- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пиърсинг на езика!!!
Значи ще си правя пиърсинг на езика и питам главно момичетата какво мислят....Но май темата не е за този раздел но незнаех в кой>...![]()
Ами зависи какъв ти е стила... ако си пънк, сигурно, ще е яко... не знам де, за мен няма значение дали момчето има пиърсинг, има много по важни неща от това... както искаш все пак, твое си е решението.
Еми нямам стил 1 номер коса кецове, дънки ,общо взето нищо специално !!![]()
И аз мисля да пробия моят
заради момиче от този форум![]()
Аз съм момиче и нереално много се кефя на момчета с пиърсинг на езика ... даже момчето което харисвам има там пиърсинг и ме подлудяваДаже и аз мисля тия дни да се бодна .
phah
Wowwwwwwwwww момчее с обица на езика Wowwwwwww Тва не го бях чувал... звучи ми гадноПървоначално написано от balon4eee
( Може би защото съм момче ) хахахах
Първоначално написано от prosto_edin_chovechec
Защо пък да е гадно ?
![]()
phah
Еми според мен не е подходящо точно за момче пък хахахах сиг някое емо![]()
ГлупостиМного е добро даже ... а тоя моя преятел дето има там обеца въобще не е емо ... даже е смъкнат и много яко стои
плюс тва е и растафар .
phah
....che e mnogo qko......![]()
Екстра е,особено ако и момичето има.Голяма забава е!И мен много ме кефи момче с обица на езика!Жалко,че не се намират много.
Дупчи се смело!
![]()
Ммм..много е добро.Един от бифшите ми имаше и беше суупер яко...то аз ще хода се дупча днес по-късно![]()
![]()
![]()
Мерси много! Днес отивам да се дупча ,,мерси много !!![]()
![]()
![]()
Въобще не ми харесва...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Tи луда ли си да си дупчиш езика бе ? Как ще се мляскаш после ? Баси гадното е да ми засяда езика![]()
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
Да, много си е яко.Първоначално написано от balon4eee
И аз познавам няколко смъкнати момчета с пиърсинг и седи много яко.
А за момичетата - пак е много яко. И аз ше се продупча лятото.![]()
А само да питам кво имате предвит под смъкнати момчета ??![]()
И да дупнах се , мн е яко майна !!![]()
![]()
![]()
Пък и за мляскането е още по яко ако питате мен !! Преди съм пробвал с момиче с пиърсинг !!![]()
![]()
![]()
"If a girl has a pierced tounge, she'll probably suck your dick. If a guy has a pierced tounge...he'll probably suck your dick."
Нищо лично, просто народна мъдрост ;}
омг...този пич кви ги говори хаха мале.....![]()
[/quote]