- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще празнувате?
значи въпроса ми е :1во:какво ще празнувате,2ро:къде,с кого и как???![]()
най- добре и двете![]()
Ами с приятели и приятелки на диско и после у нас XD
Имаше такава тема,но няма значение. По темата пак казвам ще празнувам трифон зарезан,защото съм българка.А и смятам,че приятелят ми трябва да ме обича 365 дни в годината не само на 14.02
Ще празнувам с гаджето и приятелите ми все още не се знае къде,най-вероятно на домашно.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Защо няма "нищо няма да празнувам".Ще съм си в нас и ще си ми е ден като ден.
<3forbidden taste is the sweetest<3
Трифон Зарезан и Р.Д.-то ми с 2 дена закъснение![]()
А след известно количество алкохол може и Св.Валентин ако по някаква гадна случайност се оправя с бившия![]()
Свети Валентин защото не пия (за да празнувам Трифон Зарезан) ... защото все още има с кого... и то не че ще е големия празник а просто тогава имаме още едно празниче ии така...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Kaкто и е тръгнало и аз ще си празнувам него. Все пак това си е БЪЛГАРСКИЯТ ПРАЗНИК!Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
Свети валентин![]()
Свети Трифон.
ще празнувам края на милионите теми питащи какво с кого и как ще празнувам![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Най-вероятно няма да празнувам нищо.... ;( ;( ;(
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Най-вероятно с любимия човек ще празнуваме Свети Валентин,но още не сме решили къде.
Руса кукличка
Първоначално написано от ivcheto0o
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
ТРИФОН ЗАРЕЗАН много ясно! Все пак съм българин! За какво ми е да празнувам тия католически л*йна?!![]()
всеки ден със алкохол си е празник....за това мисля да празнувам и двете![]()
повтаряща се тема ! т.11