.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 133
    Няма да забравя една моя морска любов.... Той беше просто невероятен... и винаги ще вярвам, че ще го срещна пак
    А сегашното ми момче... няма да ми се налага да забравям
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Ох.. ами аз всички малки и големи любови си ги помня ( все пак не са много... за сега ). Има и лоши спомени.. има и щастливи.Първата любов не се забравя!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    НИКОГА е доста силна дума и такива изказвания не ми се струват удачни.

е да ноо..все пак не е казано че постоянно ще мислиш за дадения човек..ами че тои ще си остане някаде в сърцето ти...аз лично няма да забравя,защото ще си върна моята любов
    love me

Този когото най-много обичам и едва ли някога ще забравя е приятеля ми ... Така е от скоро ама се надявам да не е за кратко

Град
    София
    Тази , която никога не можах да имам, естествено
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Ми аз си помня всичките любови (те са само 3, де) и не мисля, че някога ще ги забравя напълно. Както и приятелите ми, винаги ще има място в сърцето ми за тях.
    I know I should stop believing ... !

Град
    Страната на Невъзможното
    Един човек, който ми помагаше години след като го отрязах и съм сигурна, че ако му звънна сега и го помоля да прелети половината свят за да дойде при мен, защото имам нужда от него, той ще го направи...
    Много жалко, че моите чувства угаснаха към този прекрасен човек.. наистина жалко

Няма да забравя един пияница дето ме пита дали имам 2 по нещо тая година и кат казах не ме черпи един сладолед :ДДДД

Цитирай Първоначално написано от stranger34
    Няма да забравя един пияница дето ме пита дали имам 2 по нещо тая година и кат казах не ме черпи един сладолед :ДДДД
    хаха мен веднъж един пияница ме спря и ме пита кой ден от седмицата сме днес и аз като му казах и той тръгна да ме прегръща и да ми благодари че съм била такова мило дете
    а иначе няма да забравя първата любов с която сега сме само приятели и то много добрии

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Sofiq
    Аз никой не забравям, но е естествено, че първата любов си остава завинаги.
    I am myself, and I make my own ways!!! =)))

Няма да забравя момчето което ме целуна за парви пат и момчето с което го направих за 1ви пат

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мм може би първата ми истинска любов... или още казано момичето, по което съм хлътнал сега :P

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Първият ми.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Това е второто ми гадже. Понастоящем това е и най-дългата ми връзка. Определено ще го запомня като първото момче, в което не само съм била влюбена, но и много съм обичала. И понеже любовта ни остана незавършена, споменът за нея ще си остане винаги най-болезненосладък .
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Сегашният ми приятел , първият човек когото обичам

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    момичето което целунах за 1 път .. с което правих секс за 1 път .. по стечения на обстоятелствата .. аз отново съм с нея след доста време .. но по принцип помня всички
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Повече от фен Аватара на marjesa
    Еми той е много важна част от живота ми. Моята детцка любов.
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Никога няма да забравя момчето с което преживях толкова хубави моменти а дори не сме ходили...пак имаше нещо между нас... странното е ,че се обичахме ,но не ходехме ... ,но НИКОГА няма да го забравя и винаги ще го Обичам!!!
    tAke a dIrty pIcture

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Помня всяка с която съм бил, дори и да е било само за 1 нощ. Има си обаче хора за които в сърцето ти има специално място и си ги пазиш като много скъп спомен. Последната ми приятелка ще пазя точно там. Както се обичахме така и се разделихме с много емоции и страсти.

момчето, в което съм влюбена сега (бившия ми пр) ...така и немога да си обесня как ме спечели и защо бях толкова глупава да осъзная какво имам, чак след акто го изгубих
    You can't just leave me. . .

Супер фен
    няма да забравя моето си "гнило" (дълга история е обръщението "гнило")
    винаги, дори и да съм с друга, тя да е с друг или каквото и да стане тя ще си бъде моето малко радиаторче което ми топлеше сърцето... никога няма да допусна някой така близо до себе си! тя беше първата която ме разбираше така добре, тя беше целият ми свят и в очите и виждах сбъднатите си мечти... винаги ще пазя надеждата че ще ми даде още едничък шанс, само ако знае че съм готов да оставя всичко и всички за да бъда само и единствено с нея... тя наистина е моята голяма любов, заклевам се!

Така наречената ''първо любов'' .. минаха вече 2 год., но почти всеки ден се сещам за него ... надали ще го забравя скоро, а тъпото е, че не заслужа и грам внимание.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Ем аз всеки помня и то само хубавите ни моменти заедно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си