.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 134

За твърдата музика-всичко!любимите ви рок и метъл групи

моите любими са-Simple Plan,AC\DC,Three Days Grace,Evanescence
    Бъди себе си , защото никой друг не може да бъде теб!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на iPurple
    твърда музика
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Xax ....Не знаех че Simple Plan са твърди
    И Все пак по темата ...
    Metallica
    Judas Priest
    Primal Fear
    Helloween
    Nightwish( С Таря )
    и още много др.
    Be yourself !

хАХАХАХХАХА ше се насера

твърда вика
    we give it all.

Град
    Shove IT
    Толкова е твъъъърдооо, особено симпъл и ебанесънс

Evanescence !!! (e ne samo tqh estestveno (i tqhnata myzika ne mislq 4e e tvurda ama ... ))

Evanescence !!!

Фен
    Град
    Варна
    Ти си бати метъла! Simple Plan и Evanescence като ги пусна чак прозорците ми се трошат от тая жица... Те и 3 дейс грейс са там... ама айде да не се заяждам от сутринта
    Edit: А Бритни Спиърс не слушаш ли? И тя е доста хард...
    До тук с не-заяждането

Групички като Еванесънс, Трии дей нещо си, Симпъл план само осират рока и метъла и аз не бих ги причислила към тази музика, щот повечето чалгари и позьори са луди по тях! Та какво остава да ги сложа в графа ТВЪРДА МУЗИКА!!! Се едно да кажеш на Азис или някой си друг, че пее рок или метъл, само защото в музиката си използва китари и се е облекал така! Преди да причислявате някоя група към даден стил, чуйте повечко техни парчета и поне се посъветвайте с гугъл, където пише стила на музика, който правят или този който осират, както в случая!

Моите групи:
    Metallica
    Guns N Roses
    Skid Row
    Foreigner
    AC DC
    ... преди слушах и други от типа на KoЯn, SOAD, MM
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Мека музика

Lordi
    Helloween
    "Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...

Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Мека музика

Уоу, някои от групите, които слушаш са мнооооого "здрави".
    Част от групите, които слушам:
    Holy Moses
    Iced Earth
    Demons&Wizards
    Stratovarius
    King Diamond
    и т.н.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Неее не могаааа на Simple Plan и на Evanescence викаш " твърди" ужасно си тъп ..
    По темата .. Deep Purple,Manowar, The Scorpions и Rainbow

Metallica,Guns 'N' Roses,Helloween,Manowar,Scorpions,Lordi...

Град
    Horrorwood
    Ах, как ме нервиш.
    Симпъл План, Евънесънс, майната им, не ги слушам.
    НО Три Дейс Грейс са ми любима група от години и ти сополиво лапе вземи да се научиш къв стил са, защото ей такива пози като теб ми се ще да ги набия. Alternative Rock/Post-Grunge (ако изобщо знаеш какво е това) не е твърда музика. То е мелодична музика. Льохман!
    Твърда музика вече няколко човека изредиха редовните заподозряни.

Аман от необразовани.
    Your pseudo sunshine I don't need.

+ нека да се разберем, тва че слушаш (към автора, авторката нз кво е) 2-3 песни на някоя група НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СЛУШАШ ТАЗИ ГРУПА!!!! И ТВА НЕ ТЕ ПРАВИ НЯКЪВ ЯК МЕТЪЛ!!!

хора, разберете, че позьорството е тъпа работа!

Re: За твърдата музика-всичко!любимите ви рок и метъл групи

Цитирай Първоначално написано от simple_plan_fen4e_sladur4
    моите любими са-Simple Plan,Evanescence
    OMG като изключим AC\DC,Three Days Grace,Simple Plan и Evanescence са тооооолкова твърдии А Металика са поп нали?

А,моите любими групи са
    - Black Sabbath
    - Judast Priest
    - Nazareth
    - и най-вече Металика

има и още,но тези са челната четворка...

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от BlackaTBW
    Ах, как ме нервиш.
    Симпъл План, Евънесънс, майната им, не ги слушам.
    НО Три Дейс Грейс са ми любима група от години и ти сополиво лапе вземи да се научиш къв стил са, защото ей такива пози като теб ми се ще да ги набия. Alternative Rock/Post-Grunge (ако изобщо знаеш какво е това) не е твърда музика. То е мелодична музика. Льохман!
    Твърда музика вече няколко човека изредиха редовните заподозряни.

Аман от необразовани.
    Post - grunge точно не, за алтърнатив съм напълно съгласен

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от Nefarian
    Post - grunge точно не, за алтърнатив съм напълно съгласен
    Както виждаш съм сложила наклонена черта, което означава, че е между двата стила. Имат жилки от Пост-Грънджа, особено ако чуеш музиката им, когато са още 5ма и са под друго име.

Re: За твърдата музика-всичко!любимите ви рок и метъл групи

Цитирай Първоначално написано от schrei
    Цитирай Първоначално написано от simple_plan_fen4e_sladur4
    моите любими са-Simple Plan,Evanescence
    OMG като изключим AC\DC,Three Days Grace,Simple Plan и Evanescence са тооооолкова твърдии А Металика са поп нали?

А,моите любими групи са
    - Black Sabbath
    - Judast Priest
    - Nazareth
    - и най-вече Металика

има и още,но тези са челната четворка...
    Не, не, Металика може и към чалгата да ги причислим.
    Азис е моя идол в метъла! Такава световноизвестна звезда е, че направо се побърквам от куфеене на неговата свещена музика.

Град
    София
    iron maiden =]

много неща слушам...иначе преди бях по-запален xD
    дори и свирех в псевдо-група xD

Оххххх....
    Чудех се дали да пиша в тая тема преди ден-два, но сега се реших...
    Но няма да се обърна към авторката, а към вас:

Нещо ви порасва работата всеки път когато виждате някой прохождащ, а?
    То така е най-лесно, на новите да им се гледа отвисоко, защото все още нямат достатъчно материал и са на плитко в материята...
    Не отричам че и на мен ми е смешно, ама поне се въздържам от "Ще се насера от смях" и всякакви злобни коментари, защото са не по-малко жалки!
    Отстрани изглеждате като батковци дето се дървят на 3 годишно момченце, което си показва пишката и обяснява колко му е голяма....
    А то всъщност момченцето с пишката е мъничко още и приказва глупости и няма смисъл толкова да се правите, ама нейсе....
    Мисля, че не трябва да се впрягате толкова о.О
    На нейния фон наистина изглеждате герои в музикалното ви развитие, ама на втори поглед само се излагате с прекалено язвителните си коментари, обидните нарцитални и т.н.

хора, разберете, че позьорството е тъпа работа!
    ХАХАХАХ
    Е, тя откъде може да подозира, че е поза? А всъщност знае ли се че е поза?* Не мислите ли, че детенцето след време ще претърпи развитие и т.н.?
    Не мислите ли че и вие бяхте същите - ентусиазирани, открили някакви смешни групи, връткащи ги в мп3-плеъра, кипящи от ентусиазъм да си покажете някъде новата мания? Не кипяхте ли от желание някак си да споделите това което сте открили и ви е накефило?

А вие самите откъде почнахте? Много ли зряло беше поведението ви, когато прохождахте във ваш'те субкултури и музики? Какво беше поведението ви в началото? Липсвал ви е ентусиазъм, който на по-големите им е изглеждал глуповато? Ами вкуса ви не претърпя ли промяна - от по-леко до по-силно? От по-лигаво до по-идейно и по-ясно изразено?
    Айде моля ви се...

*Аз като погледна мои регистрации в други форуми преди години виждам как в разни теми за SOAD, Coal Chamber съм писала "Оле, супер якитееееее, мн къртят (rocl) (rock)" и някакви такива изречения, които сега ми се виждат повече от насмешливи...
    Но интересното е, че помня че ги писах без капка съмнение - бях убедена в това което пишех, това че съм изглеждала като поза е друг въпрос
    Във форумите на ММ съм писала като пълно пишлеме и съм изглеждала повече от позьоека (направо ме е срам от старите мнения ^^), но това не означава че тогава бях поза - откакто го слушам разбирам музиката му и я обичам, но докато стигна до едно по-зряло ниво на изразяване и мислене, трябваше да мина и през други музики, да минат и години и т.н.

Така че айде стига плюхте, не сте герои.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Horrorwood
    jghgh - жестоката истина е, че ако не ти кажат, че си позьор, когато си, то ти никога няма да го осъзнаеш. И се ще продължиш в същия дух.
    Вярно, че аз съм една от тези със злобните коментари. Изнервих се, че някой казва за една моя изключително любима група, че я слуша, но едновременно не е наясно с музиката й. (и не, тва по никъв начин не ме оправдава) Но просто е редно ако говориш за нещо - да знаеш за какво говориш. Все пак не е чак толкова трудно и сложно човек да прочете даже 5 изречения от уикипедия например.

Междудругото към автора - не съм от форумните бойци и снощи май съм прекалила. Но да си вземеш поука като например прочетеш малко за групите. Рок - да, но има далеч по-твърдни неща

Ами, по принцип така става, но не съм напълно съгласна.
    Може и без много мачкане човек да се развие.
    А и докато го солят той най-често не знае за кво става дума и се чуди откъде е дошла тая злоба.
    На мен ми се е случвало, естествено, и исках много да се докажа на големите. Но тва никак не ме спря да слушам "смешни" неща и т.н. Даже продължавах да си ги слушам, за което благодаря на характера си. Иначе е можело да почна съвсем да се правя с групи, които затогава са ми били тежки и не са ми харесвали само за да се харесам.
    Като се замисля и без толкова много потискане човек пак може да се развие. Само дето като те обиждат повече се нахъсваш.
    Аз например си казвах "Ще продължавам да си слушам Slipknot и тва е!" : D
    Общо взето - всеки някога е бил обиждан и наистина това изгражда, но само донякъде, не е нужно да се прекалява.
    Едва когато човек прескочи началния си период осъзнава че е бил поза и в крайна сметка думите и обидите винаги биват разбрани и осмислени със закъснение, гаранция.

Да, мен ме тропаха доста, но имаше и добронамерени "просветлени", които ми пращаха още музика и т.н. Ако човека има склонност към подобрение (от поза към по-добро) ще захапе,.
    Но защо да е невъзможно човек който задълбава вече в дадена насока (върви към нея) да се изгради и без да го солят чак толкова другите? И не сме сигурни че начинаещите (предпочитам го пред "позите") не четат в Инет. Аз например четох. На някои хлапета просто им личи че ще се развият, те се интересуват, вживяват се дори и да е в най-голямата глупост (например маските на Slipknot, какво означават, за какво пеят, знаят историята на групата и срещу какво негодува Кори..) .. Тва пак е тъпо, ама интереса го има, нали?
    Честно казано от това което изписах(ме) получавам изввод че нещата се подреждат по естествен път (съгласна си, нали?) Нещо като подбор.
    Някои начинаещи отпадат, отказват се, или просто не им е интересно вече, други въпреки хулите продължават, имат интереса, зарибени са, развиват се и нз си какво.

Даже в това мнение май нямам какво смислено да кажа, но поздрави и всичко хубаво!
    И не чак толкова жестоко с авторката! Знае ли се дали не джътка разни сайтчета, дали няма някоя полезна заблуда в главата, от която ще излезе нещо качествено? Нищо не се знае!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си