.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Скъсаноуууу

С гаджето праиме секс при което той ми разпраа скъса се презерватива още не беше свършил,после продължихме без презерватив и тогава не свърши в менрпоне така казва .веднага след като приключихме аз отидох и се измих....има ли повод за притеснение
    плс нелп

Ми за всеки случей пий ЕСКАПЕЛ :P
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Guest
    значи , ако съм разбрала правилно , си правила секс с твоя слъчно , с когото си заедно от 21 дена .. ВЕЧЕ .. гумата се е скъсала , вие сте продължили и той , глупакът се е изпразнил в тебе .. леле майко , хора стягайте се бе ако не са минали 72 часа , гълтай ескапел и се пази , щото тея хапчета не се пият като бони - бончета . като се скъса гумата се миеи се слага нова , не се ръга и празни в женската .. то бива злета , ама вие вече .. след 15 дена за по-сигурно направи един тест ии се пази бе момиче

тва стана вчера.... и са се замислих вече няма да има ефект ако пия хапче утре нали

Guest
    ами ако е станало вчера /сряда/ ако можеш още тая вечер си купи ескапел - 30 -32 лв , зависи от аптеката .. ии утре би трябвало да деиства , ама колко по - бързо , толкова по - сигурно

Град
    In the middle of Nowhere
    Само като прочетох заглавието ми стана ясно...

БеБе тИ сИ мНогУу ЗлЙеееЕ кЪк МоЙ ДъЪ ПрАиШш СиеКст С тФфоЯъ ПриЯтиЕл БеЗ ГумА УааааАааааа??????!Ми ИсЕтТвиНу Чи ТряЯЯяя Да сЪъ ПриТисНяЪш Мъ БулКаА...МиСли За НапрИеД..!

Дано схвана намека с писането
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs

БеБе тИ сИ мНогУу ЗлЙеееЕ кЪк МоЙ ДъЪ ПрАиШш СиеКст С тФфоЯъ ПриЯтиЕл БеЗ ГумА УааааАааааа??????!Ми ИсЕтТвиНу Чи ТряЯЯяя Да сЪъ ПриТисНяЪш Мъ БулКаА...МиСли За НапрИеД..!

Хахахаха Ми ако не си сигурна, къде е свършил гълтай хапа момиче по хубаво ся 30 кинта отколкото после със 100 отгоре за аборт ..
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs

+1!!!
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ама сте ПРОСТИ от подобни теми изтрещявам ... пий експел редене на голяма и малка буква е МАЛОУМНИ СТЕ БЕ - ИЗТРЕЩЯВАМ ОТ ТАКИВА ИДИОТСКИ ТЕМИ!!!!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

се пак ако е свършил в теб начи сичко наоколо е било сухо, иначе се пак тряа да се е изпразнил някъде, което няма как да не си разбрала.... демек тва "не свърши в мен поне така каза" значи да пиеш ескапел .... леле ебах го в тъпото поколение

ама вие тоя Ескапел за карамелено бонбонче ли го имате???
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    ама вие тоя Ескапел за карамелено бонбонче ли го имате???
    Ми аборт по-добре ли е ?

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Боже Господи ,защо днес попадам на все такива прости теми и всяка е по-проста от предишната.вземете се обединете поне в една тема,че да знам да не я отварям.това пък да не знаеш къде е свършил приятеля ти не е работа...по скоро е необразована работа

Град
    В тъмното!
    Кфо сте се оревали па и вие бе бебчовци, като нещете да гледате подобни теми недремете по цял ден във форума .....ЗЛЕ

Ви пък с вашите експерименти край нямате...
    All under heaven........

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    1-во не съм бебчо
    2-ро - не дремя по цял ден във форума,но днес ми се отвори възможност да проследя темите и последните няколко са за едно и също нещо,не мислят с главата си перат се и после се оплакват и се чудят да нямат цветна бременност еми не е ли ....

ima povod za protesnenie
    I'm the one Love me ...

ima povod za pritesnenie
    I'm the one Love me ...

Град
    В тъмното!
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    1-во не съм бебчо
    2-ро - не дремя по цял ден във форума,но днес ми се отвори възможност да проследя темите и последните няколко са за едно и също нещо,не мислят с главата си перат се и после се оплакват и се чудят да нямат цветна бременност еми не е ли ....
    Добре бе добре ми като гледам има тука в тоя форум хора дето нямат маи друга работа освен да киснат във форума и да се чудят на коя тема да отговарят.......
    All under heaven........

Град
    Wonderland
    Ами замисли се :Какво е безопзасен секс?Аз достатъчно зряла ли съм да правя секс и имам ли обща сексуална култура?

След това,използвайки www.google.bg......не си попаднала на задоволителни отговори,задай въпрос,който е смислено формулиран.

Град
    Hate City Sofia.
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

"Скъсаноуууу" ехе и ся

Град
    kurvi
    Момиче, ще ти дам няколко съвета:
    1.Имай си във вас някакви хапчета за такива случаи. Сега точно им забравих имената. Не са адски скъпи, но ни се случва да нямаме парички често. Та когато имаш си купи и го пази.
    2.С такива гаджета и секс от такъв тип те съветвам да отидеш и да се консултираш с генеколг за да ти изпише противозачатъчни. Да ти кажа не е срамно да пиеш противозачатъчни. Но за всеки случай не казвай и на "най - добрата ти приятелка"
    3.Научи повече за мъжете. По - точно за сексуалният им живот.
    4.Бъди наблюдателна когато правите секс.

ПП: Не те познавам и не знам на колко си години за това дадох най - образните съвети. Не искам да излизам като някаква всезнайка, но искам да ти кажа че е много страшно това което може да се случи. От моят клас 2 момичета правиха аборт. Сега едното напълня адски много. Не съм запозната с конкретните им преживявания но не е приятно. Идвата аборта бяха незаконни.

ООхоооо....

Купувай бомбоните... казвай на бабата да събира чийза... и зетя дупе да му е яко...

Бай дъ вей: почвай да мислиш именце.. пожелавам ти близнаци..

Град
    kurvi
    Цитирай Първоначално написано от Komar
    ООхоооо....

Купувай бомбоните... казвай на бабата да събира чийза... и зетя дупе да му е яко...

Стиа бе

Цитирай Първоначално написано от Kya
    Цитирай Първоначално написано от Komar
    ООхоооо....

Стиа бе
    Какво стига? Аман вече... вчерашни лапета тръгнали секс да правят.. като не знаят какви са последствията... да се образоват малко и тогава да му си мислят..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си