- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без гадже за деня на влюбените?
И без да чета сичко тва, мога да оцелея![]()
![]()
![]()
nicolepcd
еми аз ше "оцелея" някакси,ама ти с тая глупост как ще оцелееш?
Не мога да разбера защо хората толкова много се вайкат,че на Св.Валентин ще празнуват сами.
За мен никога не е представлявало кой знае какъв проблем,че на 14.02. ще бъда сама и голям прас.
Винаги съм го възприемала,че просто в този момент нямам гадже,просто сега не е моментът.
А тука що теми съм изчела как нещастните пубертети ще прекарат "празника" сами.
Това е празник на влюбените,обаче никъде не се уточнява,че влюбените задължително трябва да са момче и момиче!
Ето аз сега нямам гадже и да имах не е в страната,обаче супер ще копунясъм на 14 с приятелки и това много ме радва.
А искаш ли да не си сама![]()
До преди няколко дни имах повод да го празнувам....![]()
aa ujas .. sa kato nqmam gadje za sweti walentin kwo da se razrewa li ?!?!?!ima trifon zarezan ,,, basi tupata tema
Що пък да е оцеляванеПървоначално написано от pussycat_dolls15
![]()
Според мен тогава тогава си е най-голямата размазвация, излизаш с приятели, веселиш се и си спомняш за тоя ден с кеф. Или пък другия вариант, 14ти феруари, ден като всеки друг, като 14 януари,март или декември абе кво му е толкова специалното, само дет хората спичат,а в него няма НИЩО ама НИЩО специално
![]()
абе не разбирам кво толкова всички се притеснявате за тоя ден,че сте нямали гадже с което да го прекарате..хмм и аз нямам ама кво..за мен тва не е нищо повече от един ден...![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
![]()
![]()
Как да оцелеем ?!
![]()
![]()
![]()
с бутилка бира
![]()
![]()
АМА ТИ МН СЕ ДЕПРЕСИВАШ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
ami az 6te "ocelqvam" na denq na vlubenite bez mujasi,za6toto utre zaminavam za Izmir za 2 sedmici.Malko mi e mu4no,e 6te sme razdeleni tolkova vreme i to su6to na praznika,ama v kraina smetka pari 6te izkarvam taka,4e...si zaslujava.
P.S.-kakvo tolkova mu4no ima da si bez gadje na Sv.Valentin.Ne e nujno da se fuka6,4e ima6 s koi da praznuva6 tozi den,nito ako tozi nqkoi te obi4a trqbva da 4aka tozi "praznik",,za da go pokaje.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
уау колко ''тъжно''някак си ми е все тая, аз и без тва съм свикнала. всяка година оставам без гадже на този празник, ама затва пък си уважавам трифон зарезан
ще се съберем разни такива хорица без гаджета и ще си спретнем един хуууубавичък празник, пък ''влюбените'' да вървят някъде да си подаряват сърчица и меченца и да си гугат
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Оо, боже, тва звучи като ... имам гадже , но не го обичам пък тря да му купувам подарък за Св. Валентин![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз лично предпочитам да празнувам Трифон зарезан![]()
![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Първоначално написано от sweet_nothings
каза момичето,което ходи с гаджето си от 3 денаи н е го обича!Амин
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
статията е тъпа и е хубаво да и напишеш източника
ако до час не получа обаждане и аз ще съм сама и?
пак ще се пие довечера, само че без мъж (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
свети валентин, пълна боза, миналата година имах гадже и кво? още по-тъпо беше даже о.О за това ТРИФОН ЗАРЕЗАХ -for the win ;DDDD
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
имаш точно 7 дена да си намериш гадже или ще умреш .. дося гледах филма и затва се филмирам![]()
относно темата - има много такива .. защо повечето сте такива песимисти има и Трифон зарезан който лично аз ще си празнувам с кеф с мойте фр![]()
Офф защо всички пискат за тоя Свети Валентин. Голямо чудо кат си сам/а, да няма да умреш. Това си е ден като веки останал само че някой е решил да бъде празник. И аз ще съм сама, ама не съм тръгнала да рева и да се самосъжалявам. А ще отида да се напия с приятели и да празнуваме бъргарския празник Трифон Зарезан.:P
I know I should stop believing ... !
Абе св.Валентин е най-тъпия празник....ако си влюбен,ако наистина обичаш човека до себе си,защо ти трябва един ден в годината,в който да му подариш валентинка и да му кажеш "Обичам те!"?
Не трябва ли да правиш това всеки ден....и да,сама ще съм на св.Валентин,но въбоще не ме интересува![]()
Този празин никога не съм го празнувал, пък и винаги съм бил сам, пък като гледам всеоще съм жив![]()
ами ако не е Св. Валентин щте празнувам Трифон Зарезан![]()
то аз щте съм си самичка но с най-добрата ми фр решихме да си пийнем малко за празника![]()
![]()
теии чее.. :P
www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
Azzzzz!
абсолютна простотия
ти заради лишения от смисъл "празник" ли си с гадже или ?
Моля ?!