.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Спорт+2 п. солети=?

Ами така да питам тези.... по разбиращите ако да кажем на ден ядеш по 2 пакета солети, и трепираш на онова колелото забраих му името ще има ли ефект и ако да какъв?
    п.п. стааа въпрос за 3 седмици така

anonymous497065
    Guest
    При положение, че сега ядеш доста повече от това, което си написала по-горе, ако ефекта ти се вижда първата седмица - 2/3 кг. и останалите 2 никакво, ама никакво мърдане, да ще има.
    Лично за мен няма.

Голям фен Аватара на akinom
    Еми първо се опитай да издържиш 1 ден така и после прецени дали ще продължиш.
    А ефекта за 3 седмици ще е м/у 3-5 кг. ( а ако спортуваш усилено може и повече .. )
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

ам като за велоаргометъра `майче така беше` или крос....етва не го знам ама има в 1на фр и тя ше ми даде да го ползвам по 1 час на ден ??????

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Определено с тия 2 пакета солети на ден нищо няма да постигнеш
    Метаболизма ти ще започне още повече да се забавя,няма да имаш достатъчно енергия да въртиш педалите по час на ден,а и след тия 3 седмици ще си въстановиш килограмите + още някой отгоре (е ако продължиш цял живот на по 2 пакета солети ще си задържиш теглото де ама ме съмнява да го направиш )

Цитирай Първоначално написано от Lacroix
    ам като за велоаргометъра `майче така беше` или крос....етва не го знам ама има в 1на фр и тя ше ми даде да го ползвам по 1 час на ден ??????
    Супер.. и така всеки ден

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ще навредиш на здравето си

Цитирай Първоначално написано от akinom
    Супер.. и така всеки ден
    и колко горе-долу ще сваля за 3 седмици?

ами 5-6 със сиг. Ако си по- пълна ще свалиш повече, а ако си по- слабичка -5 кг. са ти сигурни.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Супер.. и така всеки ден
    и колко горе-долу ще сваля за 3 седмици?
    Всичко зависи от изгорените калорий за тоя 1 час и от това,колко си пълничка В смисъл,колкото повече килограми имаш за сваляне,толкова по-лесно е тяхното сваляне в началото (и естествено,колкото по-малко кг. остават за сваляне,толкова по-трудно става )

И малко инфо:1 килограм=7 000 калорий

Град
    Wonderland
    Сега,аз имам доста опит с велото,спорта и диетите.
    Солетите няма да те заситят,ще ди докарат ужасен запек и болки в стомаха.Набелгни на плодовете,яж жсеки ден по 800гр-1кг плодове,каквито си искаш,пий много течности-без газирано,и не ползвай захар за кафето и чая,а мед,значи до 4 супени лъжици мед на ден.След като ти омръзнат плодовете,почустваш глад,хапвай задушени зеленчуци.Когато съм на диета и почувствам глад хапвам варен ориз със зеленчуци,картофено пюре.Има идеален ефект,аз съм към 46 кг,максимум съм била 50,така съм в страхотна форма,не чувствам глад и не кавам килограми.

ами 5-6 със сиг. Ако си по- пълна ще свалиш повече, а ако си по- слабичка -5 кг. са ти сигурни.
    ами наскоро разбрах че кантара ми е повреден и вместо 42 съм 50 и ами ако плюс цялата тая работа съм и на лунна диета ` пробвях я веднъж за 1 ден и свалих 2 кила` попринцип лесно свалям...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Солетите са много солени, но за сметка на това ги обожавам... ако ги заместиш с плодове и зеленчуци - 4 кг. със сигурност ще свалиш.

аз ако ям по 2 пакетчета солети и изразходвам такава физическа енергия ,пък и умствена ,ше умра от глад.За теб не знам ,най-малкото ше си докараш някоя язва

ами наскоро разбрах че кантара ми е повреден и вместо 42 съм 50 и ами ако плюс цялата тая работа съм и на лунна диета ` пробвях я веднъж за 1 ден и свалих 2 кила` попринцип лесно свалям...
    Ами да ти кажа честно ще ти прилушее и...
    Когато спортуваш толкова усилено трябва и малко белтъчини .
    Така че, както споменаха в по- долните мнения наблегни на плодовете и зеленчуците, а похапвай да речем 3 пъти в седмицата месо ( или риба, каквото ти се яде .. ) .

Ами да ти кажа честно ще ти прилушее и...
    Когато спортуваш толкова усилено трябва и малко белтъчини .
    Така че, както споменаха в по- долните мнения наблегни на плодовете и зеленчуците, а похапвай да речем 3 пъти в седмицата месо ( или риба, каквото ти се яде .. ) .
    може и да е така но.. ще се справя, трябват ми спешно да махна 7 кила, да знам че е невъзможноо ама...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    50 кг си и искаш да свалиш 7??? Анорексия, здравей... Така и не се научихте, че това е грозно... Като те вкарат в болница да те захранват изкуствено ще се сетиш...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    [b]50 кг си и искаш да свалиш 7??? ...../b]
    да ама съм ниска и с леки кокали ...

Град
    Wonderland
    Ти добре ли си?Аз съм била 43 кг и излгеждах ужасно,иначе съм висока 164см,изглеждах като скелет.Нормално е ако си към 160 да си 47-48 кг,ама да отслабнеш повече,лелее.Аз даже имах гастрит.

По-добре яж салати,а не солети
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Охх аз съм против всякакви такива диети и режими... Аз съм на правилото който ме харесва такава да си ме харесва... който не да се изнася...
    По темата мисля си че ще постиогнеш "йо-йо" ефекта... ии няма да има много полза от това че си се мъчила толкова време... организма ти ще иска да навакса изгубеното... а и няма да искаш да погледнеш повече солети..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си