- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за грима...?
Aбсолютно нищо.Само малко ми се намеква,когато прекаля с черното,а това се случва рядко.
не се гремирамПървоначално написано от xXlloveXx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
А грИмираш ли се?Първоначално написано от SkiCatA
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ми те нащте се ми викат "не си слагай черен молив мязяш на вампир" а пак аз не си слагам много![]()
![]()
к0гат0 видиш 4э и3насилванэт0 э нэизбэжн0 търси уд0в0лствиэто 0т нэго
Аз си слагам само гланц и спирала, друго не ми трябва![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Баща ми понякога като ме види гримирана и казва: "Пак ли се клепа, ма?!" седи, гледа ме, седи, мисли и казва: "Брех, че си хубава, браво, браво!" и аз му се смеяМайка ми нищо не ми казва.
Когато започнах да се гримирам им беше странно, но после свикнаха![]()
Майка ми одобрява,баща ми не го интересува,защото не живее с нас..
майка не ми позволява да използвам черен молив и ФДТ а за сенки нз тъй като не съм си слагала. аз си слагам само черен молив спирала и гланц
а баща ми няма нищо против грима ми къвто и да е той дори иска да се клепам като маникенките![]()
(което не разбирам защото повечето родители са твърдо против това децата им да се плескат със всякакви мазила и пр.)
аз си слагам само черен молив малко спирала и гланц
на баща ми му е все тая и с грим и без грим казва че съм си хубаваа
а пък мама като почне закво само се мажеш без грим си поо-хубаваа
![]()
направоо ужас..ама пак аз пак си слагам само гланц и малко спирала
айде с молива горе-долу се примирих
![]()
Баща ми никога не го прави на въпрос,явно не го дразни.
Майка ми и тя се гримира така че нямам как да ми направи забележка...пъкк и аз никога не съм се гримирвала така,че да предизвикам някакви отрицателни отзиви от тяхна страна.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
о,помня как до преди година и нещо-две мама се опитваше да ми забранява грим хех вече е разбрала,че няма как да стане на нейната..иначе не е много съгласна,доста често обича да ми казва,че приличам на весталка хах
баща ми е над тези неща,никога не ми е правил забележки за грима, само от време на време и той подмята тва за весталката;d
Аз слагам само спирала,гланц и много рядко молив. Баща ми като ме види ми вика : уфф за кво се мацаш с тия глупости!? а майка: Защо си си сложила молив..
Не се гримирам, на 13 съм и нямам нужда от подобни глупости.
we are magic.
Не се мацам. Ако си сложа спирала и гланц майка ми ме взема за маймуна.![]()
![]()
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
оо пълна програма - основа кремове коректори фондютени пудра руж спирали сенки очни линии моливи червила гланцове всичко бацка, специализирала съм се на макс простоне излизам без грим, не защото ще уплаша хората, не ме е срам да се показвам ненагримирана, просто съм свикнала да се поддържам, гримирам се от 7-8 години вече. Майка ми никога нищо не ми е казвала, и тя не излиза ненагримирана кокетницата ми, несесера й винаги е с нея
Баща ми не живее с нас, но и той никога нищо не ми е казвал. Винаги само са ми правели комплименти, а майка ми много се гордее с мен даже
![]()
принципно супер рядко слагам грим по себе си.
наще не ми казват някви работи и т.н
само дето им знам мненията - ' истинското си е по-красиво! ' . и аз съм на тва мнение
Мама ме мъкне да си избирам гримовете,коет е яко ,че не енекфа консервирана,а тати казва ,че не ми тряаа дори и пудра щото съм нямала пъпки,и то аз наистина немам де![]()
![]()
![]()
Майка ми винаги ми казва,че се гримирам много хубаво (което е и така,хаха малко реклама) Ааа баща ми ми казва,че приличам на таласъм ,а аз слагам молив или сенки и спирала хаха
![]()
![]()
ами аз попринцип си слагам само гланц и спирал, а някой път и молив , но много рядко.
.. майка ми не ми казва нищо, даже казва, че ми отива но само ако е в умерени количества, а баща ми хал хабер си няма от такива неща само някой път ми казва : "Защо от малка малка се цапаш?"макарче не се цапам кой знае колко много иначе това е всичко
![]()
Мама: "Оуууу, някой се гримира"
Баща ми (сложила съм си само гланц) : "Е, стига с тоя грим, бееее!![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
ми,слагам си само гланц и по някой път спирала- наще нищо не ми казват..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
наще нямат нищо против обаче си спомням като си сложих за първи път черен молив и тати ми вика: С кво си се намацала бе??![]()
Майка е против всякакъв грим, тя уважава само спиралата. Много ми се кара за ФДТ и не ми дава грам, но пък и аз не слагам.
Татко е .. все му е тая.Той повече приема грима, защото работата му е все по голямите градове и знае как седят нещата нататъки не ми казва нищо, дори когато прекаля. (веднъж на 2 години)
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не ми правят проблем, но не се и мацам за световно![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]