- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко време ви трябва?
Аплодисменти,за рекордът от 15 мин...Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
Аз дори като отивам да изхвърля боклукът мале като започна...Първоначално написано от aymar
![]()
30 минути ми стигат като съм първа смяна... като съм втора, се размотавам и кажи речи един час и съм готова...
По принцип за около 30-40 мин. се оправям.Ама някой път като взема да се мотая или да се чудя какво да облека...и се е случвало и 2 часа да отидат (че и повече)
Няма лошо...Първоначално написано от bibi90
трябват жертви все пак...
от 30 минутки до към час, час и половина. Зависи все пак къде отивам
Час, ноо и зависи от настроението и времето, с което разполагам (може да се наложи за 15 мин.).
Най-много 2 часа.![]()
Аз съм бърза за около 15 мин.мога да съм готова,но обичам да се бавя и затова около час най-много.
Еми за даскало за 20 минути...ако стана по рано мога и повече...ама винаги закъснявам с 4-5 минути за първия часЗа излизане...през зимата съм по-бърза нз защо
30 минути най-много...а лятото като почнааа...поне 1 час
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
уффф аз понеже живея на 1 час от даскало и ставам към 6 и в 6 и 30 тръгвам.Идеално ми стига времето,но като се приготвям за излизане или нещо по-така ми трябва доста повече време
ако е за даскало около 30мин.,а за вечер за кафенца около 4ас и половина :P
Мога да се оправя за 15 минути мога и да се туткам 3 часа...Зависи от зора![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
30 min![]()
Към час....
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Първоначално написано от Liglichkb
1 час ако нямам какво да си правя на косата...иначе повече![]()
За 15-тина минути съм готова обикновено. Понякога ми трябва повече време докато реша какво ще облека- обличам и събличам няколко неща докато го измисля, но за училище обикновено не се чудя толкова. На училище също рядко се гримирам, защото от спиралата особено започват да ме смъдят очите понякога - така че гримът е за по-специални излизания.
Много зависи от това с колко време разполагам. Но винаги закъснявам. Само за училище съм точна. Имало е случаи, в които да съм готова за 10 минути с къпането, но съм се оправяла и за 3 часа без него.![]()
ами като ви четах и си викам аз пък за колко ли време се оправям мисля си 15 мин ще ми стигнат ама друг път![]()
час заминава да не говорим като не съм решила какво ще обличам 1 и половина
а и докато прибера всичките дрехи, които съм разхвърляла
![]()
![]()
По принцип като ше излизам с някой и се уговаряме, примерно след половин час, щото центъра ми е наблизо, аз обикновено закъснявам, защото си викам е, ся какво щесе оправям толкоз...но докато си избера какво да облека, какво да си сложа на косата, защото с моята буйна косааа...И така, не зам точно колко ми отнема, може би около 20-30 мин.
![]()
5 мин, не се оправям само намирам чисти и изгладене и дрехи и бегам, тва вие жените сте нямам дум : разбирам се с 1 момиче в 9 и 30, в 10 звъня да сега излизам от банята и идвам и в 12 и 15 дойде![]()
Тц.. Кви са тия неща?.. 1 - 2 часа.. Аз за 5 - 10 мин. най - много съм готова..
Попринцип 1 час ама сега като съм първа смяна и като се успя и за 15 мин съм готова![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.