те облива с душ с топла вода докато ти духа.. знам ли
според мен щи лапа под душа![]()
БлЯя..БлЯ...
Предполагам под душа ще го полива с топла вода,нещо от сорта...
А за онези по горе - Не знам е правилно,не го пишете слято,нали правите секс вече,големи сте...
Reality is wrong,dreams are for real.
Чувала съм за свирка "климатик", но за свирка с топла вода... звучи сранно
![]()
Много знаеш... я кажи ко е това климатикПървоначално написано от sugarbaby_
![]()
или да покажеш
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ми един приятел ми го разказаПървоначално написано от Adwokat
![]()
значи момичето си слага в устата 2 ледени кубчета и т.н....![]()
не съм прбвала, но ми се струва като мъчение за вас-ммчетата![]()
Според мен е имала предвид, че преди да ти духа ще пие нещо топло(в случая топла вода). Аз за тоя трик съм чувала, че се прави като редуваш топло, студено- първо пие от чаша със студена вода и ти го лапа, после пие от горещата и така...Било яко...
Дам пък може момичето да е имало предвид да му ду.а в някоя вана с топла вода ....Първоначално написано от sugarbaby_
![]()
All under heaven........