- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спорт+2 п. солети=?
Ами така да питам тези.... по разбиращите ако да кажем на ден ядеш по 2 пакета солети, и трепираш на онова колелото забраих му иметоще има ли ефект и ако да какъв?
п.п. стааа въпрос за 3 седмици така
При положение, че сега ядеш доста повече от това, което си написала по-горе, ако ефекта ти се вижда първата седмица - 2/3 кг. и останалите 2 никакво, ама никакво мърдане, да ще има.
Лично за мен няма.
Еми първо се опитай да издържиш 1 ден така и после прецени дали ще продължиш.
А ефекта за 3 седмици ще е м/у 3-5 кг. ( а ако спортуваш усилено може и повече .. )
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
мс
ам като за велоаргометъра `майче така беше` или крос....етва не го знам ама има в 1на фр и тя ше ми даде да го ползвам по 1 час на ден ??????
Определено с тия 2 пакета солети на ден нищо няма да постигнеш![]()
Метаболизма ти ще започне още повече да се забавя,няма да имаш достатъчно енергия да въртиш педалите по час на ден,а и след тия 3 седмици ще си въстановиш килограмите + още някой отгоре (е ако продължиш цял живот на по 2 пакета солети ще си задържиш теглото де ама ме съмнява да го направиш)
Супер.. и така всеки денПървоначално написано от Lacroix
![]()
и колко горе-долу ще сваля за 3 седмици?Първоначално написано от akinom
ами 5-6 със сиг. Ако си по- пълна ще свалиш повече, а ако си по- слабичка -5 кг. са ти сигурни.
Всичко зависи от изгорените калорий за тоя 1 час и от това,колко си пълничкаПървоначално написано от Lacroix
В смисъл,колкото повече килограми имаш за сваляне,толкова по-лесно е тяхното сваляне в началото
(и естествено,колкото по-малко кг. остават за сваляне,толкова по-трудно става
)
И малко инфо:1 килограм=7 000 калорий
Сега,аз имам доста опит с велото,спорта и диетите.
Солетите няма да те заситят,ще ди докарат ужасен запек и болки в стомаха.Набелгни на плодовете,яж жсеки ден по 800гр-1кг плодове,каквито си искаш,пий много течности-без газирано,и не ползвай захар за кафето и чая,а мед,значи до 4 супени лъжици мед на ден.След като ти омръзнат плодовете,почустваш глад,хапвай задушени зеленчуци.Когато съм на диета и почувствам глад хапвам варен ориз със зеленчуци,картофено пюре.Има идеален ефект,аз съм към 46 кг,максимум съм била 50,така съм в страхотна форма,не чувствам глад и не кавам килограми.
ами наскоро разбрах че кантара ми е повреден и вместо 42 съм 50Първоначално написано от akinom
![]()
![]()
и ами ако плюс цялата тая работа съм и на лунна диета ` пробвях я веднъж за 1 ден и свалих 2 кила` попринцип лесно свалям...
Солетите са много солени, но за сметка на това ги обожавам... ако ги заместиш с плодове и зеленчуци - 4 кг. със сигурност ще свалиш.
аз ако ям по 2 пакетчета солети и изразходвам такава физическа енергия ,пък и умствена ,ше умра от глад.За теб не знам ,най-малкото ше си докараш някоя язва![]()
Ами да ти кажа честно ще ти прилушее и...Първоначално написано от Lacroix
Когато спортуваш толкова усилено трябва и малко белтъчини.
Така че, както споменаха в по- долните мнения наблегни на плодовете и зеленчуците, а похапвай да речем 3 пъти в седмицата месо ( или риба, каквото ти се яде .. ) .
може и да е така но.. ще се справя, трябват ми спешно да махна 7 кила, да знам че е невъзможноо ама...Първоначално написано от akinom
50 кг си и искаш да свалиш 7??? Анорексия, здравей... Така и не се научихте, че това е грозно... Като те вкарат в болница да те захранват изкуствено ще се сетиш...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
да ама съм ниска и с леки кокали ...Първоначално написано от BrokenInnocence
Ти добре ли си?Аз съм била 43 кг и излгеждах ужасно,иначе съм висока 164см,изглеждах като скелет.Нормално е ако си към 160 да си 47-48 кг,ама да отслабнеш повече,лелее.Аз даже имах гастрит.
По-добре яж салати,а не солети![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Охх аз съм против всякакви такива диети и режими...Аз съм на правилото който ме харесва такава да си ме харесва... който не да се изнася...
![]()
По темата мисля си че ще постиогнеш "йо-йо" ефекта... ии няма да има много полза от това че си се мъчила толкова време... организма ти ще иска да навакса изгубеното... а и няма да искаш да погледнеш повече солети..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3