.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен
    И без да чета сичко тва, мога да оцелея
    nicolepcd

Супер фен Аватара на nymphadora
    еми аз ше "оцелея" някакси,ама ти с тая глупост как ще оцелееш?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не мога да разбера защо хората толкова много се вайкат,че на Св.Валентин ще празнуват сами.
    За мен никога не е представлявало кой знае какъв проблем,че на 14.02. ще бъда сама и голям прас.
    Винаги съм го възприемала,че просто в този момент нямам гадже,просто сега не е моментът.
    А тука що теми съм изчела как нещастните пубертети ще прекарат "празника" сами.

Това е празник на влюбените,обаче никъде не се уточнява,че влюбените задължително трябва да са момче и момиче!
    Ето аз сега нямам гадже и да имах не е в страната,обаче супер ще копунясъм на 14 с приятелки и това много ме радва.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    ОМГ

Мен това изобщо не ме депресира..
    През оная работа ми е

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен
    А искаш ли да не си сама

До преди няколко дни имах повод да го празнувам....

Супер фен Аватара на brokeninside13
    aa ujas .. sa kato nqmam gadje za sweti walentin kwo da se razrewa li ?!?!?! ima trifon zarezan ,,, basi tupata tema

Re: Без гадже за деня на влюбените?

Цитирай Първоначално написано от pussycat_dolls15
    Как да оцелееш в деня на влюбените, когато си без гадже...!
    Що пък да е оцеляване Според мен тогава тогава си е най-голямата размазвация, излизаш с приятели, веселиш се и си спомняш за тоя ден с кеф. Или пък другия вариант, 14ти феруари, ден като всеки друг, като 14 януари,март или декември абе кво му е толкова специалното, само дет хората спичат,а в него няма НИЩО ама НИЩО специално

С компания на дискотека и там все ще има сродна душа

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    абе не разбирам кво толкова всички се притеснявате за тоя ден,че сте нямали гадже с което да го прекарате..хмм и аз нямам ама кво..за мен тва не е нищо повече от един ден...
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Как да оцелеем ?! с бутилка бира АМА ТИ МН СЕ ДЕПРЕСИВАШ
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami az 6te "ocelqvam" na denq na vlubenite bez mujasi,za6toto utre zaminavam za Izmir za 2 sedmici. Malko mi e mu4no,e 6te sme razdeleni tolkova vreme i to su6to na praznika,ama v kraina smetka pari 6te izkarvam taka,4e...si zaslujava.

P.S.-kakvo tolkova mu4no ima da si bez gadje na Sv.Valentin.Ne e nujno da se fuka6,4e ima6 s koi da praznuva6 tozi den,nito ako tozi nqkoi te obi4a trqbva da 4aka tozi "praznik",,za da go pokaje.

Мега фен
    уау колко ''тъжно'' някак си ми е все тая, аз и без тва съм свикнала. всяка година оставам без гадже на този празник, ама затва пък си уважавам трифон зарезан ще се съберем разни такива хорица без гаджета и ще си спретнем един хуууубавичък празник, пък ''влюбените'' да вървят някъде да си подаряват сърчица и меченца и да си гугат
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Оо, боже, тва звучи като ... имам гадже , но не го обичам пък тря да му купувам подарък за Св. Валентин
    Аз лично предпочитам да празнувам Трифон зарезан
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Цитирай Първоначално написано от sweet_nothings
    Оо, боже, тва звучи като ... имам гадже , но не го обичам пък тря да му купувам подарък за Св. Валентин
    Аз лично предпочитам да празнувам Трифон зарезан

каза момичето,което ходи с гаджето си от 3 денаи н е го обича!Амин
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    статията е тъпа и е хубаво да и напишеш източника

ако до час не получа обаждане и аз ще съм сама и?
    пак ще се пие довечера, само че без мъж (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Бургас
    свети валентин, пълна боза, миналата година имах гадже и кво? още по-тъпо беше даже о.О за това ТРИФОН ЗАРЕЗАХ -for the win ;DDDD
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Е** му майката!Не съм длъжен да празнувам скапания празник!Нито пия,нито съм влюбен .... всяка година на тоя ден сички се побъркват.Успокойте се бе хора!!!
    LED ZEPPELIN,DEEP PURPLE,SCORPIONS,GUNS N' ROSES
    and...

имаш точно 7 дена да си намериш гадже или ще умреш .. дося гледах филма и затва се филмирам

относно темата - има много такива .. защо повечето сте такива песимисти има и Трифон зарезан който лично аз ще си празнувам с кеф с мойте фр

Офф защо всички пискат за тоя Свети Валентин. Голямо чудо кат си сам/а, да няма да умреш. Това си е ден като веки останал само че някой е решил да бъде празник. И аз ще съм сама, ама не съм тръгнала да рева и да се самосъжалявам. А ще отида да се напия с приятели и да празнуваме бъргарския празник Трифон Зарезан. :P
    I know I should stop believing ... !

Абе св.Валентин е най-тъпия празник....ако си влюбен,ако наистина обичаш човека до себе си,защо ти трябва един ден в годината,в който да му подариш валентинка и да му кажеш "Обичам те!"?
    Не трябва ли да правиш това всеки ден....и да,сама ще съм на св.Валентин,но въбоще не ме интересува

Град
    Инкогнито
    Този празин никога не съм го празнувал, пък и винаги съм бил сам, пък като гледам всеоще съм жив

ами ако не е Св. Валентин щте празнувам Трифон Зарезан
    то аз щте съм си самичка но с най-добрата ми фр решихме да си пийнем малко за празника теии чее.. :P
    www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
    Azzzzz!

Супер фен Аватара на Riot
    абсолютна простотия
    ти заради лишения от смисъл "празник" ли си с гадже или ?
    Моля ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си