.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Град
    OUT OF SPACE

Абстиненция

'... vsi4ki veliki ne6ta trqbva da se qvqt pred nas v 4udovi6tni maski za da badat zapomneni....'
    Na4aloto obiknoveno e slu4aino pokrai nqkoi priqtel,na kupon,ili nqkade na moreto.I obiknoveno togava ne razbira6 kakvo ti se e slu4ilo.Parvo 'ne e zle' posle proqvqva6 interes, re6ava6 da opita6 i hop-stava i tova ti haresva nosi ti udovolstvie.Telefoni, sre6ta i posle u vas ili u priqtel ili napravo v parka...i ne ti puka dali nqkoi 6te te vidi.Sled nqkolko dni pak,i posle pak,i pak i pak ,i pak.I predi samiqt ti da si se osaznal priqtelite ve4e sa osaznali i komentirat.Na teb ne ti puka osobeno,kakvo tolkova ni6to seriozno za momenta,prosto se zabavlqvame,nali?I bez da useti6 tova koeto e bilo 4ist extaz se prevra6ta v navik.I iska6 o6te i o6te i si 6tastliv i vesel, i pak ne ti stiga.Pogledat blujdae,stava6 razseqn,i ne6tata koito sa te interesuvali predi sega ti stavat bezrazli4ni, izmesteni ot EDINSTVENATA MISAL.Telefoni,sre6ti i taka den sled den, dokato useti6 4e ti stava navik,i posle 4ast ot jivota ti,i posle osnoven negov smisal.No kakvo tolkova kato ni e priqtno i ' nikoi ne moje da ni narani'.?I si 6tastliv i vsi4ko e prekrasno...Dokato edin den-bam NQMA!Znae6 4e e za malko, utre vsi4ko 6te e OK,no use6ta6 lipsata i te boli.Gadno, a?!No na drugiq den ne6tata se opravqt, i pak use6ta6 priqtnata toplina da se razstila po cqloto ti tqlo.I ti e spokoino, i dobre,i taka den sled den, i ne razbira6 koga si stanal zavisim.Posle moje bi re6ava6 TI i si kazva6 'krai,stiga ,pove4e ne moje taka!' ili ne re6ava6 ti a stava ne6to drugo i pak ' krai stiga ,pove4e ne moje taka'!Vednaj za posledno.OK,no tova e kraqt, nali se razbrahme?Da da kraqt e naistina, obe6tavam, prikliu4vame;i dokato go kazva6 znae6 4e ne e vqrno.No za da ti e po lesno iztriva6 nomerata, re6ava6 da ne se vijda6 s 'obi4ainite zapodozreni'.4as,dva i use6ta6 4e te boli mnogo-4a6a studena voda,cigara i stoi6 s 4asove v legloto nesposoben da pomradne6....Jelanie za jivot- nula...Eh, sega ako moje6e malko samo,a?Nqkakvi hora ne6to ti govorqt-te pak kakvo razbirat6tqlo da mine te pak ot kade znaqt!Nikoi ne e umrql ot tova -te pak ot kade znaqt?!6te mine nali si silen a posle depresiqta tq prodaljava meseci dori godini....no nali si silen??!??Pomirqva6 se i svikva6 s noviq jivot imah priqteli-se6ta6 se ,izliza6-veseli6 se'ili pone taka si mislqt vsi4ki' nali si ve4e OK?Kakto be6e predi tova ama ne savsem , nali?Dokato edin den ne6to ti [pre6trakva i se se6ta6 za onezi migove na blajenstvo...I pak se obajda6, i pak si 6tastliv -ili pone za malko.A za6to ne i na sledva6tiq den?I na sledva6tiq.Ne,ne kakto predi- estestveno 4e ve4e nqma da e kakto predi samo dnes i krai, nali?Dokato pak ne6to tragne na krivo i pak idva lipsata i BOLKATA.......az proumqh kleta4noto uravnenie na jivota-ako alkoholat i trevata sa na4in da mu se nasladi6 to HEROINAT e prosto na4in na jivot- PRI4INI NQMA, NE GI TARSI!!!!!PRI4INI NQMA 6TOM IMA HEROIN.....

т.7
    хоти

mn dobro!!!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Много е добро, но да не го казваш от собствен опит? Защото е адски вярно.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Повече от фен
    От опит ли говориш?Много хубаво си го написал, добре е ,че има хора, които разсъждават така, но се надявам не говориш от опит!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Град
    OUT OF SPACE
    nqma nik'vo zna4enie dali sam minala prez vsi4ko tova ili sega minavam ot tam za6toto kraq e v samoto na4alo....

HOURS OF AGONY WHICH TIME HE BEGGED FROM HIS FATHER

cool

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Град
    nqkude tam
    super qko e napisano =D> =D> =D> =D>
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Мног0 е д0бро! СтрахотНо е!

разтърсващо и до болка вярно..

кофти за хората които си провалят живота .. хах
    Comatose
    I'll never wake up without an overdose of You
    I don't wanna live, I dont wanna breathe
    'Les I feel you next to me
    You take the pain I feel

Мега фен Аватара на EarthShaker
    хората са жалки.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Т'ва ме депресира.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    a men ma vkara vyv filma
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Слаба воля...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    a men ma vkara vyv filma
    malko me navq i na lubovnata myka

за хероина съм съгласна, не е хубаво човек да се забърква, обаче за по-леките наркотици не дотам... мисля, че не е толкова страшно да се опита(не говоря за пристрастяване), защото усещането е несравнимо, цялата свобода и тръпката от прекрачването на закона ... с 2 думи чувстваш се жив

trainspotting <3

I must believe
    There's more above us and below
    I must believe
    Stranded with this bitch called hope
    It keeps me here
    When all I wanna do is go
    It keeps me here
    When all I wanna do is disappear

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    a men ma vkara vyv filma
    malko me navq i na lubovnata myka
    ква любовна мъка бе...

к*р за любоФта!

да живеят наркотиците!
    любов към наркотиците, бе, мило

Цитирай Първоначално написано от summergir1
    за хероина съм съгласна, не е хубаво човек да се забърква, обаче за по-леките наркотици не дотам... мисля, че не е толкова страшно да се опита(не говоря за пристрастяване), защото усещането е несравнимо, цялата свобода и тръпката от прекрачването на закона ... с 2 думи чувстваш се жив
    da kato zimam narkotici pak voob6te ne 4uvstvam 4e prekra4vam zakona voob6te daje i ne se se6tam za zakona za men e zakonno edin poznat ima razre6enie ot kmeta da pu6i treva
    I'm a psycho baby

Тръпка от прекрачване на закона ? Ее такова защо не съм имала не знам хаха.Именно,така говориш защото не знаеш какво е като се забъркаш дълбоко с по-леките наркотици.Много неща,чувства и действия от 1-ят пост на the exploited ги има и при тях. !!Казвам го само от тая гледна точка,в никакъв случай не правя обща съпоставка му хероина и тях!!

Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    Тръпка от прекрачване на закона ? Ее такова защо не съм имала не знам хаха.Именно,така говориш защото не знаеш какво е като се забъркаш дълбоко с по-леките наркотици.Много неща,чувства и действия от 1-ят пост на the exploited ги има и при тях. !!Казвам го само от тая гледна точка,в никакъв случай не правя обща съпоставка му хероина и тях!!
    не точно тръпка от прекрачване на закона ами ... нз как да се изразя , затова написах това... вие пък веднага тръгнахте да се заяждате

Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    не точно тръпка от прекрачване на закона ами ... нз как да се изразя , затова написах това... вие пък веднага тръгнахте да се заяждате
    ne az drugo iskah da ti kaja 4e ako go pravi6 zaradi trapkata ot preska4ene na zakona prosto nqma smisal da go prai6
    I'm a psycho baby

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си