.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Прецакана видео карта?

Така видео картата ми е SAPPHIRE RADEON X1050-256 mb, снощи си пуснах Test Drive Unlimited всичко си беше наред играх 30-40 минути и картината заби седя 1-2 минути стана черен екрана и се изключи компа сега като го включа стига до десктопа ( който е като изрязах и с цветове сякаш няма драйвери) и се изключва монитора. Предложете нещо, че заритам компа след малко...

ПП: Пиша от друг комп.

Град
    Инкогнито
    Test Drive ти върви на такава видео карта Предполагам че охлаждането/паметта се е прецакало, откарай го в сервиз да го погледнат

Test Drive лети, ся говорих с тея от сервиза според тях е отказал вентилатора на видеото и е прегряла

Град
    Инкогнито
    Аз като поиграя 1 състезание и Евереста вика 75-80° С . А някой състезания да ти се бъгнати ? Дано да е само вентилатора, че когато ми се прецака паметта трябваше да чакам 1 месец докато е доставят

бъгнати състезания нямам, а за тремпературата колко вдига по време на игра не знам. Процесора ми е AMD Sempon 2800+ в състояние на покой температурата е 8-9 градуса според SpeedFan иначе държи 20-30

Град
    Инкогнито
    Може да са ми бъгната или защото е кракната или защото съм с виста или защото е играя на лаптоп Аз ти говорех за температурата на видеото

за температурата на видеото нямам никаква представа защото няма датчик..

Цитирай Първоначално написано от andreydiio
    който играе игри така е
    ти гръмне компа дано е бот

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Цитирай Първоначално написано от n0x
    Цитирай Първоначално написано от andreydiio
    който играе игри така е
    ти гръмне комп дано е бот

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Според мен прегрява видео картата също. Изтегли си Everest и Speedfan, може да има датчик за който не знаеш. Видео карти от 2001-ра имат дори като МХ, което е интересно =).

Цитирай Първоначално написано от Samoten89
    Според мен прегрява видео картата също. Изтегли си Everest и Speedfan, може да има датчик за който не знаеш. Видео карти от 2001-ра имат дори като МХ, което е интересно =).
    имам и еверест и спеедфан картата няма датчик темата е приключена оправих я

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си