.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Закъснение на цикъла

Zdraveite ,imam problem za koito se pritesnqvam i toi e sledniq: cikulut mi zakusnqva s 6 dena,a ot 2-3 dena imam leko naprejenie dolu v krusta i korema,i misleh 4e 6te mi idva ve4e... no sno6ti mi se poqvi edno kafqvo zacapvane,a sled nego savsem leko rozova te4nost... i posle sprq.. dnes ve4e go nqma... pritesnqvam se ot kakvo moje da e tova zacapvane,lqtoto pak mi se slu4i takova ne6to,no nqmah bolki i cikulut mi ne trqbva6e da idva skoro... kakto i da e,da uto4nq samo 4e predniq mesec s priqtelq mi sme pravili seks bez prezervativ 1-2 puti nai mn ,no ne e svar6val v men... pritesnqva me zacapvaneto i lekite bolki,a ne mi idva.. kakvo moje da e ?

Град
    Wonderland
    Всичко,което си описала може да е признак на евентуална бременност или ПМС,единствено тестът за бременност може да покаже,какво фактически става.Трябва ти тест и то незабавно.

Град
    Варна
    Тест за бременност.

А на колко си, между другото ?
    Това, което е лесно, не е интересно.

на 17 години съм...

Град
    Варна
    Не си много малка (хич даже), но не е изключено това да е в резултат на нередовен цикъл. Нооо ...не се осланяй на това - купи си тест възможно най-скоро.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Направи си тест за да си сигурна.

ами 4естно незнам... тъй като предния месец на 2-3 пъти много ме боле6е от цистит,може ли това да е повлияло на цикълът ми ?

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    когато пих хапчетата за цистит и аз,беше същото Може и от това да е...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    неска гледам теми за това как не ви идва.ми хора мислете,правете си тестове,тогава пишете.едно и също във всяка тема ние неможем да ви кажем бременни ли сте или пък да ви купим теста.ако толкова се притесняваш -аптеката,теста,резултата

моята тема беше не за това защо не ми идва а защо имам зацапване и дали е нормално! ясно ?

ясно ми е само не се репчи.ми ние не сме лекари,че да ти кажем.какво очакваш да ти кажем някаква диагноза ли?мисля,че сама можеш да с отговориш,че не е нормално.а вече от какво е може да каже лекар

не съм казала 4е сте лекари и тряя да ми кажете,искам да разбера мнението на другите и дали на някой му се е слу4вало подобно не6то или поне дали знае на какво се дължи... ако смята6 да пишеш о6те един подобен коментар,не се хаби,няма смисъл,изобщо какво правиш в тоя форум

знам аз какво правя в тоя форум.не се заяждай.просто те попитах.исках да ти кажа,че дори и на някой да му се е случвало и да знае то не е гаранция,че твоето ще е същото,но според мен не е нормално само един ден да ти протече розово течение и край...хубаво е да се консултираш с лекар ама ти си решаваш.ние българите чакаме да станем много зле ,че да се сетим ,че съществуват лекари.не че те много помагат ама все пак..

добре,и все пак ако някой има мнения по проблема да пише

Guest
    Може да е от цистита,може да еот антибиотици,ако си пила на скоро,от други лекарстваа,от притеснение,стрес,какво ли не....Само ,че доколкото знам няколко дена след като се оплодзи яйцеклетката се получава едно такова зацапване - ти сама си помисли не разчитай на това какво евентуално може да е причината , ми иди си купи 1 тест и дейставй .. тука наистина не сме лекари ,айде успех

Ами да,6те си направя тест,оба4е искам да питам,това зацапване при оплождане коллко време след акта се появява ??? защото последния път когато правих секс беше преди 10 дена ...

Ами да,6те си направя тест,оба4е искам да питам,това зацапване при оплождане коллко време след акта се появява ??? защото последния път когато правих секс беше преди 10 дена ...

...
    IskaM v IbizZza

Зацапване при имплантацията (вгнездяването)

Кървенето при имплантацията (вгнездяването) на оплодената яйцеклетка е най-ранно проявяващия се симптом за бременност. Около осем дни след зачеването ембрионът се имплантира в маточната стена. При някои жени се получава леко ръждиво зацапване, както и лека тъпа болка ниско в коремната област.

Други възможни обяснения: Действителна менструация, промяна на менструацията, прием на някои лекарства, инфекция, прокървяване в резултат от протриване при полов акт и други причини.
    ето ти от бг мама
    IskaM v IbizZza

НЕ СИ БРЕМЕННА!!!МАСОВО СЕ ЧУК*Т БЕЗ КОНДОМИ..САМО СИ ВЪОБРАЗЯВАШ СПОКОЙНО НЯМА ТИ НИЩО ОТ ПРЕДЕКУЛАЦИОННА ТЕЧНОСТ ТРУДНО ШЕ ЗАБРЕМЕНЕЕШ СПОКОЙНО

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    uhaa.
    chestito shte stawash mama
    <N>

Цитирай Първоначално написано от DeadSilenceF
    НЕ СИ БРЕМЕННА!!!МАСОВО СЕ ЧУК*Т БЕЗ КОНДОМИ..САМО СИ ВЪОБРАЗЯВАШ СПОКОЙНО НЯМА ТИ НИЩО ОТ ПРЕДЕКУЛАЦИОННА ТЕЧНОСТ ТРУДНО ШЕ ЗАБРЕМЕНЕЕШ СПОКОЙНО
    и аз така мисля
    IskaM v IbizZza

Град
    Велико Търново
    и мен ми закъснява с 5 дена дори,само че аз не правя секс.
    Тест си направи!
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    и мен ми закъснява с 5 дена дори,само че аз не правя секс.
    Тест си направи!
    ако ти е нередовен цикъла си е съвсем норомално.. но при нея проблема е съвсем друг че го е правила без презерватив няколко пъти и може да е цветна бременост
    IskaM v IbizZza

Ммм незнам съмнява ме да е цветна бременност... не дай си боже де...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си