.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Упражнения

Zdraveite Imam t.n. "lubovni drajki" ili palaski ,ne sa golemi,no iskam da gi mahna.Kajete mi nqkakvi uprajneniq ako moje da dadete i snimki ili link kym klipcheta.Blagodarq

т.7
    hottie
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Навеждай се на ляво, надясно, като едната ръка е на кръста, другата във въздуха.
    Сигурна съм, че знаеш това упражнение. Като за начало започни с 20 единия ден, 50 втория, 70 третия и така...
    Иначе някой беше казал, че е хубаво ако изсипеш боб и се навеждаш и така едно по едно събираш зрънцетата...

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Навеждай се на ляво, надясно, като едната ръка е на кръста, другата във въздуха.
    Сигурна съм, че знаеш това упражнение. Като за начало започни с 20 единия ден, 50 втория, 70 третия и така...
    Иначе някой беше казал, че е хубаво ако изсипеш боб и се навеждаш и така едно по едно събираш зрънцетата...
    Това е, за да не ти е скучно - да си мислиш, че правиш нещо полезно
    А за "любовните дръжки" - забелязала съм, че някои момичета просто си ги имат (жалко, но и аз съм от тях) и предполагам, че няма да е лесно да се махнат.

predi 1 godina nqmah no sega imam i mislq 4e shte moga da gi premahna chrez uprajneniq i leka dieta

Град
    Инкогнито
    http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/

това е 1 от многото сайтове който ми се поевиха в Google

mersi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си