- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е момичето/момчето, което никога няма да забравите?
И аз се присъединявам! +с приятелите,с които сме преживели невероятни мигове,но по една или др причина сме се отдалечили....Първоначално написано от ivsan4eto
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ще запомня всичките ми гаджета до сега с по нещо,което е било най-характерно за тях.Това,което ми е направило най-силно впечатление по време на връзката ни.За съжаление винаги гледам и лошата страна и помня лошото и има 2 момчета,които няма да забравя с това как са ме наранили.![]()
Ами в интерес на истината всичките момчета съм ги запомнила с нещо ..Просто са много различни и съм имала прекрасни моменти с всеки един от тях.Но момчето,с което съм в момента ще ми остави най-прекрасните спомени.А всъщност...дано да не се налага да си спомням за него някога,ами да сме си заедно винаги.
![]()
И аз така..Първоначално написано от aka6a_vamp
деби копелето..
![]()
може би това момче,с което съм в момента.
Руса кукличка
всяка една помня, но истински пазя спомена само за една и все още не мога да я превъзмогна....
mi nqma da zabrava momicheto s koeto sum sega ako nqkoga da se razdelim (dano da ne se) tova za mene e unikalen chovek edva li she namera drug takuv i nqkoga ako ne sme zaedno pak shte q pomna i vinagi s drugite mi she q sravnqvam
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
никога няма да забравя първата си любов-още по детски му,но беше незабравимо чувство.За жалост момчето не съм го виждала от години и мисля скоро да се засечем така уж случайно,чрез общи познатида го видя как е,какво прави..понеже си запазихме приятелските отношения след като ни се разделиха пътищата,щото късане не еправилната дума
И още едно момче,с което през изминалите 2 години все имам нещо общо-ту е любов,ту война както се казва.Ту го харесвам и го искам за себе си,ама се намира някоя кифла да му се усуква,ту се държи като з**ник и смятам,че без него ми е 100 пъти по-добър живота![]()
Абе оплетени истории.Иначе няма да забравя и най-добрата си приятелка,която по-скоро ми е вече като част от семейството и аз от нейното.Цялата рода много си я люби ама няма как иначе-голлямо ми е бонбонче![]()
Това момиче,което ми разби сърцето.
Засега всичките си ги помня, ама двама със сигурност няма да забравя никога![]()
![]()
nicolepcd
Момчето с което съм в момента изживявам адски красив романс.И един който харесвах 5 години раздялхме се сабирахме се,много лъжи много болка,накрая пак ме потърси известно време ми омайваше главата и в последствие разбрах всъшност,че ходи с мен и моя приятелка беше страшно.![]()
И при мен така. Само ще добавя, че ме научи на доста неща.Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
![]()
Няма такъв![]()
Ммм ... момчето, което ще помня цял живот още не се е появило . Когато бях с бившия ми си мислех, че никога няма да го забравя и че винаги ще го помня , но вече почна да се заличава от съзнанието ми .
А момичето .. момичето, което винаги ще помня е най-добрата ми приятелка. Момичето, което винаги е до мен , каквото и да става, където и да отида и момичето, което е способно да ме разсмее и в най-тъпите ми моменти ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Няма такава ! Може и всичките до една да са ми разбивали сърцето, но просто като се замисля и като осъзная, че нито една от тях не е била истински влюбена, както аз съм бил и просто ми се иска от сега да ги забравя, а не да минава време и тогава.. но все пак има моменти, където съм си прекарал супер с тях и само заради тези моменти си спомням за тях..
Момчетата,които никога няма да забравя са 2.С единия ходих доста дълго време,а с другия бях около 4 месеца,но преди това дълго време бяхме приятели.Въпреки кратката ни връзка,той ме промени много,направи прекрасни жестове за мен.Бих казала,че единствено неговия образ е напълно неопетнен в съзнанието и спомените ми.
Момичето,което никога няма да забравя е най-добрата ми приятелка-Гергана.С еня пораснахме,влюбвахме се,страдахме,купонясвахме, орихме се,учихме,всичко правихме заедно>сега разстоянието ни разделя,но сме все така задружни и споделяме всичко-както преди.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Няма да забравя едно момиче от класа миБеше толкова хубаво
![]()
god will give me justice
Момичето с което съм сега![]()
Приятел един с който съм израстнал и си знаем сичко един за друг![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
едно момче.....съчко с него беше наопаки
тръгнахме трудно..скъсахме по задължение...
сичко беше игра
приказка, завършваща лошо
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Момчето -хм един приятел който много обичам. Много ме нараняваше не това, че е хетеро, а това, че знае всичко и продължава да ме ранява по някакъв начин, независимо дали е осъзнато или не. Иначе, като личност и като приятел държа много на него (като изключа, че го обичам), както и той мен (надявам се). Той ме научи да не правя същите грешки като него и днес пак се извляках от него един много важен урок.
Момичето- една моя съученичка която харесвах 8 години и ме научи на изключително много неща.
Първоначално написано от ScionOfStorm
в очакване е![]()
![]()
![]()
![]()
Pyrvata mi liubov-nikoga nqma da q zabravq!!!
Syshto taka nikoga ne se zabravq i momcheto/momicheto s koeto ti e bil pyrviqt pyt!![]()
Забравя се. Остава спомен, но е една точица. Помниш го само защото ти е било за първи път. Друга причина няма!Първоначално написано от DDL
Първоначално написано от ScionOfStorm