- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко забележки имате ?
Бре, бре, Кате.Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
Ами 2 забележки, сега съм 7 клас.
Едната от тях: "Пие Кока-кола в час"![]()
нула,аз съм добро дЙетенце.
(иначе ако учителите пишеха в бележника за всичко,за което ми викат нямаше да има място)![]()
![]()
Ами на мен миналата година нз как ама нчмаше място за повечеа сега нямам нито една :P
![]()
Първия срок имах 1..
Сега няма и две седмици и имам още 2![]()
И всички по английски език.. :P
Трима едната е за родителска,а другата,щото се лигавех в часовете
![]()
![]()
![]()
4-5![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Fall down seven times..
Stand up eight.
През живота сигурно имам .. oh, i lost the number ..
А за миналия срок неам нито една, как така и аз незнам...
Иначе съм имал доста интересни забележки .. като например :
- Плъзга се с чин по коридорите ^_^
Ми в бележника нямам,но често учителите ми правят забележки устноПоследната беше(в час по музика):"Никол се пощипва с другарката си!"
![]()
![]()
А ние всъщност не се "пощипвахме",просто тя ми взе коректора и аз се опитвах да си го взема...
![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
EMi pri mene nema zabelejki za6toto sam v ispania no ima parteri i pri 3 partera ili (zabele6ki) 3 dena ne idva6 na u4ili6teaz minalata godina imah 2
![]()
Имам пет в дневника за лошо поведение и май 2-3 в бележника
Пхаха преди 1 месец една даскалка като ме заплашва, че щяла да ми пише забележка![]()
![]()
![]()
По темата: Не съм имал от 6-7 клас![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
маи нямамбе тва е бебешко бе хах
![]()
И какво бебешко намираш в това да се пишат забележки за лоша дисциплина ? примерноПървоначално написано от BioX
![]()
за в дневника незнам колко имам, щот го гледам само да вида за кога трябва да дам бележка...
а за в бележника... мхм, той си стой в къщи на бирото.... няма смисъл да го мачкам...:P
Двенки:
Родителска на 21 октомври 2008 от 18 часа в 25 кабинет
Родителска на 24 февруари 2009 от 18 часа в 25 кабинет![]()
![]()
![]()
нямах домашна по Eg![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
нямам домашно по математика това е винаги но аз все казвам че нямам бележник и госпожата тогас 2ка и не ми я пише![]()
emi do 4ti klas mi pishexa v belejnika i pulnex sichki stranici daje mi lepeshe klasnata nekvi dopulnitelni listcheta a ot 5 do sega postoqno si imam zebelejki nai-malko po 2-3 v sedmicata i pochti sichki sa losha disciplina ili prechi na provejdaneto na chasa![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
6-7 за лоша дисциплина.В тая цифра не влизат забележките на целия клас (които не са много)![]()
В 6-7 клас имах 23-24 само за първия срок![]()
миии то при нас чесно да си кажа никои не пише забележки... при нас учителите си отбелязват в техните тефтери на всеки ученик при някво провинение или въпросчета или стрелки надолу или некви точки или квото и да било и просто за всеки 2 или 3 такива ти пишат 2ка![]()
в 7ми клас имах същатаПървоначално написано от Ad3mar
" Пее в час по музика "
![]()
иначе доста имам в дневника + последно наказание.... абе добро дете съм