.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Объркана ;[

Така преди харесвах едно момче..даже аз бях инициатора да се запознаем.В началото се правеше, че не ме забелязва,но аз продължавах да го харесвам.Това беше някъде 5 гадни месеца.Преди известно време взе да се върти около мен..явно си мисли,че още имам чувства,но вече ми е все тая.Как да му покажа ,че ми е безразличен ?

Ако вече нямаш чувства към него кво ти пука, подминавай го или само безразлично се усмихни или кажи "здрасти" за кво трябва да му го показваш по друг начин. Ако тогава той се е правил на тежък, сега е твоя момент да му го върнеш. Айде и успех
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

Повече от фен Аватара на suantito
    Ти май ще му с вържеш..... ако ти беше безразличен нямаше да пишеш тази тема.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Ако, наистина ти беше безразличен щеше да ти е ужасно лесно да му го покажеш....и съответно нямаше да пускаш тема. Но тъй като виждам, че става въпрос за надуване, няма да те съветвам нищо. Някои момичета са родени за това.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми като го игнорираш... ?! Не му обръщай внимание и с времето ще спре...

Град
    Дълбините на канала :D
    Отиаш и казваш:Безразличен си ми!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    пиши му писмо...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Не ми е ясно само за какви чувства говорите тука ?

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Кажи си му го в прав текст к'во толко ?!...
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

е дей*а и проблемите
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Hate City Sofia.

Re: Объркана ;[

Цитирай Първоначално написано от pis3ncety
    Така преди харесвах едно момче..даже аз бях инициатора да се запознаем.В началото се правеше, че не ме забелязва,но аз продължавах да го харесвам.Това беше някъде 5 гадни месеца.Преди известно време взе да се върти около мен..явно си мисли,че още имам чувства,но вече ми е все тая.Как да му покажа ,че ми е безразличен ?
    не му обръщай внимание, то и на мене ми се е случвало и после никой от двамата няма интерес
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

да ви имам проблемите! ми остави го да се върни ако каже нещо среща.... му го казваш! или намеси 3-ти човек да му каже....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Paradise
    "Ти грозен! Аз тебе не иска!" и един урангутански ритник в топките. Повече няма да ти досажда...

Цитирай Първоначално написано от suantito
    Ти май ще му с вържеш..... ако ти беше безразличен нямаше да пишеш тази тема.

не мисля ,че ти е безразличен
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Ако, наистина ти беше безразличен щеше да ти е ужасно лесно да му го покажеш....и съответно нямаше да пускаш тема. Но тъй като виждам, че става въпрос за надуване, няма да те съветвам нищо. Някои момичета са родени за това.
    +1

Не му обръщай внимание, защо трябва да правиш нещо за да му го показваш ,ако наистина е така той сам ще го разбере.

за ко се впрягаш чак толкова.. просто не му обръщаш внимание и готово

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си