- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана ;[
Така преди харесвах едно момче..даже аз бях инициатора да се запознаем.В началото се правеше, че не ме забелязва,но аз продължавах да го харесвам.Това беше някъде 5 гадни месеца.Преди известно време взе да се върти около мен..явно си мисли,че още имам чувства,но вече ми е все тая.Как да му покажа ,че ми е безразличен ?
Ако вече нямаш чувства към него кво ти пука, подминавай го или само безразлично се усмихни или кажи "здрасти" за кво трябва да му го показваш по друг начин. Ако тогава той се е правил на тежък, сега е твоя момент да му го върнеш. Айде и успех
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Ти май ще му с вържеш..... ако ти беше безразличен нямаше да пишеш тази тема.
Ако, наистина ти беше безразличен щеше да ти е ужасно лесно да му го покажеш....и съответно нямаше да пускаш тема. Но тъй като виждам, че става въпрос за надуване, няма да те съветвам нищо. Някои момичета са родени за това.
Ми като го игнорираш... ?!Не му обръщай внимание и с времето ще спре...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пиши му писмо...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Кажи си му го в прав текст к'во толко ?!...![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
е дей*а и проблемите![]()
I can't stop myself from loving you <3
не му обръщай внимание, то и на мене ми се е случвало и после никой от двамата няма интересПървоначално написано от pis3ncety
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
да ви имам проблемите! ми остави го да се върни ако каже нещо среща.... му го казваш! или намеси 3-ти човек да му каже....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
"Ти грозен! Аз тебе не иска!" и един урангутански ритник в топките. Повече няма да ти досажда...![]()
Първоначално написано от suantito
не мисля ,че ти е безразличен![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Не му обръщай внимание, защо трябва да правиш нещо за да му го показваш ,ако наистина е така той сам ще го разбере.
за ко се впрягаш чак толкова.. просто не му обръщаш внимание и готово![]()