.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Град
    Инкогнито
    Зависи от колко голям град си, преобладаващата религия и такива неща, който е притеснявам че може да говорят зад гърба й

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Защото бих се стреснала не знам...Няма значение,че е младолик и т.н...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ibriam
    Май не ме разбра правилно.Тук не става дума за някакъв дърт перверзен дебелак с пошло съзнание,а за нормален човек,който за "съжаление" има нещо повече от болшинството и може би точно това кара хората да си мислят,че е надут и ,че иска да копува някого...
    Ако се държиш нормално и не го показваш повече,отколкото трябва - хората едва ли ще имат причина да те мислят за такъв и такъв..
    А и въпроса ти е много...странен... Ако говорим за някво момиче на 15-16... ясна работата.. Тва ше е глупост.

Ако пък говориш за 20+ жена... ми не знам.. може би трябва да се върнеш на първото,което написах ...

(Ха леле една приятелка се оплете така с един ''младолик'' като теб,който след като бе отрязан продължи да се мисли за неустоим и да с става още по-нахален ) ...но твоя проблем май е по-различен както и да е...

1.Мъж, който се цели в много по-малки от него има комплекси за малоценност.Той няма възможност да докаже себе си пред връсниците си , за това и търси "по-млади" ,които на всички е известно "лесно се лъжат".

2.Мъж,който парадира само с пари/кола/козметик е куха лейка, с която смислен разговор не може да се води и областта му на компетенция стига само до това :"Много съм финансов".

3.Никое умно и уважаващо се момиче не би искало да е секс играчката на подобен комплексар-малоумник.

Ето отговор на всичките ти питания, ако си толкова велик, ще има с какво да съблазняваш връсничките си, ще си интересен събеседник, ще има с какво да впечатлиш една изградена вече личност, а не някакво хлапе.А парите-ми те и другите ги имат, не се самозалъгвай!

ами защото може би имат притеснения че 30-годишния мъж ще ги използва само за секс...

Лелеее,изядохте ме...момичето е на 21-навършени,по всичко си личи,че има симпатии,но нещо я притеснява,може би защото е от скромен произход(което за мен е без значение),може би св притеснява от лустрото около мен,но това съм си аз-не съм се напудрил като петел за да правя впечатление,а защото това съм си аз-и това-какво правя и как изглеждам,го правя заради себе си,не заради другите.Просто имам чувството,че ако карах Опел Вектра(да ме прощават феновете на марката) и излизах само в кварталното кафене-шансовете ми щяха да са доста по-големи...Имам предвид,защо се плаши от лукса(колкото и нескромно да звучи,но се принуждавам да го кажа,защото в това май е разковничето)П.С.От столицата съм.

Град
    Hate City Sofia.
    търсят сигурност?
    иначе, естествено, че от материална гледна точка изглеждат нещата
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Град
    Хасково
    Мисля, че проблемът ти се дължи на расова основа...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от soulripper
    1.Мъж, който се цели в много по-малки от него има комплекси за малоценност.Той няма възможност да докаже себе си пред връсниците си , за това и търси "по-млади" ,които на всички е известно "лесно се лъжат".

2.Мъж,който парадира само с пари/кола/козметик е куха лейка, с която смислен разговор не може да се води и областта му на компетенция стига само до това :"Много съм финансов".

3.Никое умно и уважаващо се момиче не би искало да е секс играчката на подобен комплексар-малоумник.

Ето отговор на всичките ти питания, ако си толкова велик, ще има с какво да съблазняваш връсничките си, ще си интересен събеседник, ще има с какво да впечатлиш една изградена вече личност, а не някакво хлапе.А парите-ми те и другите ги имат, не се самозалъгвай!

+11111111
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

Град
    In the middle of Nowhere
    Човек защо си слагаш сам главата в турбата?Махай ги тея като нас и си намери жена...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Еми зависи на колко е момичето.Ако е на 20 и нещо,няма причина да се притеснява.Ама ако е примерно под 18....
    mhm
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако под момичета имаш предвид такива на по 17-18, мисля, че сам можеш да сметнеш разликата между 30 и 18. Ако това число е равно на банковата му сметка в милиони, естествено, че момичето ще иска да има връзка с мъжа. Но ако сметката му е солидно по-малка от числото в милиони, няма как. Та иначе относно останалите 1% от момичетата, които не се влиаят от парите и от материалното, не биха искали да са с него, защото от разликата в годините се появява и голяма разлика в начина на мислене. И от това какво точно иска всеки от двамата партньори в една връзка. Начините по които един [озрял] мъж [защото има и такива на по 30, които все още не са озрели] се забавлява са коренно различни от тези на едно момиче, което току-що е навършило пълнолетие.
    П.п. Това е моето мнение. Може да се каже, че още съм малка, за да ги разбирам тези неща, но все пак да се изкажа.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

t1n4e7o

Няма расова разлика-и двамата сме си чисти бълари.Нещо криво ме разбрахте,не,че тя не иска,тя се притеснява.

Много грозно си се представил... богаташ, красавец... това не те прави по-малко педофил...
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

малките момичета не се притесняват да бъдат с големи маже просто нямат желание за това.. кое нормално момиче на 18(че и доста по-големи) би предпочело някой с по малка разлика в годините от нея пред някой богат чичко, на годините на майка и...

Град
    Skenderland
    Виж сега,явно никой не чете постовете и темата не се следи.От жена до жена има голяма разлика,всяка си има принципи и желания,различни от тези на друга.Просто сме си такива.Ти си познаваш момичето най-добре.И да питаш тук никой не я познава и няма как да отговори точно.Много зависи какво искаш и как се представяш пред нея.
    П.П.: Не са 1% жените,които се интересуват от сметката!Както казах в предния си пост-много разбирачи станаха!!!
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

SkendY_F

Благодаря за смисления отговор.Смятам да спра да чета,защото тук явно по-малко от 1 процент имат идея какво пишат.Чичко,педофил,старец и т.н.Наистина много разбирачи,само,че този чичко има по-хубаво тяло от 99% от 20-ина годишните изсипаняци(да ме извиняват нормално-изглеждащите момчета)...

Град
    Skenderland
    За нищо!Пак заповядай!Щом темата е изчерпана,мисля,че трябва ключ

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от ibriam
    Лелеее,изядохте ме...момичето е на 21-навършени,по всичко си личи,че има симпатии,но нещо я притеснява,може би защото е от скромен произход(което за мен е без значение),може би св притеснява от лустрото около мен,но това съм си аз-не съм се напудрил като петел за да правя впечатление,а защото това съм си аз-и това-какво правя и как изглеждам,го правя заради себе си,не заради другите.Просто имам чувството,че ако карах Опел Вектра(да ме прощават феновете на марката) и излизах само в кварталното кафене-шансовете ми щяха да са доста по-големи...Имам предвид,защо се плаши от лукса(колкото и нескромно да звучи,но се принуждавам да го кажа,защото в това май е разковничето)П.С.От столицата съм.
    Значи може сума ти неща да я притесняват. Разликата в годините все пак е значителна. Аз съм на 21 и те уверявам, че мен това би ме притеснило. И то главно защото с дадения човек вероятно ще търсим различни неща в една връзка, ще имаме различни интереси и тн. Един мъж на 30 вероятно в някакъв момент би искал да се установи, със сериозна приятелка, дари семейство. Мисли за кариера. Едно момиче на 21, да, не е ученичка, но все пак е студентка - учи и ходи по купони (и евентуално нещо работи де). Може да се притеснява, че начинът ви на живот е твърде различен, че евентуално ще искаш твърде много от нея и тн.

А може да я притеснява именно обратното. Може да смята, че не би я приел достатъчно насериозно. Че те интересува именно главно "връзка на сексуална основа" и не би се обвързал по-емоционално с нея.

А може и наистина финансовата страна на нещата да я тревожи. Може да не иска да е зависима от теб, може ти да парадираш твърде много с финансови възможности...

Темата ми се струва интересна и би могъл още някой да даде по-сериозно мнение. И все пак ако авторът каже (или ако видя, че е спрял да проявява интерес към темата), ще я заключа.

aaaaaaaaaaa az puk sum na drugo mnenie.. momi4eto signal e polu4ilo ne6to mai mai az ako bqh nqma6e damu mislq po dobre s nqkoi na 30 koito e po trezven v glavata otkolkoto s nqkvo 18 19 gogi6no mom4e..

Кой е казал че се притесняват, може би просто имат ум в главата ии усещат,че не е нормално младо момиче да се среща с човек който би могъл да й бде баща

що да не е нормално , ко кат може да и е баща ,какво гледате годините хораааа това най-малко има значение.

Разкараите ги теа клишета, че ЛЮБОВТА нямала граници ...
    ИМА естествено .. ВСИЧКО си има граници ..
    I just called to say I lovee yah !

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от nicolesch
    Разкараите ги теа клишета, че ЛЮБОВТА нямала граници ...
    ИМА естествено .. ВСИЧКО си има граници ..
    А безграничните неща?И те ли си имат граници?

Град
    Инкогнито
    Всичко си има граница : http://www.math10.com/bg/algebra/lim.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си