.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 133
    Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    И аз ги помня всичките,а и те не са цяла армия все пак...обаче никога няма да забравя тоя,който ме заеба по невероятно грозен начин,тва ше си ми остане белег за цял живот!
    И аз така
    И аз се присъединявам! +с приятелите,с които сме преживели невероятни мигове,но по една или др причина сме се отдалечили....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Ще запомня всичките ми гаджета до сега с по нещо,което е било най-характерно за тях.Това,което ми е направило най-силно впечатление по време на връзката ни.За съжаление винаги гледам и лошата страна и помня лошото и има 2 момчета,които няма да забравя с това как са ме наранили.

Ами в интерес на истината всичките момчета съм ги запомнила с нещо .. Просто са много различни и съм имала прекрасни моменти с всеки един от тях.Но момчето,с което съм в момента ще ми остави най-прекрасните спомени.А всъщност...дано да не се налага да си спомням за него някога,ами да сме си заедно винаги.

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    И аз ги помня всичките,а и те не са цяла армия все пак...обаче никога няма да забравя тоя,който ме заеба по невероятно грозен начин,тва ше си ми остане белег за цял живот!
    И аз така.. деби копелето..

Град
    Велико Търново
    може би това момче,с което съм в момента.
    Руса кукличка

всяка една помня, но истински пазя спомена само за една и все още не мога да я превъзмогна....

Град
    Улицата
    mi nqma da zabrava momicheto s koeto sum sega ako nqkoga da se razdelim (dano da ne se ) tova za mene e unikalen chovek edva li she namera drug takuv i nqkoga ako ne sme zaedno pak shte q pomna i vinagi s drugite mi she q sravnqvam
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    никога няма да забравя първата си любов-още по детски му,но беше незабравимо чувство.За жалост момчето не съм го виждала от години и мисля скоро да се засечем така уж случайно,чрез общи познати да го видя как е,какво прави..понеже си запазихме приятелските отношения след като ни се разделиха пътищата,щото късане не еправилната дума
    И още едно момче,с което през изминалите 2 години все имам нещо общо-ту е любов,ту война както се казва.Ту го харесвам и го искам за себе си,ама се намира някоя кифла да му се усуква,ту се държи като з**ник и смятам,че без него ми е 100 пъти по-добър живота
    Абе оплетени истории.Иначе няма да забравя и най-добрата си приятелка,която по-скоро ми е вече като част от семейството и аз от нейното.Цялата рода много си я люби ама няма как иначе-голлямо ми е бонбонче

Това момиче,което ми разби сърцето.

Супер фен
    Засега всичките си ги помня, ама двама със сигурност няма да забравя никога
    nicolepcd

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Момчето с което съм в момента изживявам адски красив романс.И един който харесвах 5 години раздялхме се сабирахме се,много лъжи много болка,накрая пак ме потърси известно време ми омайваше главата и в последствие разбрах всъшност,че ходи с мен и моя приятелка беше страшно.

Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    Определено първата истинска любов няма да я забравя никога !!! Беше искрена и чиста...макар и завършила по кофти начин ще си спомням само хубавите моменти
    И при мен така. Само ще добавя, че ме научи на доста неща.

Няма такъв

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ммм ... момчето, което ще помня цял живот още не се е появило . Когато бях с бившия ми си мислех, че никога няма да го забравя и че винаги ще го помня , но вече почна да се заличава от съзнанието ми .
    А момичето .. момичето, което винаги ще помня е най-добрата ми приятелка. Момичето, което винаги е до мен , каквото и да става, където и да отида и момичето, което е способно да ме разсмее и в най-тъпите ми моменти ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Няма такава ! Може и всичките до една да са ми разбивали сърцето, но просто като се замисля и като осъзная, че нито една от тях не е била истински влюбена, както аз съм бил и просто ми се иска от сега да ги забравя, а не да минава време и тогава.. но все пак има моменти, където съм си прекарал супер с тях и само заради тези моменти си спомням за тях..

Супер фен Аватара на gabsit000
    Емил

Град
    ForSaken city (:
    Може би бившият ми ..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Момчетата,които никога няма да забравя са 2.С единия ходих доста дълго време,а с другия бях около 4 месеца,но преди това дълго време бяхме приятели.Въпреки кратката ни връзка,той ме промени много,направи прекрасни жестове за мен.Бих казала,че единствено неговия образ е напълно неопетнен в съзнанието и спомените ми.

Момичето,което никога няма да забравя е най-добрата ми приятелка-Гергана.С еня пораснахме,влюбвахме се,страдахме,купонясвахме, орихме се,учихме,всичко правихме заедно>сега разстоянието ни разделя,но сме все така задружни и споделяме всичко-както преди.

Няма да забравя едно момиче от класа ми Беше толкова хубаво
    god will give me justice

Град
    Улицата
    Момичето с което съм сега
    Приятел един с който съм израстнал и си знаем сичко един за друг
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    едно момче.....съчко с него беше наопаки
    тръгнахме трудно..скъсахме по задължение...
    сичко беше игра
    приказка, завършваща лошо
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен
    Град
    България
    Момчето -хм един приятел който много обичам. Много ме нараняваше не това, че е хетеро, а това, че знае всичко и продължава да ме ранява по някакъв начин, независимо дали е осъзнато или не. Иначе, като личност и като приятел държа много на него (като изключа, че го обичам), както и той мен (надявам се). Той ме научи да не правя същите грешки като него и днес пак се извляках от него един много важен урок.

Момичето- една моя съученичка която харесвах 8 години и ме научи на изключително много неща.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    в очакване е

Pyrvata mi liubov-nikoga nqma da q zabravq!!!
    Syshto taka nikoga ne se zabravq i momcheto/momicheto s koeto ti e bil pyrviqt pyt!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от DDL
    Pyrvata mi liubov-nikoga nqma da q zabravq!!!
    Syshto taka nikoga ne se zabravq i momcheto/momicheto s koeto ti e bil pyrviqt pyt!
    Забравя се. Остава спомен, но е една точица. Помниш го само защото ти е било за първи път. Друга причина няма!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си