- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко време ви трябва?
Типично за мъжете,те все се измъкватПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Да...Не обичат нито да пазаруват с нас,нито да им говорим за гримове и т.н....Първоначално написано от billytalent
А,те пък с тези мачове като има все ги гледат и нас ни гонят...
Няма по-големи егоисти от мъжете....
Малко оспамихме темата,но няма значение иначе говорим като заклети мъжемразкиПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Един час.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Споко...Не,не съм мъжемразка,защо си мислиш и ти така?....И Явор се изказа,че от мненията ми разбрал,че съм мъжемразка...Първоначално написано от billytalent
не е така...
![]()
хаха споко и мен ме мислят за такаваПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
можете да продължите от тък а не по 1 стр цитатПървоначално написано от slun4ice_90
И авторката щом няма нищо против, значи всичко е ОКИ![]()
Кажи ти мислиш ли ни за мъжемразки?....След като се включи и ти...Първоначално написано от Jesus
![]()
Ооо.. стига сте спамили!![]()
Иначе на мен... хм
И 15 минути да имам пак ще съм готова.
Иначе някъде толкова.. : )
Не обичам да седя 4379857 часа пред огледалото,защото някои и колкото и грим да си слагат пак приличат на смачкани мекици!![]()
Не ви мразим...едно момче,обаче беше скивал някой мой комент и ми каза,че съм мъжемразка,което не е вярно....Първоначално написано от Jesus
![]()
![]()
различно от ситуацията и времето с което разполагам
средно от около 30 минути до час и малко
казах зависи от много неща![]()
Comatose
I'll never wake up without an overdose of You
I don't wanna live, I dont wanna breathe
'Les I feel you next to me
You take the pain I feel
Спами ми се и това е...Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Аз примерно искам да обичам някоя и тя да ме обича и от време на време да правим опити да продължим рода, другите искат почти същите неща, нз защо ни мразите ;(
И аз искам това,което ти казваш,но все не улучвам човекът знам ли..?..и аз вече..НЕ СЪМ МЪЖЕМРАЗКА!!!!Май се разлигави и ти нещо...Първоначално написано от Jesus
![]()
Кой ли не иска това,но рядко се срещат наистина сериозни хора готови да го направятПървоначално написано от Jesus
Нормални ли сте?
2 часа за излизане, 3 за излизане вечер и 1 за магазина.![]()
За 10 минутки съм готова, ако не и по-малко.
Дойдохме си на думата...Първоначално написано от billytalent
![]()
Права съм нали![]()
![]()
Може и седнала да си,но си го каза и се приема...Първоначално написано от billytalent
![]()
Странно ние сме били несерозни, а аз досега не съм случил на сериозна момаПървоначално написано от billytalent
![]()
1 час е стабилно време..
5-8 мин
Не съм написала,че става въпрос за мъжете,че само те са несериозни...говорех общо и за мъжете и за жените :PПървоначално написано от Jesus