- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата се притесняват?
Извинявай това да не е въпрос от типа : "РЕКЛАМА, НИЩО НЕ ПРДАЛАГАМ , САМО СЕ ХВАЛЯ"?!
Та, момичетата не се притесняват. Мъжът трябва да се притеснява, че ако е на 30 години и има сериозен бизнес, за да има тези неща, не би трябвало интересът му да се спира на 16 годишен акъл. Това по-скоро говори за несериозното му отношение към живота или страха му от брака или сериозното обвързване.
А момичето по-скоро се притеснява именно от несериозното отношение на един такъв мъж към нея. Ако тя е на себе си и не се има за някаква принцеса, ще прозре това, което изложих по-горе, като прична мъжът да се срамува от подобна връзка.
И за да е ясно - сексът не е връзка. Под връзка разбирам емоционално обвързване.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
не мс... на 16 съм и не ми трябва толкова голям.... иначе ако бях на 19-20 можех и да т погледна...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ХОРА,ЗАЩО ДАВАТЕ МНЕНИЯ БЕЗ ДА СТЕ ПРОЧЕЛИ НИЩО?НАПИСАЛ СЪМ НА ПОВЕЧЕ ОТ ТРИ МЕСТА,ЧЕ ТЯ Е НА 21 ГОДИНИ ! ! !
Ами щом имате общи интереси...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
xh е вие вече направо ме гръмнахте с тези мега тъпи исказвания![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
къв баща к`ви 5 лв. немога да разбера само.....
![]()
![]()
![]()
ко може да ти даде един 17 18 г. ? НИЩОООО(бройки са тея който могат) а един 25-30 г. който е видял малко повече от 18 г. ще ти убясни как стоя някой не6та май маий
![]()
![]()
![]()