- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за грима...?
Забележки ми прави единствено за да не претоварвам очите със сенки /нанасям ги и по ръба на долния клепач, защото моливите за очи ми разраняват лигавицата/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
a puk tiq mite darti prilepi(roditeli) mi vzeha vsi4kite grimove 6oty vidish izkarala sam tama 1 2 dvoiki i ve4ee....i nz kade sa mi slojili grimovete i ma e sram da izlezna ot nas.oh koolko gi mraza tiq tapaci smotani!kak taka 6a mi vemat grimovete!!!bahti i tapacite!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!
Запазили са мнението за себе си...Нищо не ми казват..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Еми аз си слагам само спирала... Много рядко молив... Казват ми само да не прекалявам.![]()
Не се гримирам и не казват нищо. Само когато ходя на рождени дни или се събираме по повод казват да се оправя![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
мислят, че не ми е нужен..ама кой ги слуша![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
дДобре, чв го написа вместо мен...Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
![]()
kissin' you
Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...
и при мен е така.майка ми смята,че с грим приличам на курва.Първоначално написано от blue_ice
На мен само дядо ми ми се смее като ме види да си слагам фон-дьо тен , но само това...Аз и без това си слагам само фон-дьо тен, руж и гланц..Тва е![]()
Аз си слагам спирала,сенки и гланц,понякога на нашите не им е на кеф и кат решат да ми кажат нещо по-така гледам да се махна от стаята щот ме ядосват,пък и много не ми пука дали баща ми смята че съм прекалила с грима! :P:P
КАзват ми : На маймуна приличаш като се нацапаш![]()
Да , ама на кой му пука
![]()
Абсолютно нищо не ми казват относно грима..Казват ми, че това си е моя работа и всичко си е за мене.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
ami az slagam samo spirala i 4eren moliv .. senki,pudri i fondioteni ne izpolzvam... taka 4e na6te nqmat kfo da mi kajat po toq vupros
i 6tom taka se haresvam nqmat pravo na glas
![]()
Майка мисли,4е и без грим съм хубава![]()
И мойте родители попринцип са на мнението,че човек е по-хубав,когато е естествен(без тонове грим),но нямат нищо против да си слагам гланц или малко светли сенки,но в никакъв случай спирала.Аз си слагам само гланц![]()
От начало не ме приемаха .. но сега не им прави впечатлиние ..Пък и аз си падам по семплите неща - черна спирала, бледо розов гланц и понякога черен молив и сиви сенки
пудра и фон - дьо тен не ползвам
![]()
+1Първоначално написано от xXlloveXx
Вика ми:Виж на какво си се направила...!
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Еми тате като ме види с по-червено червило и казва : ти да не отиваш при някое гадже.Имаше период,в който бях постоянно с черен молив,майка ми казваше да не прекалявам.Но вече не понасям черния молив иии сега ползвам само спирала и гланц.
Нищо не ми казват,само в началото ми казваха стига си се цапотила,ама не ги слушах...Иначе сега дори понякога и с мама заедно си купуваме гримове.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Нищо не казват.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
еми на мен преди баща ми не ми даваше да си слагам какъвто и да е било грим .. сега вече не ми прави проблеми само когато нещо не е на кеф може да се заяде ама много рядкопък майка нищо не казва даже ми дава пари да си купувам гримове
..
По принцип не се гримирам, само като има нещо специалноАмаа се правяяя супер
Дори и да ми каже нещо баща ми неговото мнение не ме интересува...
Иначе си слагам гланц понякога и тва е![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl