- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата се притесняват?
Всичко,което има начало има и край.Това,че човек,примерно,не може да разбере колко е голяма Вселената не значи,че е безкрайна.Първоначално написано от SkendY_F
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Това не се нарича притеснение,а пРИНЦИП.Не бих излязла с накой стил "набор на тате",първо защото един 17-годишен е много по-привлекателен от един 30-годишен,второ тоя ако веше толкова печен кво прай с некви,които буквално са 2 път по-малки /подчертава МАЛКИ,а не млади/,а не тръгне с няконя "негов калибар".Да не задълбавам в темата,че много мразя такива мазни педофилчета![]()
Първоначално написано от Whyniser
Благодаря ти :}
I just called to say I lovee yah !
'Ма ако в действителност тен бива... кол ми![]()
![]()
![]()
Това е подсъдимо ... ако момичето е под 18 години ... но все пак .. има доста момичета на по 19-20 ... който биха захапали .. за мен това не е нормално ... но все пак всеки с мнението си . и .. " любовта няма граници и правила " всеки прави каквото намери за добре ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
А,аз да задам въпросът си към автора.
Защо мъжете си мислите,че като имате някав набор от 5 неща (горе-долу като тези които изброихте) и си мислите,че тва е 100%-ва успешна формула за завладяване на всеки един индивид от срещуположният пол?
И на мен винаги ми е било интересно да чета теми от сорта на "Имам добър външен вид,стабилно финансово състояние и хубава кола,а нещо не ме харесват".
Ами всичкото е до излъчване според мен,колко много красавци съм виждала и не са ми харесвали,ей така без причина,не ме привлича и точка,няма да се насилвам я!
Апък и тридесет годишен необвързан мъж е малко подозрително.
Я пак! Много врещите, че сте свободомислещи и широко скроени, а какво виждам? Къде остана тезата, че първо трябва да си уредиш живота, да намериш ТОЧНИЯ и тогава да се обвържеш? Хем искате да са безгрешни, хем и да бързат, а това, от опит казвам, няма как да се случи. И накрая: да не си му чорбаджийка на живота да казваш, че едва ли не трябва да бърза да се обвърже с каквото и да е, само за да не е странно? И по - възрастните от вас имат право на живот, на избор, на грешки, колкото имате и вие! Сопрете се малко!Първоначално написано от hooliganka89
Първоначално написано от babity
Ехооо...
Изразих си мнението това,че не ти харесва не означава,че е грешно.
Ако за теб е нормално да си пред пенсия,а синът ти да е в гимназията,то за мен не е.
Никъде не съм казала,че е задължително на 30 вече да си устроил семейство,на всеки когато му дойде късмета.
И ти сега поиска човека да ти се обади и се превъзбуди,че чак почна и да го защитаваш.
az sam tvurdo protiv tova 30 godishni da izlizat s 15-16 godishniTupo e az sum na 15 i ne moga da si predstavq da izlizam s nqkoi koito e 2 puti po-golqm ot mene
Nqma nikakuf smisul. V takiva vzaimootnosheniq edva li moje da stava dyma za lybov
![]()
Kakuvto i da e na vunshen vid... ako shte i kato Brad Pit da e.. PROSTO E BEZSMISLENO
![]()
Що ли?Хаха много просто заради "Бате,бате дай стинки" същатата работасамо че за стотинки има предвид,превоз,парички, и др.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Защо се притесняват ли ?Ами например , ако са по на 16,17 нормално да се притесняватПо принцип най-добрата разлика е от 2 до 5 години ( поне за мене )
Защо се притеснявали?
Еми дай да тръгнат с баща си , ако искаш
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Това да ти е проблемаПървоначално написано от nicolesch
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от hooliganka89
Защото тарсиме нещо по-младо![]()
wu-tang4e
Да съм и татко?В такъв случай трябва да съм Я създал когато съм бил на 9 годинки-това вече си е чиста педофилщина...Аз съм на 30,тя на 21.
NaNa_SladuRana
Мазно педофилче?Що за език?Защо е нужно да обиждаш и класифицираш човек за когото нямаш ни най-малка представа?В същият контекст бих ти отговорил,че 17-годишният ти приятел който си изтипосала на снимката до теб има доста по-голямо количество излишни мазнини в тялото си,съдейки по сочните му бузки..Та кой сега е мазен?
babity
'Ма ако в действителност тен бива... кол ми
АР Ю ТОЛКИНГ ТУ МИ?![]()
Въпроса е какво иска да прави този 30 годишен мъж с млада девойка?
Всъщност ако има "желаещи", те са с него заради финансовото му състояние.
явно не я вълнува вида ти,парите ти ,колата ти...може да изглеждаш перфектен ..а главата ти да е леко куха
щом изтъкваш тези факти..ми е ясно какъв си : ) ....
Хайде сега-и ти ме прецени!Това е като при доктор-не трябва да се лъже,трябва всичко да му се каже,за да може да бъде дадена точна диагноза.Аз не изтъквам нищо,просто казвам каква е реалната ситуация,за да може да ми бъде даден точен отговор,как ще ми отговориш какво мисли непознато за теб момиче,като нямаш идея за обстоятелствата....