- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е момичето/момчето, което никога няма да забравите?
Кое е момичето/момчето, което никога няма да забравите?
Защо?
Без лични и безлични съобщения, моля.
Сегашната ми любов..каквото и да става винаги ще го помня,винаги ще има част от моето сърце за него..дори и минимално..ако се разделим(да чукна на дърво
) ииии....моята приятелка с нея съм си прекарала най-дивите моменти
и двамата ги обичам ... мисля че всеки човек , който сте обичали ще го помните завинаги
както и семейството ..
еми сегашната ми бивша приятелка - няма да я забравя просто защото не искам! с нея нищо не е както при нормалните хора - нито тръгнахме като хората, нито бяхме като хората, нито скъсахме като хората... пък и ще се боря до край за нея, още малко и ще се преборя с ината и надявам се
Оу аз си спомням всеки който съм харесвала от детската гадина до сега и не мисля че трябва да забравям някой от тях. Все пак съм имала чувства независимо колко силни са били и дали изобщо сме били заедно...
И аз ги помня всичките,а и те не са цяла армия все пак...обаче никога няма да забравя тоя,който ме заеба по невероятно грозен начин,тва ше си ми остане белег за цял живот!
няма да забравя един пияница който даде почти цялата си заплата за да ни купи квот искаме![]()
![]()
![]()
Роден в амвона на свинята,
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
И аз такаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
еми аз помня всяко мом4е към което съм изпитвала нещо но НИКОГА няма да забравя болката,която ми при4иняваше едно мом4е в продължение на години.просто го оби4ах толкова много 4е бях готова да му простя всеки път когато ме нараняваше и той така и не ме остави на мира.незнам дали осъзнаваше какво ми при4инява...но в крайна сметка нищо не може да го оправдае.даже сега знам 4е съм способна да попадна в този безкраен кръг от който няма измъкване отново-да му простя за пореден път и вси4ко да запо4не отна4ало....надявам се да имам сили да се справя с това![]()
I can't stop myself from loving you <3
М няма да забравя сегашния ми приятел,нищо че връзката ни е чисто сексуална...Имам страхотни мигове прекарани с него..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
1)първия ми приятел момчето което още когато го видя и всичко в мен се преобръща още му мисля какво ли не и т.н момчето с което по силно привличане нямам адското но изпуснах го защото бях малка еххх ...2) иначе ако говорим за моменти спомени и любов сегашния ми приятел с които се задържахме много и все още я има тази яка трапка и мн се кефя че сам с него защото си го обичам и така![]()
Ми по бившото ми гадже , той винаги ще ми е слабост просто 1вата любов ...независимо от всичко винаги ще искам той да е добре .... просто той е човека пред когото се открих напълно
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ами за момиче... няма да забравя най- скъпите ми приятелки (нека да поясня че не смятам всчка втора за най скъпа... ) ... те ще си ми останат като мил и скъп спомен със всичките ни преживявания... а за момче отново или някой много добър приятел... ии "любовите ми" ако мога така да ги нарека...Лошото е че помня както и добрите така и лошите неща..
Ноо това е друга тема!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бе аз сичките си ги помня, ма естествено, че първата голяяяма любов няма да я забравяДано да не ми се налага, де
![]()
![]()
еlsy![]()
Определено първата истинска любов няма да я забравя никога !!! Беше искрена и чиста...макар и завършила по кофти начин ще си спомням само хубавите моменти![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
И аз си ги помня всичките до сега, които съм харесвала или съм била с тях, но със сигурност няма да забравя сегашния ми сериозен приятел. Все съм си мислила, че обичам, ама откак съм с него разбрах истинския смисъл на думата обичам,а преди тва си е било детска работа![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Никога ня мада забравя първата ми любов , тя и вмомента още я изпитвам , но зажалост никога не ме е харесвала повече от френд . Никога небих забравил толкова савършено , красиво , умно , забавно и учарователно момиче.
аз помня всички момчета, които някога съм харесвала.. ако ще да е било за една седмица, пак ги помня!!!!!!!
someone else...
Ще помня първата си любов и най-близките ми приятелки и моменти, който са ме трогнали иначе не
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Nikoga nqma da zabravq bivshoto si gadje... takiva migove imam s nego.. koito nemojete da si predsavite.. zashtoto vse oshti ste malki i sym sigoren che... t.n.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аз никога няма да забравя първият ми сериозен приятел, защото с него съм имала най- силна връзка и съм била влюбена и т.н. Всичко друго е фалш и интереси... А и лесно се забравя някой, който не виждаш, каквото и да е означавал за теб в даден момент от живота ти.
няма незабравими неща
Ами те са две момчетата. Едното е първата ми истинска и чиста любов, а другото е най-силното чувство на любов, което съм изпитвала. Първия повече ми беше като приятел. Много се забавлявахме с него. Винаги знаеше как да ме разсмее, просто имаше страхотно чувство за хумор. Беше дете още, но и аз тогава бях дете. Лятото бяхме неразделно заедно. Аз му казах, че го харесвам той не реагира никак. Не ме харесваше, но си останахме много добри приятели и много се забавлявахме заедно. От сутрин до вечер бяхме заедно. Сега като се сещам ми става много тъжно. Всичко това беше страхотно. А второто момче... То ме харесваше и аз го харесвах и уж имаше нещо между нас, обаче само уж. След това ревах за него половин година и се тръшках и исках да поправя грушките си, но той вече не ме харесваше. Но сега вече той стана задник.Не ме ебе за него.
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
това е първата ми любов.... от 5 клас... и сега пак съм с него... вече в 10 класщастлива съм
просто пак ни се срещнаха пътищата....
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]