- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата се притесняват?
Здравейте,питането ми е отправено по-скоро към женската част от аудиторията.
Защо момичетата се притесняват да имат връзка,или по-точно отношение и комуникация с мъж който е,примерно 30 годишен,но по-младолик,добре изглеждащ,натрениран-с хубаво тяло,поддържан-тен,козметик и т.н.,добре облечен,много добре финансово и с хубава кола?
Въпросът е сериозен и се надявам да получа някакъв отговор.Благодаря.
т.1 и т.7
krem4et0
защото най често са с въпросния човек точно заради колата и парите му.
хахахаха замисли се малко...Примерно сега да се хвана с някой на 30...Няма как да стане тая работа,щото майка ми е на...35... т.е тоя е по-подходящ за майка ми,отколкот за мене...Пък и това как изглеждаш...Не е важно външното а вътрешното...
п.п Първо бащата на момичето ще те убие...
п.п2 Тва си е...извратено...![]()
![]()
![]()
Еми зависи на колко е момичето.Ако е на 20 и нещо,няма причина да се притеснява.Ама ако е примерно под 18....![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Aми да ти кажа чесно някой момичета не се притесняват от такъв мъж,а точно него търсят,а другите се притесняват,че може би ще им иска нещо в замяна този мъж,който им дава пари или им купува скъпи подаръци.трети пък се притесняват родителите им как ще приемат връзката на 15 годишната им дъщеря с 30 годишен мъж.много са причините.кажи защо точно питаш и някой ще ти отговори по точно
Защото такива като тебе не стават.Първоначално написано от ibriam
Don't tell me what I can or can't do !
Boyd
Много мило.Не стават за какво точно?
не си мисли,че дадено момиче ще тръгне с теб само заради парите и тялото ти.не всички момичета са такива...с някакво погрешно впечатление си за жените
не съм напълно съглсен.Може да не са всички така но голям процент ще се повлияят от парите.....за жалост.Първоначално написано от SiSsKkAa
Май не ме разбра правилно.Тук не става дума за някакъв дърт перверзен дебелак с пошло съзнание,а за нормален човек,който за "съжаление" има нещо повече от болшинството и може би точно това кара хората да си мислят,че е надут и ,че иска да копува някого...
Alexandra93
В никакъв случай не става дума за 14 годишна(моите уважения към тях,но това вече наистина е малко извратено)Става дума за повече от 18 год.
Първоначално написано от x3eme
неможе да слагаме всички жени под общ знаменател.Извинявай ама ако е някой грозен мазен и доста отблъскващ милиони да ми вади няма да съм с него ако няма някакво друго привличане освен паричното..
ibriam за колко годишна мацка говорим.ами може и да си надут,но да не го разбираш заради гордостта си
^^както казах вече много е голям процента който гледа парата.Не слагам всички под общ знаменател и за това и се доуточних.![]()
ако каката има парички да ти кажа голям процент от мъжете също биха я взели само заради това.да не забравяме,че има и много мъжки к*рви
Ами аз лично съм го правил когато бях на 18 и трябва да ти кажа,че тя(29г.) доста ми даде...(не в материален смисъл)
какичките обичат малките момченца както виждаш и той като е бил малък е бил с какичка и много момчета са на принципа "хвани си кака да те отрака на матрака"
SiSsKkAa
Майтапа настрана,но наистина много ми даде и на много ме научи,макар,че в интерес на истината това си беше по-скоро сексуална връзка...
Много точно.Първоначално написано от Boyd
Да си на 30 и да се занимаваш с деца под 18 говори много, много лошо за тебе...
Кой знае колко си изпаднал морално и как не впечатляваш наборките си, за да се занимаваш с тийнове и да им замайваш главата.. не ти ли е жал да са с хлебарки като теб бе..
Всички на 30 дето са големите ангелчета, обичливите пенсионерчета дето ходят с 15 годишни са си СЪМНИТЕЛНИ, и ето това е причината поради която аз се стрхувам от тях и се притеснявам да имам връзка с такива хора (не съм си го помисляла дори де) - интуиция просто.
А и само разлика от 5 години ти разкрива доста неща,какво остава за човек който е два пъти колкото твоята възраст..
едит: аа, прочетох ти мнението.. е, щом е над 18, няма проблем..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако момичето е на 15-17 години, а той 30+ ... какво като е младолик?
Та той е 2 пъти по-голям от нея ... какво общо може да имат помежду си, освен секса - тя му пуска, защото той и задоволя материално прищевките, а тя неговите нужди и на това се основа любовта им ...
Не са нормални за мен такива взаимотношения, естествено, че всяко правило си има изключения, но все пак ..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Зависи на колко е момичето..не си мисли че всички под 18 биха тръгнали с човек на 30 (е в днешно време повечето биха го направили и то само заради нещата които имаш..) ... но ако говорим за нормалните момичета не търсещи пари и разни такива трудно ще намериш нещо младо... пък и могат да те обвинят за педофилство..Любовта няма граници ама все пак...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много разбирачи на жени,чудо направо!![]()
Както и да е...ако момичето е на 18 и нагоре...ти си на 30...ако няма химия,чувства,привличане... а какъв страх говорим...?Погледни на нещата така-не е привлечена толкова от теб и не иска да се обвързва.И защо винаги се изтъква външния вид и портфейла?Някои не се интересуват от това!При всеки е индивидуално!Разберете,че жените сме странни и различни!Всяка жена има характер,предпочитания и прочие.