.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Приятели ...

Абе според вас как може да се разбере дали един човек ти е наистина приятел или нещо такова...
    Питам , защото имам 2ма приятели , които ест са ми най-добрите фрта ( за мен де ) ииии срещаме се горе долу в месеца по 2-3 пъти , понякога повече , понякога по малко , понякога хич... и така..
    Познаваме се от детската градина , ама чувствам , че вече не сме чак толкова близки или нещо такова... Имам предвид , че имам чувство , че те не ме чувстват като такъв приятел .. Надявам се да разбирате де...

Айде дайте някое съветче ако може... !

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Опитайте се да се срещате по често, говорете си по скайп, телефон и тн.

Да е тва ясно... Искам просто да разбера дали и те ме мислят за такъв приятел , за каквито ги мисля и аз

Град
    София
    Звъниш на пожар в 12 часа вечерта да дойдат, че е станало нещо (което ще си го измислиш ти). Ако дойдат - ясно е, ако не - пак.
    Don't tell me what I can or can't do !

оооооооо това няма да стане , щот живеем в различни градове... А пътя от единия до другия е към 1 час...

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от prosto_edin_chovechec
    оооооооо това няма да стане , щот живеем в различни градове... А пътя от единия до другия е към 1 час...
    Щом като живеете в различни градове и все пак намирате време да се виждате, значи наистина са ти приятели.

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Ако винаги те подкрепят, държат на теб, не те лъжат и т.н..може би още те мислят за истински фр..няма значение, че сте от различни градове, ако приятелството е истинско ще го запазите.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Мега фен Аватара на mynichka
    И все пак фактът, че сте от различни градове и намирате начин да се виждате..трябва да те наведе на мисълта, че държат на теб
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Да се надяваме , защото аз супер много държа на тях и ...

Град
    Е там...
    приятели няма
    има само познати
    и добри познати

Град
    Монтана
    Имам една приятелка, която познавам от 12 години, но то 2 г. е в Испания. Виждаме се два пъти в годината, а през останалото време ни спасява интернета. Според мен разстоянието не може да те раздели от човек, с когото се познаваш отдавна и си преживял много неща. Нормално е отношенията ви да се променят и може след време да се забравите, но това ще стане само ако вие го позволите. Така че спри да се съмняваш и измисли някое готино място,където да идете следващия път, правете повече запомнящи се неща и ако след години не може да се виждате, то поне ще имате хубави спомени
    "Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    приятели няма
    има само познати
    и добри познати
    Така си мислиш ти

Btw кажи някакво яко място...

Град
    Монтана
    Зависи какво харесвате, къде живеете, къде ще се срещнете. Сега ми хрумват много неща, но не знам дали са приложими при вас...използвай въображението си, спомни си дали някой е говорил за нещо, което много му се иска да направи (примерно да иде на някой мач) обади им се и ги изненадай с билети, после идете в някое заведение, ако обичате да купонясвате... нещо такова
    "Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от cwe7ka
    Зависи какво харесвате, къде живеете, къде ще се срещнете. Сега ми хрумват много неща, но не знам дали са приложими при вас...използвай въображението си, спомни си дали някой е говорил за нещо, което много му се иска да направи (примерно да иде на някой мач) обади им се и ги изненадай с билети, после идете в някое заведение, ако обичате да купонясвате... нещо такова
    и аз мисля като тебе То друго какво..

приятели няма
    има само познати
    и добри познати
    Напълно си права ..
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    обяснете ми, мооооля ви! Защо, след като няма приятели, е измислена тази дума, това понятие? За да не съществува?! Едно е познат - човек, с когото се знам бегло, друго е приятел - човек, на когото мога да споделя тайна... не случаен познат... с когото споделям еднакъв поглед на нещата... с когото ми е ПРИЯТно в компания...

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от DeepPurpLe
    приятели няма
    има само познати
    и добри познати
    Напълно си права ..
    Абе има ама рядко се срещат

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Давали ли са ти поводи за съмнение?

ПС: Хората се променят, вече няма нищо чудно в това да намразиш човека, с когото си израснал..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ми щом се виждате 2-3 пъти в МЕСЕЦА е нормално да не те чувстват толкова близък,щото все пак за най-добри приятели се смятат тия дето си споделят голяма част от времето са заедно ходат по кафета кино излизат някъде и т.н.
    някой над мен ти даде добра идея скайп,телефонче тва онова пак е по-добре от да се виждате 2 пъти в месеца.Ако остайте нещата така много малко вероятно е да си останете приятели пък да не говорим за best friends.Може само познати да си останете ако не напрайте нещо за да си увеличите контактите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си