- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислят вашите за грима...?
Първоначално написано от meriLinka
Оо0о изобщо не ми правят проблем даже мама винаги казва : Като приключиш с твоя грим ще гримираш ли и мен![]()
Мм не се оплакват .. най-много ако съм си сложила сенки примерно за някой рожден ден,баща ми почва с възклицанията "Ооо,уу,ква мацка,ще я жениме.." и т.нМайка ми ми дава съвети даже като я питам за нещо и така ..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Баща ми избягва темата, а и рядко ме вижда гримирана.
Майка ми понякога ми прави някоя забележка, обикновено когато се е поразмацал ;д но никога не е било голям проблем, пък и всичко, което тя знае за гримовете и гримиането го знае от мен![]()
Аз попринцип слагам само спирала и черен молив,а майка ми всеки път : сложи си малко гланц...иначе ми казва че не е хубаво да си слагам сенки и фдт,разваля кожата и така.
Игнорират ме. Ползвам през учебно време, защото тогава съм в София -> мръсен въздух -> по два пъти на ден си търкам лицето и черните точки си седят, ако се появят-> коректор, фон дьо тен.
Спирала си слагам, ако излизам някъде (руси мигли). Ама рядко излизам, а и в планината не се гримирамИли ако ходя някъде по домашно.
Молив понякога в ъгълчетата на очите и леки бежеви/кафяви сенки, за да подчертая странно сините ми очи.
Така де, грима ми не е фрапантен, и да е - отново игнор, стига да ми отива.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
На тати не му знам мнението, ама мама беше споделила, че много мрази да се цапотим ( аз и сестра ми или по-точно тя имаше период в, който много грим си слагаше ) с много грим..аз попринцип не се мацам много .. слагам си спирала и молив и гланц друго - не![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Ам правят ми проблеми когато се гримирам и обуя токчета ( На магистралата ли отиваш .. ) Притив фон дио тена са и сенките ми ( черно-сиви), но не ме бърка. Свикнала съм да се гримирам много , независимо от случеяНай си ме обичат без грим, а аз така не мога дори до магазина да отида
Суетна работа..
Нищо не ми казват, а и аз не се гримирам кой знае колко.
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Какво има да казват?Знаят,че съм достатъчно голяма,за да преценя кога какъв грим да слагам.Единственото,което майка ми би ми казала е да ми даде някакъв съвет за това как ще е подходящо и такива работи.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
не си слагам много грим ! чуствам се добре само със спирала и гланц![]()
ми бащами нищо не ми казва а майками също ..... пък и аз не прекалявам![]()
Не ме интересува чесно казаноАз слагам съвсем лек и ненатрапващ се грим и затова не сме подхващали темата,нито са ми правили някакви забележки :P
Нищо общо взето...знаят,че го правя,защото се харевсам така...
Само баща ми е споменавал,че съм по-хубава без грим![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Аз лично не харесвам много като видя някой по улиците наклепан до уши.Слагам си само гланц и много рядко само за специални случаи (Например Хелоуин) сенки и спирала.Но не съм много голяма привърженичка на гримовете.Половината ми съученички се мацат всеки ден и като им се размаже нещо "ау ужас ами какво ще правя сега!" и май това по някакъв начин ме е отказало да си слагам грим.
If my heart had a face,it would be smiling...
мм в началото (когато започнах да се гримирвам) мама все ми се караше и т.н. но с времто свикна и сега много рядко ми прави забелжека
а баща ми не обръща много много внимание на това,но когато се засечем преди да изляза започва да ми казва че съм по-хубава без грим ии прочие
![]()
Don't let your fears stray the goal. : ))
Първия път, когато майка ми ме видя с молив ми направи забележка, но вече всички са ми свикналиАз и друго не слагам.
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
И при мен е такаПървоначално написано от NeverTheSame
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ами в началото баща ми беше против и само от време на време мърмореше, ама свикна. Вече нищо не ми казва, от време на време споделя мнението си относно цвета, но в повечето случаи дори не забелязва. Мисля, че вече свикна... А и то моя грим не е кой знае колко фрапиращ, така че... Нито майка ми, нито баща ми имат проблем с него.
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?
Въобще не ми правят проблем, даже ми се кефят. ;д Само едната ми баба ми е подхвърляла, че няма нужда... Но аз и не слагам мн. често.
хах, като си сложа молив или спирала, баща ми ме пита - е що се излагаш сегаа пък майка ми пък въобщи не може да ме гледа с грим, така че и аз не нося много, само си слагам фон дьо тен, което те не знаят, защото иначе ще ме убият. и такам.
![]()
Аз си слагам гланц и понякога спирала. Баща ми казва,че било мноооого![]()
![]()
Аз нося много грим(черен молив,сенки/очна линия,коректор/фдт,гланц) всеки ден от около..повече от годинаНаще нищо не са ми казвали,само баба веднъж ми каза "не ходи с толкова грим" и това беше
![]()