- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абе мъже...?
Абе момчета кво сте толкова против обрязването..смисъл настроени сте доста негативно към хората,които са обрязани.1во.По-хигиенично е и 2ро.По красиво е![]()
Мръсно , необрязано , захарасона , с лайна по него .. ако си на самотен остров и си загоряла с мечки ще го правиш![]()
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Според мен въпроса защо са такива загорели животни е по-добър..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Така е!Първоначално написано от nefchi_bs
Аз не съм против хората които се обрязват - въпрос на лично решение. Но 2 въпроса все пак:
1. кое точно му е хигиеничното?
2. Не в въпрос ама да кажа - аз за хубавина, мъжкия си полов орган няма да режа, пък който е фен - моля. А ако красотата МУ ви е от основните критерии при избор на партньор - имате моите искрени съболезнования.
ПС: много як скрипт за модериране, поздрави на който го е направил![]()
хигиенично е ,защото под тази кожичка се събира мръсотия и ако я няма няма как да се събира въпросната мръсотия.за по-красиво тука немога да кажа нищо по-въпроса.не съм много навътре аххах
Хигиенично ... със или без тази кожичка ако не се мие човек всеки ден,все едно.
Reality is wrong,dreams are for real.
и да се миеш по-хигиенично си е.турците по принцип са много хигиенични хора и щом я махат(макар че това при тях е и поради религията) значи има причина за да го направят,а има и българи,които поради някакво заболяване също се налага при тях обрязване
Несме против обрязването - въпрос на личен изборПървоначално написано от DeadSilenceF
За хигиенично - ти да несе къпеш 1 път в месеца
За красиво - кое му е красивото?....
![]()
All under heaven........
това си е твоята гледна точка
^^за авторката
3.Един от основните белези при мохамеданите........................![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SiSsKkAa
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Мда... може и ципче да си сложат.. "отворено, затворено"Първоначално написано от ubuntu
Как ще е по-добре от хигиенична гледна точка, след като главичката винаги се търка във външни неща.
А ако не се измиеш както рябва и обрязан да си си е все токова мръсен. Човек трябва да си спазва хигиената. Все едно вие да не се подмивате - ами нали и при вас е вътрешна част и там се събират какви ли не неща?![]()
Абе не мога да махна нещо което си му е там мястото.Първоначално написано от SiSsKkAa
Пък и при обрязване тоя там долу му се убива чувствителноста, и ще си клатиш сумати време докато свършиш. Накрая ще си като раздрънкан автомобил и щи писне.
Пък дали е хигиенично не съм съгласен, ако нямаш лична хигиена ква е файдата да си обрязан.
ПП: За мен това е не естествено да си махна тая кожичка щоме е на това място начи там трябва да си бъде.
Ами тази кожичка е естествена защита на чувствителната главичка.![]()
Първоначално написано от DeadSilenceF
![]()
A.D.I.D.A.S.
Знаете ли, че по-рано мохамеданите и жените са обрязвали... Преди време даже тема имаше тука...Първоначално написано от ubuntu
1во Не е по-красиво
2ро Не е по-хигиенично. Тая кожа затова си е там, за да пази от замърсяване.
Било се събирало мръсотия. Ми ако го миеш един път седмично сигурно е така. Мий се сутрин и вечер и все ще е по-добре да си имаш качулка. Ако беше наистина по-добре без нея, щяхме така да се раждаме...
Така е така е +1Първоначално написано от Carlos