- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко време ви трябва?
Въпросът ми е и към двата пола.Колко време ви е нужно да се приготвите преди излизане навън?..Да се облечете,прически и т.н...На мен ми трябва цял час
![]()
Обичам да изпипвам всичко и затова...Дано някой каже два часа,че направо...
![]()
1-2 часа,мога и за 30 минути,но ме мързи да си давам зор![]()
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Бравооо каза 2 часа...Първоначално написано от billytalent
![]()
зависи за къде за в квартала или до магазина 30мин., за училище 45мин., а за излизане вечер към 1, 1.30 :P
Ами зависи.Ако бързам около 30 мин,ако не бързам г/д час ,час и половина![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Аз попринцип съм много бавнат.е и ям бавно и сичко правя бавно
Така че понякога и час, макар че аз не се гримирам кой знае колко т.е. аз много се зазяпвам .. я в телевизора, я в компа .. иначе както казах почти не се гримирам фон дьо тен (задължително) спирака и молив ии си сресвам косата и съм АУТ
ОТнема ми час.. макар че ако се стегна мига и за 10минз
![]()
1 час за мен е нормално...но мога и повече особено като си правя косата![]()
За прическа, грим и бла - бла ми трябва около 1 час.
Сега съм първа смяна и ставам към 6.15 и хич не си давам зор за каквото и да е. За 15 минути съм измита и облечена за излизане. : ))
Stay up all night with the stars *
Златни сте всички значи.....![]()
Еми аз попринцип много съм бавен и всеки път закъснявам като излизам.
Може и бързо да се облеча и да се нагласа,ама като си обувам дънките,си чеша мъдетата по 10 мин. , ебати кефа е,после като си обличам блузата си се бия по шкембето,тва онова,после пред огледалото висна минимум 20 мин,много обичам да се гледам.После тръгвам да излизам и се сещам,че ми се пикае,ае там още 5 мин се лигосвам.![]()
Абе ако бързам,може и за 15-20 мин да се оправя,иначе ми отнема доста време,и по час и половина съм се моткал![]()
Еми ако знам какво ще обличам + грим ала бала да речем 15 минутки, но ако незнам отнема и повече ... :П Ако тръгна и прическа да правя отива към половин час![]()
A.D.I.D.A.S.
зависи как ще се събудяимало е случаи в които след едно такова събуждане ми трябваше доста време докато си оправя косата
![]()
М..за даскало 1 час.. за излизане час и половинамога и за 30..но е в извънредни случеи
![]()
За училище 15 минути, а за излизане около 1 час![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Първоначално написано от partychild
Аз все закъснявам мале...И не искат да ме чакат фр-овете ми...
хиах..да..и много е арно като си изпуснеш рейсаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Ам даскалото не ми е много далеч,но понякога си хващам 72 като имам късмет за 3 спирки и така...Първоначално написано от partychild
![]()
Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
късметлиийка ..
Около 30 минути![]()
Най-голямата...Първоначално написано от partychild
![]()
кви са тия до магазина до там до онам
аз за магазина и квартала не се оправям, какво да оправям, особено за магазина??
![]()
![]()
ц ц ц оправям се за 30 минути като е за излизане и 20 минути за училище. Мога и за 10
![]()
Не ми трябват повече от 15 минути.
Измивам се, сресвам се и си оправям косата, обличам се, слагам молив и гланц/вазелин/червило е воала!![]()
За дискотека или друго по-така излизане ми трябва около час...![]()
prigotvqm se za okolo 4asama mogA i za 15 minuti
![]()