- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за грима...?
нямат нищо против... или поне не са го казвали... абе кой ги пита...?
времет0 тu uztuча
дават ми да правя каквото искам.. и може би за това не се мацам прекалено много![]()
Просто аз
тях питам ли ги?!![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Като започнах да се гримирам брат ми ме базикаше,но вече свикна и не му прави впечатление.Баща ми не забелява,а майка няма нищо против.
Нямат нищо против.
Макар , че аз не се гримирвам особенно.
Баща ми изобщо не обръща внимание на тези неща...
Но пък майка мии ... за нея на училище е неприемливо да се ходи с грим,но извън даскало ми позволява ама само пудра,гланц и спирала.
Еми аз си слагам само спирала,молив и гланц .. Майка ми няма нишо против ама понякога ми казва че прекалявам .. а аз изобщо не прекалявам![]()
I'd come for youu .. <3
Първоначално написано от y0uRfav0ritedRuG
+++++++++
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Слагам си преди 1 год. само защо с тоя черен молив бла бла ама ...![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Баща ми нещо не ми е казвал. Майка ми отвреме на време ѝ скимва да ми замрънка. Но иначе като не са ми забранили. А то и аз се гримирам толкова от дъжд на вятър, че те дори не забелязват когато имам нещо по себе си.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз слагам само спирала и коректор и те не забелязват даже. Нищо не ми казват...
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
тема - табу
но и не се натискам,не желая да нося грим
само за "официални" случаи се случва да мацна,но нищо повече
ама жалко,имам талант![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Гх..
добре,че не си слагам грим..
много рядко слагам спирала..
препочитам да не си развалям лицето още от малка..
преди си слагах черен молив..
и като се прибирах от даскало..
така ми се размазваше,че баща ми избесняваше като ме види..
но вее разбрах,че моливът за очи състарява кожата и очите.. и не го ползвам!
аз когато слагам нещо е само: глан, фон-дьо- тен , черен молив и малко очна линия
бащи ми само ме поглежда, но нищо не казва... е отвреме на време само ме попитам за какво са ми тези неща![]()
майка ми с нея само се караме дали да слагам или не![]()
.....
Родителите ми нищо не ми казват, но по принцип аз си слагам само гланц, спирала и понякога молив.![]()
точните думи на майка ми и баща ми,когато съм без грим(a това е рядко) сa:
-Абе момиче,вземи си сложи малко грим,бъди женствена![]()
![]()
![]()
ми аз не слагам много, даже хич в последните месеци (заради проблем с окото). И сега като не слагам, сутрин на даскало като ми се спи си търкам очите спокоййно без нищо да се размазва.
Иначе като си слагах грим, баща ми забелязваше само гланца и питаше: "ти пак ли се гримираш..?"
Еми не ми правят проблем, ама майка мисли че съм по-хубава без грим бля бля... ама кой я слуша де...![]()
*..Само да ме видят че съм с тебе..ще говорят пак за нас какво ли не..но това не ме вълнува мене..Целувай ме..Целувай ме.. !!!
Еми аз се гримирам с 4ерен молив,спирала и гланц\4ервило..нашите нямат нищо против..![]()
мм според мен гланц..спирала..молив и н някой случай сенки е напълно достатъчно![]()
![]()
Ами нищо,гримирам се предимно за концерти вече рядко нося грим в ежедневието си,майка ми ме караше да изкарам курс,защото определено ми се отдава
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
нищо никога не са ми казвали относно грима, чак такъв контрол нямат върху мен.