.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 229
    Азне се гримирам често, но като ме видят направо започват да ми говорят, че грима не е полезен. Но иначе не ми се карат и не искат да си махам грима.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    майка ми няма нищо против да си слагам молив и спирала, но аз така или иначе не се гримирам тъй че
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    нищо против
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    nova zalandiq
    Баща ми не го интересува,само майка ми от време навреме "Слагаш много черен молив ма нали аз си се харесфам

аз много рядко слагам някакъв грим и то ако си сложа то е само лак и гланц.Баща ми е на мнение че е хубаво да се слага но в умерени граници,а майка нищо не казва.Докато баба направо казва че само циганчета си слагат грим и съм прекалено малка за такива нища и т.н

Град
    муретоо
    преди мрънкаха,но сега просто свикнаха
    ло'Ф'каш ме а??..хмм не е взаимно

Цитирай Първоначално написано от lolichkazdro4oholichka
    брат ми ме премаза цялата с колелото по погрешка...

баща ми никога нищо не ми е казвал.. майка ми в началото мн ми викаше .. ама си свикна

Баща ми не ми казва нищо, но майка ми мрънка от време на време..
    Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
    Never say "i love you" if you don't really care.
    Never talk about feelings if they aren't really there..

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Ми аз само спирала и гланц.. ама като имам черно под очите от спиралата, майка ми направо откача.. ;xx
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Лично аз слагам само спирала и гланц, понякой път цветен молив. Майка ми само ми вика "недей да прекаляваш че заприличваш на пластмасова кукла" . Понеже баща ми ме кара на училище и сутрин почти заспала като сложа тая спирала и баща ми: "Ох кво се контиш пак?? "

Еми аз преди си слагах молив,ама вече не , щото майка ми вика,че на сините ми очи не отива,иначе няма нищо против пък и не ми трябва. Сега си слагам само спирала и гланц. Обаче и аз не знам що си слагам спирала,имам чувството,че не си личи ама нищо,да е гримирвам,пък ако ще да се вижда Пък за баща ми попринцип казва,че съм по-хубава без грим ама кой да го слуша
    l0wethewayulie

Град
    ott MaiinЪtъtiи ;]]
    Мии... аз попринцип си слагам само спирала и гланц ( тъй кът гледам май повечето са така хд) тка че нито майка ми, нито баща ми ми праят някви проблеми за това.Се пак аз не си слагам един тон грим, аа и дори понякога, ако мн ме мързи да ги прая тия глупости си излизам и без спиралата и гланца.. ии пак съм си добре. :дд

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Майка ми ме кара да се гримивам даже .. не че не ее по мое си желание .. но понеже съм малко бледа... ;д

тате .. едно време имаше против... сега само се бъзика :Д... една сутрин трябваше да ме кара на училище и ме гледаше как се гримивам и след всяко нещо което вземех казваше И това лии ?!?! ....
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    кво да мислят, не са ми казвали нищо за грима, а и аз не се мажа като клоун ебаси.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    ами аз съм момче, ама мога да кажа от името на сестра си Не й правят проблем, пък и тя не се гримирва кой знае колко

Повече от фен Аватара на qsiii
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Тате квото и да се направя е на моя страна и обикновено му харесва грима ми / като слагам нещо друго освен спирала и гланц / Мама : стига си се гримирала, ти без грим си по хубава.
    +1
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Ми аз не се клепам, т.е. нищо не казват. Слагам понякога балсам за устни, ма тва си е от здравословна гледна точка

Град
    Пловдив :)))))
    Баща ми ми вика : Пак си се наклепала с тея сажди.... ама не ми се карат
    Мама:С мойте гримове ли се гримира ?
    Попринцип не ми се карат за грим

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn
    мама нищо не е казвала, а тати последно ми обяснява, че само комплексарите били с грим постоянно аз слагам само спирала, молив и гланц

Нщо не ми казват. А и аз не нося много- само спирала, гланц и коректор, даже майка им предложи да ми купи спирала.

Преди майка ми не даваше да си слагам нищо,освен там гланцове и червила.А сега ми дава,но да не слагам всеки ден.Аз и без това не се гримирам много често,най-много да си сложа черен молив и толкова.

Аз слагам само спирала и гланц, и то не винаги. Майка ми няма нищо против, даже понякога ми купува, баща мии също не ми е казвал нищо до сега. Мисля, че не са против.

Супер фен Аватара на spopi
    Нищто не ми казват нямам проблеми с това.

Мега фен Аватара на SilverRain
    Цитирай Първоначално написано от spopi
    Нищто не ми казват нямам проблеми с това.

Цитирай Първоначално написано от pamii
    Ми аз само спирала и гланц.. ама като имам черно под очите от спиралата, майка ми направо откача.. ;xx
    Дъ сейм. Само дето и баща ми откача.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си