.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: blax;x

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Ами всичко е защото той мисли,че с теб ще загуби тях нз

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ако те обича толкова силно, ще загърби всичко заради теб.

няма как да си напълно сигурна 4е това е при4ината да не иска да е с теб...тази версия с приятелите нещо ми се струва съмнителна-може да има много други при4ини...из4акай известно време и пак засегни темата и този път го питай защо не иска сериозно обвързване
    I can't stop myself from loving you <3

Голям фен
    Град
    Лондон
    Ако иска толкова да е с теб , няма толкова да мисли за мнението на приятелите му ,поговори с него ,кажи му какво ти искаш ,така както го направи тук. Успех :P

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен
    той сега казва, че не иска, но от теб си зависи дали ще го накараш да поиска.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Hilary_
    "Искам нещо истинско - дори и за кратко" ... това не ми се връзва нещо... щом искаш да е истинско защо мислиш че ще е кратко...нали му имаш доверие?! Нали той ти казва че икса да сте заедно но не сериозно...ами тук ви се разминават мненията той иска не сериозно нещо а ти искаш истинско - сериозно... Ами не мисля че проблема е с приятелите му... надал ие толкова глупав че да вярва на тях и да се влияе от тяхното мнение... изчакай още време... не бързай (аз даже те съветвам и да не се пускаш много се едно си вече негова изцяло защото може да изгуби интерес... ) ... ии може би като усети че наистина си човек с който иска да е сам ще ти предложи.. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си