.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Оформяне на вежди

Potyrsih v saita v google ama nishto ne uspqh a namerq. Iskam da znam kak da si oformq vejdite spored formata na liceto si. Znam che imashe nqkakyv sait ili neshto takova no ne moga da namerq kade...a tezi dni shte hodq na kozmetik i iskam da znam gore dolu kak da si oformq vejdite...

т.7 от правилата - заглавията се пишат на кирилица
    хоти
    ...is just too little too late...

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм

Re: Vejdi!!!!

Цитирай Първоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
    Potyrsih v saita v google ama nishto ne uspqh a namerq. Iskam da znam kak da si oformq vejdite spored formata na liceto si. Znam che imashe nqkakyv sait ili neshto takova no ne moga da namerq kade...a tezi dni shte hodq na kozmetik i iskam da znam gore dolu kak da si oformq vejdite...
    Когато отидеш на козметик той ще ти ги оформи според лицето ти. Няма нужда да му обесняваш каквото и да било.. Аз днес ходих да ми ги пооправи, защото малко си ги бях офъкала..

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София

Ако ти е за пръв път недей да си правиш чак толкова големи експерименти сама,защото може да станат зле.Ако искаш да си ги направиш сама само вземи ги изчисти,а ако искаш определена форма или чупка отиди на козметик.

Голям фен
    да отидеш на козметик е единствения ми съвет

Мега фен Аватара на Hilary_
    Е ако ще ходиш на козметик не си пипай веждите... там хората си разбират от работата... много пъти са ми казвали че е по добре да отидеш когато не си си правила експерименти в къщи с тях.. така че отиди а тя ще ти ги направи така както трябва..

Супер фен Аватара на dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Е ако ще ходиш на козметик не си пипай веждите... там хората си разбират от работата... много пъти са ми казвали че е по добре да отидеш когато не си си правила експерименти в къщи с тях.. така че отиди а тя ще ти ги направи така както трябва..

\/

Сама си оформям веждите от самото начало, ама подължавам защото са ми казвали че ми се получава добре, а на козметици нямам много доверие,защото много проятелки са се връщали буквално с офъкани вежди с по 1 косъм...

Супер фен Аватара на rosencetooo
    По-добре отиди на козметик и после ако решиш започваш сама да си ги скубиш без да ходиш всеки път а ако не ти харесат така както ти ги оформи козметичката после си ги дооформяш Недей рискува сама да си ги оформяш ,защото е голяма вероятноста да се окипазиш

Град
    Sофiiя City xD
    абе и мойте не ми харесват и се чуда кфо да ги праа

е то хората ви го казаха да отидете на козметик - 5 лв е оформянето на вежди,вместо вкъщи да се изгаврите със себе си

Като за първи път отиди на козметик, после ще решиш дали да продължиш да ходиш или сама ще си ги оформяш
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си