- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата се притесняват?
Зависи от колко голям град си, преобладаващата религия и такива неща, който е притеснявам че може да говорят зад гърба й![]()
Защото бих се стреснала не знам...Няма значение,че е младолик и т.н...![]()
![]()
Ако се държиш нормално и не го показваш повече,отколкото трябва - хората едва ли ще имат причина да те мислят за такъв и такъв..Първоначално написано от ibriam
![]()
А и въпроса ти е много...странен... Ако говорим за някво момиче на 15-16...ясна работата.. Тва ше е глупост.
Ако пък говориш за 20+ жена... ми не знам.. може би трябва да се върнеш на първото,което написах...
(Ха леле една приятелка се оплете така с един ''младолик'' като теб,който след като бе отрязан продължи да се мисли за неустоим и да с става още по-нахален) ...но твоя проблем май е по-различен
както и да е...
1.Мъж, който се цели в много по-малки от него има комплекси за малоценност.Той няма възможност да докаже себе си пред връсниците си , за това и търси "по-млади" ,които на всички е известно "лесно се лъжат".
2.Мъж,който парадира само с пари/кола/козметик е куха лейка, с която смислен разговор не може да се води и областта му на компетенция стига само до това :"Много съм финансов".
3.Никое умно и уважаващо се момиче не би искало да е секс играчката на подобен комплексар-малоумник.
Ето отговор на всичките ти питания, ако си толкова велик, ще има с какво да съблазняваш връсничките си, ще си интересен събеседник, ще има с какво да впечатлиш една изградена вече личност, а не някакво хлапе.А парите-ми те и другите ги имат, не се самозалъгвай!
ами защото може би имат притеснения че 30-годишния мъж ще ги използва само за секс...![]()
Лелеее,изядохте ме...момичето е на 21-навършени,по всичко си личи,че има симпатии,но нещо я притеснява,може би защото е от скромен произход(което за мен е без значение),може би св притеснява от лустрото около мен,но това съм си аз-не съм се напудрил като петел за да правя впечатление,а защото това съм си аз-и това-какво правя и как изглеждам,го правя заради себе си,не заради другите.Просто имам чувството,че ако карах Опел Вектра(да ме прощават феновете на марката) и излизах само в кварталното кафене-шансовете ми щяха да са доста по-големи...Имам предвид,защо се плаши от лукса(колкото и нескромно да звучи,но се принуждавам да го кажа,защото в това май е разковничето)П.С.От столицата съм.
търсят сигурност?![]()
иначе, естествено, че от материална гледна точка изглеждат нещата
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Първоначално написано от soulripper
+11111111![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
Човек защо си слагаш сам главата в турбата?Махай ги тея като нас и си намери жена...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
mhmПървоначално написано от Extremescream
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Ако под момичета имаш предвид такива на по 17-18, мисля, че сам можеш да сметнеш разликата между 30 и 18. Ако това число е равно на банковата му сметка в милиони, естествено, че момичето ще иска да има връзка с мъжа. Но ако сметката му е солидно по-малка от числото в милиони, няма как. Та иначе относно останалите 1% от момичетата, които не се влиаят от парите и от материалното, не биха искали да са с него, защото от разликата в годините се появява и голяма разлика в начина на мислене. И от това какво точно иска всеки от двамата партньори в една връзка. Начините по които един [озрял] мъж [защото има и такива на по 30, които все още не са озрели] се забавлява са коренно различни от тези на едно момиче, което току-що е навършило пълнолетие.
П.п. Това е моето мнение. Може да се каже, че още съм малка, за да ги разбирам тези неща, но все пак да се изкажа.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
t1n4e7o
Няма расова разлика-и двамата сме си чисти бълари.Нещо криво ме разбрахте,не,че тя не иска,тя се притеснява.
Много грозно си се представил... богаташ, красавец... това не те прави по-малко педофил...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
малките момичета не се притесняват да бъдат с големи маже просто нямат желание за това.. кое нормално момиче на 18(че и доста по-големи) би предпочело някой с по малка разлика в годините от нея пред някой богат чичко, на годините на майка и...
Виж сега,явно никой не чете постовете и темата не се следи.От жена до жена има голяма разлика,всяка си има принципи и желания,различни от тези на друга.Просто сме си такива.Ти си познаваш момичето най-добре.И да питаш тук никой не я познава и няма как да отговори точно.Много зависи какво искаш и как се представяш пред нея.
П.П.: Не са 1% жените,които се интересуват от сметката!Както казах в предния си пост-много разбирачи станаха!!!![]()
SkendY_F
Благодаря за смисления отговор.Смятам да спра да чета,защото тук явно по-малко от 1 процент имат идея какво пишат.Чичко,педофил,старец и т.н.Наистина много разбирачи,само,че този чичко има по-хубаво тяло от 99% от 20-ина годишните изсипаняци(да ме извиняват нормално-изглеждащите момчета)...
Значи може сума ти неща да я притесняват. Разликата в годините все пак е значителна. Аз съм на 21 и те уверявам, че мен това би ме притеснило. И то главно защото с дадения човек вероятно ще търсим различни неща в една връзка, ще имаме различни интереси и тн. Един мъж на 30 вероятно в някакъв момент би искал да се установи, със сериозна приятелка, дари семейство. Мисли за кариера. Едно момиче на 21, да, не е ученичка, но все пак е студентка - учи и ходи по купони (и евентуално нещо работи де). Може да се притеснява, че начинът ви на живот е твърде различен, че евентуално ще искаш твърде много от нея и тн.Първоначално написано от ibriam
А може да я притеснява именно обратното. Може да смята, че не би я приел достатъчно насериозно. Че те интересува именно главно "връзка на сексуална основа" и не би се обвързал по-емоционално с нея.
А може и наистина финансовата страна на нещата да я тревожи. Може да не иска да е зависима от теб, може ти да парадираш твърде много с финансови възможности...
Темата ми се струва интересна и би могъл още някой да даде по-сериозно мнение. И все пак ако авторът каже (или ако видя, че е спрял да проявява интерес към темата), ще я заключа.
aaaaaaaaaaa az puk sum na drugo mnenie.. momi4eto signal e polu4ilo ne6to mai mai![]()
![]()
![]()
az ako bqh nqma6e damu mislq po dobre s nqkoi na 30 koito e po trezven v glavata otkolkoto s nqkvo 18 19 gogi6no mom4e..
Кой е казал че се притесняват, може би просто имат ум в главата ии усещат,че не е нормално младо момиче да се среща с човек който би могъл да й бде баща
що да не е нормално , ко кат може да и е баща ,какво гледате годините хораааа това най-малко има значение.
Разкараите ги теа клишета, че ЛЮБОВТА нямала граници ...
ИМА естествено .. ВСИЧКО си има граници ..![]()
![]()
![]()
I just called to say I lovee yah !
Всичко си има граница : http://www.math10.com/bg/algebra/lim.html