- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за грима...?
Азне се гримирам често, но като ме видят направо започват да ми говорят, че грима не е полезен. Но иначе не ми се карат и не искат да си махам грима.
майка ми няма нищо против да си слагам молив и спирала, но аз така или иначе не се гримирам тъй че![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
нищо против
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Баща ми не го интересува,само майка ми от време навреме "Слагаш много черен молив ма нали аз си се харесфам
аз много рядко слагам някакъв грим и то ако си сложа то е само лак и гланц.Баща ми е на мнение че е хубаво да се слага но в умерени граници,а майка нищо не казва.Докато баба направо казва че само циганчета си слагат грим и съм прекалено малка за такива нища и т.н
преди мрънкаха,но сега просто свикнаха![]()
ло'Ф'каш ме а??..хмм не е взаимно
Първоначално написано от lolichkazdro4oholichka
баща ми никога нищо не ми е казвал.. майка ми в началото мн ми викаше .. ама си свикна
Баща ми не ми казва нищо, но майка ми мрънка от време на време..
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
Ми аз само спирала и гланц.. ама като имам черно под очите от спиралата, майка ми направо откача.. ;xx![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Лично аз слагам само спирала и гланц, понякой път цветен молив. Майка ми само ми вика "недей да прекаляваш че заприличваш на пластмасова кукла". Понеже баща ми ме кара на училище и сутрин почти заспала като сложа тая спирала и баща ми: "Ох кво се контиш пак?? "
![]()
Еми аз преди си слагах молив,ама вече не , щото майка ми вика,че на сините ми очи не отива,иначе няма нищо противпък и не ми трябва. Сега си слагам само спирала и гланц.
Обаче и аз не знам що си слагам спирала,имам чувството,че не си личи
ама нищо,да е гримирвам,пък ако ще да се вижда
Пък за баща ми попринцип казва,че съм по-хубава без грим
ама кой да го слуша
![]()
l0wethewayulie
Мии... аз попринцип си слагам само спирала и гланц ( тъй кът гледам май повечето са така хд) тка че нито майка ми, нито баща ми ми праят някви проблеми за това.Се пак аз не си слагам един тон грим, аа и дори понякога, ако мн ме мързи да ги прая тия глупости си излизам и без спиралата и гланца.. ии пак съм си добре. :дд
Майка ми ме кара да се гримивам даже.. не че не ее по мое си желание .. но понеже съм малко бледа... ;д
тате .. едно време имаше против... сега само се бъзика :Д... една сутрин трябваше да ме кара на училище и ме гледаше как се гримивам и след всяко нещо което вземех казваше И това лии ?!?!....
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ами аз съм момче, ама мога да кажа от името на сестра сиНе й правят проблем, пък и тя не се гримирва кой знае колко
![]()
+1Първоначално написано от LittlePrincess
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Ми аз не се клепам, т.е. нищо не казват.Слагам понякога балсам за устни, ма тва си е от здравословна гледна точка
![]()
Баща ми ми вика : Пак си се наклепала с тея сажди.... ама не ми се карат
Мама:С мойте гримове ли се гримира?
Попринцип не ми се карат за грим
мама нищо не е казвала, а тати последно ми обяснява, че само комплексарите били с грим постоянно![]()
![]()
аз слагам само спирала, молив и гланц
Нщо не ми казват. А и аз не нося много- само спирала, гланц и коректор, даже майка им предложи да ми купи спирала.
Преди майка ми не даваше да си слагам нищо,освен там гланцове и червила.А сега ми дава,но да не слагам всеки ден.Аз и без това не се гримирам много често,най-много да си сложа черен молив и толкова.
Аз слагам само спирала и гланц, и то не винаги. Майка ми няма нищо против, даже понякога ми купува, баща мии също не ми е казвал нищо до сега. Мисля, че не са против.
Дъ сейм. Само дето и баща ми откача.Първоначално написано от pamii