.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 133
    Никога няма да забравя момчето, което ми показа какво наистина означава думата ЛЮБОВ.. даже не зная как да го нарека.. дали сегашен, дали бивш, не знам.. Но знам едно - той винаги ще остане в сърцето ми и колкото и други да имам - никой няма да може да го замени.. btw казва се Иво
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Всичко забравям.
    Аз съм ебати и късопаместата.
    И си ги водя по списък.
    Любов, не любов, всичко отшумява в тооо живот, бе

Град
    Е там...
    няма такава

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Всичко се забравя,остават само добри спомени.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Никога няма да забравя бившия ми приятел, с него изживях най-красивите си мигове, бях най-щастлива с него, бях истинска.. той беше човекът, пред когото се разкрих напълно и значеше най-много за мен.. и въпреки че се разделихме по кофти начин, той винаги ще е в моето сърце, защото остави прекалено голям отпечатък там...

Голям фен Аватара на glamouros

Re: Кое е момичето/момчето, което никога няма да забравите?

Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    Кое е момичето/момчето, което никога няма да забравите?
    Защо?
    nqma takova
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Как така съм пропуснала да пиша по тази тема незнам...

Никога няма да забравя онова сладко същество , една година по - малко от мен , което промени живота ми .Отиде си както и дойде ... неочаквано.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на teenems
    на сяка ена отговора тук е "първата ми любов" ем за ко ,аз помня хората които ме кефят и съм била добра приятелка с тях ,особенно ся имам един фр.дет няя го забравя
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Sizl
    1)първия ми приятел момчето което още когато го видя и всичко в мен се преобръща още му мисля какво ли не и т.н момчето с което по силно привличане нямам адското но изпуснах го защото бях малка еххх
    +1

Първото момче никогя няма да забравя,защото ме научи да чувствам,както и в последствие да не се доверявам особено на хората

Едва ли някога ще забравя момчето, с което бях 2 години и с което пораснах. Когато бяхме заедно ние имахме смелостта да вярваме в живота, в това, че на следващия ден любовта ни ще бъде по-силна, но... Животът просто е такъв. И понякога без значение колко хора ще срещнем има някой там далече, който винаги остава в сърцето ни

Град
    Бургас
    Не я познавате :>

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Всичко се забравя,остават само добри спомени.
    Май е така Времето потъпква чувствата
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Няма да забравя бившия си.Той е човека,който ми показа какво е да те обичат истински и какво е да обичаш истински.Няма да забравя хубавите моменти с него,няма да забравя как беше готов на всичко за мен,няма да забравя чувствата и вълнението всеки път,когато бях с него...Но също така няма да забравя и как приключи всичко.Как не исках да повярвам,че това се случва на мен,и че може всичко да се срине за 1 миг ...

Цитирай Първоначално написано от citygirl
    Никога няма да забравя момчето, което ми показа какво наистина означава думата ЛЮБОВ.. даже не зная как да го нарека.. дали сегашен, дали бивш, не знам.. Но знам едно - той винаги ще остане в сърцето ми и колкото и други да имам - никой няма да може да го замени..
    Същата история съм o.0' Той е момчето, в което съм била истински и безвъзвратно влюбена. Просто бях заслепена, макар да не е нищо особено сега като си спомня..тц, тц, тц...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

;pp

Няма да забравя тоя който ме заеба много брутално !! ;xx

Град
    раЯ.. (:
    Еми сегашния ми приятел. В началото мислех, че няма да е нищо сериозно и почти не влагах чувства, но сега не мога и да си представя ден без него..ебати колко си ми е добричък, сладичък и миличък.. и все пак знам, че няма да сме винаги заедно..ама ше го помня FOREVER [!]
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

momcheto koeot nikoga nqma da zabrawq tema tochno za men izlmina godina ot razdqlata mi s gadjeto mi .Godina prez ,koqto pochti ne spirah da mislq za nego . Zashto li i az neznam mnogo wreme ne razbirah zashto prosto ne go zabrawq i ne prodalja naprad, a wse mislq za nas ,za nego za wsichko ,za minaloto ...... i smqtam che moje bi ne moga ,zashtoto toi beshe moqta pyrwa istinska lubow. Ne kazwam che toi beshe prwoto mi gadje, no toi beshe momcheto koeto winagi mi raztuptqwashe syrcheto i mi omekwaha krakata shtom go wideh. Imah wryzka i sdrugo moche sled nego ,no ne beshe syshtoto prosto ne beshe toi naskoro sreshnah drugo moche i s nego do nqkade zabrawih moqta golqma lubow no sega go wijdam wseki den i peosto wichko e kakto predi ....... e malko dylgo izleze no moje bi razbrahte zashto go obicham
    Metal is forever

Няма да забравя едно единствено момче, в което се влюбих истински. Все още съм влюбена в него и за моя радост в момента сме заедно. Не знам какво ще стане след време, но знам, че едва ли някога ще го забравя. Вярно е, че е много различен от мен, но може би, затова толкова много го обичам и каквото и да се случи, винаги ще остане част от сърцето ми!

за жалост това ще е Илиян..
    Не знам защо,но още когато го видя ми се свива стомаха..

Град
    МОЗЪК
    НИКОЙ И НИЩО НЕ ПОМНЯ.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Град
    В сърцата на хората.
    Няма да забравя момичето което ме научи какво е любов... и куп други неща

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Искам или не ще запомня всичките си бивши гаджета..
    Просто няма как да забравя някого, с когото съм била заедно, към когото съм имала чувства и пр.
    Но може би най-много са ми се запечатили двама бивши - първото момче, с което спах и момчето, с което засега съм имала най-дълга връзка
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Гаджетата ми,момчето,което ме заряза на 2 ден,което адски много харесвах.И хубавите ми моменти с отделни хора,сегашмната ми най-добра приятелка мноиго са хората просто

Голям фен Аватара на mey_si
    Аме първата ми любов макар,че се подигра общо взето с мен винаги ще е част от сърцето ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си