- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко време ви трябва?
^ е така съм съгласенама вие сте по несериозни
или поне аз не съм срещал такава която да е поне 1% сериозна колкото мен (рекламата е без да искам )
И аз не съм срещала някой поне малко сериозен колкото съм аз...няма и да срещна де![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
освен да направим 1 тема за само реклама![]()
с теб ще сме първи, мисля че вероятност ти да срещнеш е по-голяма![]()
Събрахте сеее хайде запознайте се и така.![]()
Аз искам с теб да се запознаяПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
И аз,обаче сега ще излизам на кафе с фр-чета и така.До утре от мен лека вечер.Първоначално написано от billytalent
![]()
Аз ще се представя от името на слънчице, Казва се Малина (доколкото си спомням) и е 12 класприятно и е
![]()
П.С. Щом искате да се запознаете ще помаам![]()
Ако искам всичко да ми е идеално, за да се чувствам добре и поне малко красива ми трябва около 1 час![]()
Колко сме запознати само с живота на хоратаПървоначално написано от Jesus
![]()
а класът е ясенПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Да бе верно,не чатнах изобщоПървоначално написано от Jesus
хах не съм чак толкова зле или пък сляпа...кажи ми другоПървоначално написано от Jesus
![]()
Ми аз не се гримирам все още, така че аз съм много бърза за 10 мин съм готова![]()
Ау за избора на дънки, боди, тениска, суичер, кецове и връзки за тях ми трябва поне час..час и половина..
с грима се оправям и за 5 минути..все пак на мен с много малко ми отива много![]()
тааа толкова някъде час-два..
а за даскало - 20 минути
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от Jesus
Мале какво сте писали снощи хах..
Тук съм вече споко хора...
![]()
Браво на теб.Първоначално написано от ImMoreThanYou
![]()
Ами тогава се взимайтеПървоначално написано от Jesus
![]()
Защо ти звучи невъзможно 1 час седя в банята след това 30 мин се занимавам с мазане на лосиони кремове маски за коса и тем подобни после 1 час си оправям косата после докато се гримирам доакто си избера дрехите и стават 4 часаПървоначално написано от Jesus
No matter where you go, there they are...
Малко прибързано ми се струва...И него помолих да спрем спамът,защото ще ми заключат темата...Нека бъдем добри деца моля ви...!Първоначално написано от billytalent
![]()
Не ме иска иначе бих пробвал дали ще се получи нещоПървоначално написано от billytalent
Аиде стига сме спамели, ако искаме да спамим има раздел кофаИма ЛС и скайп
![]()