.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Не мога повече така [!]

Нямам самочувствие за нищо! Тъпите пъпки не ми минават и не ми минават.Не ми се излиза дори..а днес обещах,че ще излезна...но как ?!?! Почти на 17 съм и още имам.Писна ми от хиляди продукти и пари пръснати напразно, без никакъв ефект.Знам,че има милион такива теми,но нека някой да сподели,ако е така както в моето положение и какво му е помогнало. Благодаря предварително.

Ами преди месеци и аз бях така .... какви ли не работи не изкупих и ефекта ми беше нулев .... но реших да отида на лекар, предписами някакво кремче,сапун и някакви нещо като "трици" .... след месец ползване е горе долу ефекта го биваше ... но след това ми предписа салицилов спирт 2 % и антибиотик "Хлорнитромицин" ... като към една бутилка спирт изсипваш 5/6 капсулки и разклащаш ..... еми какво да ти кажа само за седмица лицето ми почти се изчисти Незнам, при всеки влияе различно, но нищо не пречи да пробваш пък и не е никак скъпо спирта е 1 лв., а антибиотика е 2,50/3,00 лв.
    Успех !!!
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Защо не се консултираш с дерматолог? И недей да си хвърляш парите на ляво и дясно,без да знаеш дали ще има ефект от тези продукти...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Наистина, отиди на лекар, той ще ти каже точно какво ще ти изчисти кожата.
    Пробвай и със спирт, както казаха, но от него се получават черни точки... та най добре е лекар.

Отиди на дерматолог.
    Stay up all night with the stars *

Най - добре нека лекара ти каже какво да използваш, защото трябва да види от какво ти се получават за да ти даде нещо което да ти действа!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Да наистина.. много съм слушала за този салицилов спирт.. и в най-скоро време и аз ще си зема, макар че почти нямам пъпки ...
    Иначе да ... отиди на дерматолог

Голям фен Аватара на akinom
    salicilov spirt + sapuna imex i krem zdrave ( i se starai da ne si pipa6 liceto )
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Acne out :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Да наистина.. много съм слушала за този салицилов спирт.. и в най-скоро време и аз ще си зема, макар че почти нямам пъпки ...
    Иначе да ... отиди на дерматолог
    Sorry за Offтопика:Ако почти нямаш пъпки по добре не го използвай често, защото много изсушава кожата..

Град
    Wonderland
    Отговорът е в храненето.
    1.Никакво сладко.
    2.Никакво пържено.

Строга хигиена,консултация при дерматолог!

Град
    Софийско поле
    Аз лично ходя на козметик всеки месец.Плюс това тя ми каза да се мия с някви неща (медицинка козметика) и да се мажа с някакъв антибиотик.И има много голем ефект за няколко месеца почти не ми се появяват пъпки вече.Преди и аз ползвах каква ли не козметика но ефект нямаше.
    Down On The Farm!!!

Бе зако не ходите на козметик в месеца поне по 1-2 пъти да ви почистват лицата!! немога да ви разбера !!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

dUuuUU gYYy dYhAsH mbbb [!]{!}~~
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Фен
    Град
    под масата ;)
    аз съм на 23 и още имам пъпки и майками има така че.. не е до години явно ама споко, не е толко страшно

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от hAshoo

Научи се да пишиш правилно, и тогава пиши тъпи отговори

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Отговорът е в храненето.
    1.Никакво сладко.
    2.Никакво пържено.
    Не съм съгласна, имаше период, в който не ядях пържено и сладко и пак имах пъпки.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от hAshoo

Научи се да пишиш правилно, и тогава пиши тъпи отговори
    Avtorkata da se nau4i da pishe na bulgarski,a ne na emo.

P.S v zala sum nqma kirilica..
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Отговорът е в храненето.
    1.Никакво сладко.
    2.Никакво пържено.

Строга хигиена,консултация при дерматолог!
    Съгласна съм с 1 и 2 . Режима на хранене влияе не само върху килата , но и върху външния вид на кожата . Яж мед . Той придава на кожата свеж вид .
    Аз ходих на дерматолог в Сф и то не при 1 . Всички бяха некомпетентни и неможаха да ми помогнат .
    Пробвай с акне аут крем и лосион .
    Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Оф, много познат проблем. Аз се бях излекувала, но сега пак имам проблеми и какво ли не пробвах, но няма ефект. Но при мен мисля, че не са младежки пъпки. Та... по темата. Преди време на мен ми помогна Крем Акне Аут. И като казвам помогна имам предивд, че буквално нямах пъпка по лицето. Наистина много хубаво кремче. Трябва постоянство и наистина помага.
    Маска от хума, щипка сода и лъжичка кисело мляко. Избелва и почиства добре. После кожата ти става страшно мека.
    Препоръчвам ти и катранен сапут, но не всеки ден! Да кажемм.. веднъж седмично.
    До преди месец-два ползвах тоник на Гарниер, но дерматоложката ми каза да ползвам розова вода. Макар, че при мен няма ефект.
    Общо взето това... Ако се сетя нещо друго ще пиша.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мерси на всички които искаха да ми помогнат..аа специално до hAshoo: Ти се научи да пишеш на индокитайски и престани с тъпите спамове почти на всички теми

отиди на дерматолог бе дете

Мега фен Аватара на Hilary_
    Охх имам много приятелки със същия проблем и те като теб по цял ден си правят само някакви маски... мажат се с какво ли не... ефект почти никакъв... ами аз лично нямам много... една две ми излизат на 2 седмици и м иминават бързо но естествено че в началото на пубертета имах повечко... ами по принцип може да се дължи на много неща... от храната (сладкото и пърженото) ... от кожата (мазна...суха) ... от запушените пори (неправилно почистване на порите с неподходящи продукти) ... много може да са причините... ако имаш време и пари ходи на дерматолог ... Макар че си мисля че с правилните продукти за типа кожа ще помогнат + намалени мазнини и сладичко ... Но ти си преценяваш...

saliciloviq spirt si e otgovora.........probvai nqma da sajalqva6 i tova 4e se polu4avat 4erni to4ki ne e vqrno!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си