.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 229
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Забележки ми прави единствено за да не претоварвам очите със сенки /нанасям ги и по ръба на долния клепач, защото моливите за очи ми разраняват лигавицата/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    plovdiv

!!!

a puk tiq mite darti prilepi(roditeli) mi vzeha vsi4kite grimove 6oty vidish izkarala sam tama 1 2 dvoiki i ve4ee....i nz kade sa mi slojili grimovete i ma e sram da izlezna ot nas.oh koolko gi mraza tiq tapaci smotani!kak taka 6a mi vemat grimovete!!!bahti i tapacite!!
    Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!

Град
    In the middle of Nowhere
    Запазили са мнението за себе си...Нищо не ми казват..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Еми аз си слагам само спирала... Много рядко молив... Казват ми само да не прекалявам.

Не се гримирам и не казват нищо. Само когато ходя на рождени дни или се събираме по повод казват да се оправя
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Град
    Pays de la Loire
    Don't mind.
    Единствената забележка е, че през времето, което използвам за гримиране сутрин, мога да спя...

Град
    Somewhere...in The sea...
    мислят, че не ми е нужен..ама кой ги слуша

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Тате квото и да се направя е на моя страна и обикновено му харесва грима ми / като слагам нещо друго освен спирала и гланц / Мама : стига си се гримирала, ти без грим си по хубава.
    дДобре, чв го написа вместо мен...
    kissin' you

Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от blue_ice
    не ми забраняват, но мислят, че е ненужен. Особено майка ми постоянно вика що си мацам лицето с такива глупости...по-хубава нямало да стана.... тва е общо взето
    и при мен е така.майка ми смята,че с грим приличам на курва.

Град
    Велико Търново
    На мен само дядо ми ми се смее като ме види да си слагам фон-дьо тен , но само това...Аз и без това си слагам само фон-дьо тен, руж и гланц..Тва е

Аз си слагам спирала,сенки и гланц,понякога на нашите не им е на кеф и кат решат да ми кажат нещо по-така гледам да се махна от стаята щот ме ядосват,пък и много не ми пука дали баща ми смята че съм прекалила с грима! :P :P

КАзват ми : На маймуна приличаш като се нацапаш Да , ама на кой му пука

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Абсолютно нищо не ми казват относно грима..Казват ми, че това си е моя работа и всичко си е за мене.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

ami az slagam samo spirala i 4eren moliv .. senki,pudri i fondioteni ne izpolzvam ... taka 4e na6te nqmat kfo da mi kajat po toq vupros i 6tom taka se haresvam nqmat pravo na glas

Майка мисли,4е и без грим съм хубава

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    И мойте родители попринцип са на мнението,че човек е по-хубав,когато е естествен(без тонове грим),но нямат нищо против да си слагам гланц или малко светли сенки,но в никакъв случай спирала.Аз си слагам само гланц

Град
    Марс & Сатурн
    Не ми дават да си слагам

Нямат нищо против..

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    От начало не ме приемаха .. но сега не им прави впечатлиние .. Пък и аз си падам по семплите неща - черна спирала, бледо розов гланц и понякога черен молив и сиви сенки пудра и фон - дьо тен не ползвам

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от xXlloveXx
    Баща ми: Защо трябва да се гримирваш..ти си по хубава без грим (той ми вика така дори кат си сложа само гланц ).. и понякога ми се кара
    +1 Вика ми:Виж на какво си се направила...!
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Еми тате като ме види с по-червено червило и казва : ти да не отиваш при някое гадже .Имаше период,в който бях постоянно с черен молив,майка ми казваше да не прекалявам.Но вече не понасям черния молив иии сега ползвам само спирала и гланц.

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Нищо не ми казват,само в началото ми казваха стига си се цапотила,ама не ги слушах...Иначе сега дори понякога и с мама заедно си купуваме гримове.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Нищо не казват.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

еми на мен преди баща ми не ми даваше да си слагам какъвто и да е било грим .. сега вече не ми прави проблеми само когато нещо не е на кеф може да се заяде ама много рядко пък майка нищо не казва даже ми дава пари да си купувам гримове ..

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    По принцип не се гримирам, само като има нещо специално Амаа се правяяя супер Дори и да ми каже нещо баща ми неговото мнение не ме интересува...
    Иначе си слагам гланц понякога и тва е
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си