.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Защо момичетата се притесняват?

Здравейте,питането ми е отправено по-скоро към женската част от аудиторията.
    Защо момичетата се притесняват да имат връзка,или по-точно отношение и комуникация с мъж който е,примерно 30 годишен,но по-младолик,добре изглеждащ,натрениран-с хубаво тяло,поддържан-тен,козметик и т.н.,добре облечен,много добре финансово и с хубава кола?
    Въпросът е сериозен и се надявам да получа някакъв отговор.Благодаря.

т.1 и т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    защото най често са с въпросния човек точно заради колата и парите му.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    хахахаха замисли се малко...Примерно сега да се хвана с някой на 30...Няма как да стане тая работа,щото майка ми е на...35... т.е тоя е по-подходящ за майка ми,отколкот за мене...Пък и това как изглеждаш...Не е важно външното а вътрешното...

п.п Първо бащата на момичето ще те убие...
    п.п2 Тва си е...извратено...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Еми зависи на колко е момичето.Ако е на 20 и нещо,няма причина да се притеснява.Ама ако е примерно под 18....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Aми да ти кажа чесно някой момичета не се притесняват от такъв мъж,а точно него търсят,а другите се притесняват,че може би ще им иска нещо в замяна този мъж,който им дава пари или им купува скъпи подаръци.трети пък се притесняват родителите им как ще приемат връзката на 15 годишната им дъщеря с 30 годишен мъж.много са причините.кажи защо точно питаш и някой ще ти отговори по точно

Град
    София

Re: Защо?

Цитирай Първоначално написано от ibriam
    Защо момичетата се притесняват да имат връзка,или по-точно отношение и комуникация с мъж който е,примерно 30 годишен,но по-младолик,добре изглеждащ,натрениран-с хубаво тяло,поддържан-тен,козметик и т.н.,добре облечен,много добре финансово и с хубава кола?
    Защото такива като тебе не стават.
    Don't tell me what I can or can't do !

Boyd
    Много мило.Не стават за какво точно?

не си мисли,че дадено момиче ще тръгне с теб само заради парите и тялото ти.не всички момичета са такива...с някакво погрешно впечатление си за жените

Град
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    не си мисли,че дадено момиче ще тръгне с теб само заради парите и тялото ти.не всички момичета са такива...с някакво погрешно впечатление си за жените
    не съм напълно съглсен.Може да не са всички така но голям процент ще се повлияят от парите.....за жалост.

ако си намерил някоя 15-16 годишна съм сигурна, че дори няма да се замисли за това да има връзка с теб! Не си търси белята и си намери жена, която ти подхожда и на годините и на акъла!

Май не ме разбра правилно.Тук не става дума за някакъв дърт перверзен дебелак с пошло съзнание,а за нормален човек,който за "съжаление" има нещо повече от болшинството и може би точно това кара хората да си мислят,че е надут и ,че иска да копува някого...

Alexandra93

В никакъв случай не става дума за 14 годишна(моите уважения към тях,но това вече наистина е малко извратено)Става дума за повече от 18 год.

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    не съм напълно съглсен.Може да не са всички така но голям процент ще се повлияят от парите.....за жалост.

неможе да слагаме всички жени под общ знаменател.Извинявай ама ако е някой грозен мазен и доста отблъскващ милиони да ми вади няма да съм с него ако няма някакво друго привличане освен паричното..
    ibriam за колко годишна мацка говорим.ами може и да си надут,но да не го разбираш заради гордостта си

не става въпрос дали някой ще купува друг, а за морала и почтеността. Дори и да е "добре облечен чичко" той все пак си остава чичко за момичето! Я кажи момичето на колко е?

Град
    ^^както казах вече много е голям процента който гледа парата.Не слагам всички под общ знаменател и за това и се доуточних.

именно, особено ако е безмозъчно

ако каката има парички да ти кажа голям процент от мъжете също биха я взели само заради това.да не забравяме,че има и много мъжки к*рви

Ами аз лично съм го правил когато бях на 18 и трябва да ти кажа,че тя(29г.) доста ми даде...(не в материален смисъл)

^ жив и здрав

какичките обичат малките момченца както виждаш и той като е бил малък е бил с какичка и много момчета са на принципа "хвани си кака да те отрака на матрака"

SiSsKkAa

Майтапа настрана,но наистина много ми даде и на много ме научи,макар,че в интерес на истината това си беше по-скоро сексуална връзка...

Re: Защо?

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Цитирай Първоначално написано от ibriam
    Защото такива като тебе не стават.
    Много точно.

Да си на 30 и да се занимаваш с деца под 18 говори много, много лошо за тебе...

Кой знае колко си изпаднал морално и как не впечатляваш наборките си, за да се занимаваш с тийнове и да им замайваш главата.. не ти ли е жал да са с хлебарки като теб бе..

Всички на 30 дето са големите ангелчета, обичливите пенсионерчета дето ходят с 15 годишни са си СЪМНИТЕЛНИ, и ето това е причината поради която аз се стрхувам от тях и се притеснявам да имам връзка с такива хора (не съм си го помисляла дори де) - интуиция просто.

А и само разлика от 5 години ти разкрива доста неща,какво остава за човек който е два пъти колкото твоята възраст..

едит: аа, прочетох ти мнението.. е, щом е над 18, няма проблем..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ако момичето е на 15-17 години, а той 30+ ... какво като е младолик?
    Та той е 2 пъти по-голям от нея ... какво общо може да имат помежду си, освен секса - тя му пуска, защото той и задоволя материално прищевките, а тя неговите нужди и на това се основа любовта им ...
    Не са нормални за мен такива взаимотношения, естествено, че всяко правило си има изключения, но все пак ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи на колко е момичето..не си мисли че всички под 18 биха тръгнали с човек на 30 (е в днешно време повечето биха го направили и то само заради нещата които имаш..) ... но ако говорим за нормалните момичета не търсещи пари и разни такива трудно ще намериш нещо младо... пък и могат да те обвинят за педофилство.. Любовта няма граници ама все пак...

Град
    Skenderland
    Много разбирачи на жени,чудо направо!
    Както и да е...ако момичето е на 18 и нагоре...ти си на 30...ако няма химия,чувства,привличане... а какъв страх говорим...?Погледни на нещата така-не е привлечена толкова от теб и не иска да се обвързва.И защо винаги се изтъква външния вид и портфейла?Някои не се интересуват от това!При всеки е индивидуално!Разберете,че жените сме странни и различни!Всяка жена има характер,предпочитания и прочие.
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си