- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е момичето/момчето, което никога няма да забравите?
nqma da zabravq dvama bratq-bliznaci.Hodih s ediniq,a drugiq su6to be6e v kompaniqta.Adski nenormalni su6testva,tolkova sum se zabavlqvala s tqh,4e prosto...nezabravimo be6e.Ot su6tata kompaniq vinagi 6te pomnq i edno mom4e-Mursi se kazva6e-persiec.
Nikoga nqma da zabravq dvete si nai-dobri priqtelki-i dvete se kazvat Gergana.Ednata po-skromna,svita i zemna,a drugata-adsko iz4adie,nenormalna do mozuka na kostite si.Kolko sme si patili ot tazi na6a idiot6tina...naistina be6e zabavno
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Няма да забравя едно момче...За което и до днес плача и ми е кофти на моменти...Подарихме си хубави моменти заедно,той е едно страхотно момче...Някоя късметлийка сега е с него и така.Мисля да му посветя нещо,но ще видя...Знам,че е любовта на животът ми обаче,колкото пъти и да се опитваме да се съберем все се караме...Съдба някаква не знам и аз вече...
![]()
НИКОГА няма да забравя сегашния ми. Само него съм обичала съвсем истински. Другите са все от нямане какво да правя.
Най-вероятно и бившия няма да забравя просто, защото се постара да ме разкара по-възможно най-гадния начин.
Ми аз никого не съм забравила обаче никога няма да забравя този в момента... всички преди него са били защото са ме харесвали и ала бала и тръгваме, без да имам особенно влечение към някой от тях.. Докато с последния имах желанието, което ми беше нужно и си ми е тръпка и до сега..
мхм бившия ми.не знам защо.тъпо е даже,че точно към него го чувствам, но е факт.
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
няма да забравя първата си и несподелена любов..
беше гадно..
Сегашният ми приятел - защото ми даде много,научих много от него,много неща ми се случиха за пръв път с него и най-вече...обичам го истински
бившият ми...не исках да късаме,скъсахме....мн време прекарах с него,мн неща научих и никога няма да спра да мисля за него когато пия чай или когато съм в бар или всичко,което сме правили...вобще няма шанс да го забравя....пък и ми е мн добър приятел..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
няма да забравя първата ми любов..
която ме пре*ба мн жеестоко..![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Няма такава, която да не мога да забравя... просто времето лекува всичко (колкото и да ни се иска да сме в играта на чувства) просто след време остава един приятен спомен, който наричаме: бивша, първа или последна любов..
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
Сегашното си гадже никога няма да забравя (да не дава Господ да се стига до край де)![]()
Няма да забравя никога едно момиче което се подигра с мен цели два пъти , тази ще ми държи влага цял живот.
последния човек, с който бях.
промени ме изцяло.
Бившия ... 2 години го чаках...толкова много го обичах и все още мога да кажа,че имам някакви чувства.Беше нещо по-различно от другите.И сегашния ми приятел.Той ми помогна до голяма степен да преодолея бившия и ме направи наистина щастлива,за което много му благодаря.Обичам си го страшно много!![]()
Може би няма да забравя първата си несподелена любов, както и първото си гадже![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
не мога и няма да забравя никой от тези момчета, с които съм имала нещо общо, защото с всеки от тях ми е било хубаво до едно време ... имали сме и страхотни мигове заедно ...заслужава си да ги помнянищо че сега дори не си говорим
![]()
Ами със сигурност неискам да забравя грешките си и грешките на другите, от които съм се учила! Но няма да забравя сегашния си приятел, защото написахме нашата приказка (това е най-точното опредление) заедно и я продължаваме, няма да забравя бившия си, с когото сега се опитваме да бъдем приятели, защото винаги сме били такива повече от всичко друго, няма да забравя най-добрите ми приятелки с които се смея всеки ден и онази предателка, която ми показа на какво са способни момичетата!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
с гаджето ми прекалено много се приличаме,много добри приятели сме и за толкова малко време натрупахме толкова много забавни и приятни спомени,че само склерозата може да ги заличи![]()
Ами няма да забравя едно момиче,което не можах да разбера всъщност коя е,какво иска и т.н. и едни другари...
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
хаха аз също не забравям нито едно от момичетата,към които някога съм имал силни или слаби чувства...всяка една от тях си е била уникална сама по себе си и всяка ме е гравбала с различни неща...
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Първото момче, което харесвах. Моя Ванюша! Винаги ще ме е яд за детинското ми поведение.
+Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
...и човека,който е до мен в момента..припомни ми какво е да обичаш..
аз никога няма да забрая сега6ната си любов........Тои е вси4ко за мен мн си го оби4кам...су6то такак никога няма да забравя наи-добрата си приятелка (по то4но бив6ата наи добре) Теа моми4е бе6е 4аст от моето семеиство оба4е...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()