- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за грима...?
На мама й харесва как се гримирам.Само мрази ако е в черно...иначе няма проблем.Даже почти всеки ден ми купува по някакъв нов продукт,с който да си запълня шкафа![]()
Ами попринцип черен молив, спирала, гланц и чат пат сенки.Ама ми мрънкат да не се гримирам като ходя на училище...ама аз прескачам един ден така друг ден иначе![]()
мама: за кфо се клепеш с тия мазила.. ти без грим си по-хубава.. и няквии такива простотии.. ама то кой ги слуша![]()
Нямат нищо против спиралата и гланца, но са твърдо против фдт и черен молив, особено баща ми.
E нее, я се виж к'ва си кокошка на снимката ти с гримПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
(не целя да те обидя, просто съм откровен
![]()
Харесват ме. Никога не са ме критикували. Нито за боядисване на коса, нито за грим.
Не ми правят никви забележки,пък и аз не се гримирам кой знае колко,само молив за очи и някакъв гланц![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Нито съм ги питала, нито са ми казвали нещо.
Сестра ми,колко и са каратПървоначално написано от xXlloveXx
ама аз са кефя че и са кара
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
ОО мрънкат .. Майка ми ми казва,че съм много по-хубава без грим .. Баща ми също мислии като нея ..![]()
![]()
![]()
![]()
Рядко се гримирам,а и те нищо не ми казват
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Еми нищо ми не кават, то все едно и да ми казват някой ще ги чуе...ама тва е отделен въпрос. Не ми правят забележки, защото никога не слагам силен грим, понякога дори и не слагам, зависи с какво време разполагам. А то и майка ми си се маца, така че.. дори понякога, когато едната няма нещо взима от другата и е голям караница.. абе горко му на баща ми..само слуша "Къде ми е молива за очи", "повече няма дами пипаш гримовете, имаш си свой", "върни ми еди кое си.." абе смях голям е![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Ха не му пука какво мислят , нали аз го нося![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Кво да мислят.. майка ми ме харесва със и без грим,баща ми не е изказвал някво мнение ..
Суетата.Моят любим грях.
Нищо, не им влиза в работата..
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Мхм.Първоначално написано от BlaCkMoOn
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Не се гримирам.Какво да ми кажат.
еми аз съм на 15 и вече нищо не ми казват .. въпреки, че вече повече се гримирам .. е преди няколко години се ми викаха да спра да слагам тая чернилкаама аз тогава слагах по - малко .. но вече свикнаха и нищо не ми казват
![]()
Никой от нашите няма нищо против грима,освен ако не е в огромни количества.С майка ми си купуваме или поръчваме заедно козметика![]()
offline forever!
аз не слагам грим деа знам харесвам естествена красота . само гланц![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Хм ми до колкото знам няма нищо против ако си слагам спирала примерно и някакъв гланц,но ако почна да се клепам със 100 кила чернилка като повечето девойки...хич няма да и се хареса и определено ше каже нещо от рода на ''Ти побърка ли се бе дете?''
А и аз не слагам грим,така че нищо не ми е казвала :P
Майка ми понякога ми прави забележки,че си слагам молив,но се е примирила вече с това.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Нищо, щото не се гримирам![]()
nicolepcd
Аз пък никога не слагам грим, освен ако няма да ходя на купон или нещо таковатака, че забележки не съм получавала.
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]