.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 229
    Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    Ми аз само спирала и гланц.. ама като имам черно под очите от спиралата, майка ми направо откача.. ;xx
    Дъ сейм. Само дето и баща ми откача.

В нас постоянно някой мрънка, че се гримирам..., но никога не е било голям проблем.

Оо0о изобщо не ми правят проблем даже мама винаги казва : Като приключиш с твоя грим ще гримираш ли и мен

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Мм не се оплакват .. най-много ако съм си сложила сенки примерно за някой рожден ден,баща ми почва с възклицанията "Ооо,уу,ква мацка,ще я жениме.." и т.н Майка ми ми дава съвети даже като я питам за нещо и така ..
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Баща ми избягва темата, а и рядко ме вижда гримирана.
    Майка ми понякога ми прави някоя забележка, обикновено когато се е поразмацал ;д но никога не е било голям проблем, пък и всичко, което тя знае за гримовете и гримиането го знае от мен

Аз попринцип слагам само спирала и черен молив,а майка ми всеки път : сложи си малко гланц...иначе ми казва че не е хубаво да си слагам сенки и фдт,разваля кожата и така.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Игнорират ме. Ползвам през учебно време, защото тогава съм в София -> мръсен въздух -> по два пъти на ден си търкам лицето и черните точки си седят, ако се появят-> коректор, фон дьо тен.
    Спирала си слагам, ако излизам някъде (руси мигли). Ама рядко излизам, а и в планината не се гримирам Или ако ходя някъде по домашно.
    Молив понякога в ъгълчетата на очите и леки бежеви/кафяви сенки, за да подчертая странно сините ми очи.
    Така де, грима ми не е фрапантен, и да е - отново игнор, стига да ми отива.

Голям фен Аватара на p0lina
    На тати не му знам мнението, ама мама беше споделила, че много мрази да се цапотим ( аз и сестра ми или по-точно тя имаше период в, който много грим си слагаше ) с много грим..аз попринцип не се мацам много .. слагам си спирала и молив и гланц друго - не
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Ам правят ми проблеми когато се гримирам и обуя токчета ( На магистралата ли отиваш .. ) Притив фон дио тена са и сенките ми ( черно-сиви), но не ме бърка. Свикнала съм да се гримирам много , независимо от случея Най си ме обичат без грим, а аз така не мога дори до магазина да отида Суетна работа..

Нищо не ми казват, а и аз не се гримирам кой знае колко.
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Какво има да казват?Знаят,че съм достатъчно голяма,за да преценя кога какъв грим да слагам.Единственото,което майка ми би ми казала е да ми даде някакъв съвет за това как ще е подходящо и такива работи.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Голям фен Аватара на babyy123
    не си слагам много грим ! чуствам се добре само със спирала и гланц

ми бащами нищо не ми казва а майками също ..... пък и аз не прекалявам

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Не ме интересува чесно казано Аз слагам съвсем лек и ненатрапващ се грим и затова не сме подхващали темата,нито са ми правили някакви забележки :P

Нищо общо взето...знаят,че го правя,защото се харевсам така...
    Само баща ми е споменавал,че съм по-хубава без грим
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Аз лично не харесвам много като видя някой по улиците наклепан до уши.Слагам си само гланц и много рядко само за специални случаи (Например Хелоуин ) сенки и спирала.Но не съм много голяма привърженичка на гримовете.Половината ми съученички се мацат всеки ден и като им се размаже нещо "ау ужас ами какво ще правя сега!" и май това по някакъв начин ме е отказало да си слагам грим.
    If my heart had a face,it would be smiling...

Цитирай Първоначално написано от honeybabe
    Нищо общо взето...знаят,че го правя,защото се харевсам така...
    Само баща ми е споменавал,че съм по-хубава без грим
    И моя така!

мм в началото (когато започнах да се гримирвам ) мама все ми се караше и т.н. но с времто свикна и сега много рядко ми прави забелжека а баща ми не обръща много много внимание на това,но когато се засечем преди да изляза започва да ми казва че съм по-хубава без грим ии прочие
    Don't let your fears stray the goal. : ))

Град
    Ивагакуре
    Първия път, когато майка ми ме видя с молив ми направи забележка, но вече всички са ми свикнали Аз и друго не слагам.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Какво има да казват?Знаят,че съм достатъчно голяма,за да преценя кога какъв грим да слагам.Единственото,което майка ми би ми казала е да ми даде някакъв съвет за това как ще е подходящо и такива работи.
    И при мен е така
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Ами в началото баща ми беше против и само от време на време мърмореше, ама свикна. Вече нищо не ми казва, от време на време споделя мнението си относно цвета, но в повечето случаи дори не забелязва. Мисля, че вече свикна... А и то моя грим не е кой знае колко фрапиращ, така че... Нито майка ми, нито баща ми имат проблем с него.
    This time, this place
    Misused, mistakes.
    Too long, too late
    Who was I to make you wait?

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Въобще не ми правят проблем, даже ми се кефят. ;д Само едната ми баба ми е подхвърляла, че няма нужда... Но аз и не слагам мн. често.

Супер фен Аватара на fuckme
    хах, като си сложа молив или спирала, баща ми ме пита - е що се излагаш сега а пък майка ми пък въобщи не може да ме гледа с грим, така че и аз не нося много, само си слагам фон дьо тен, което те не знаят, защото иначе ще ме убият. и такам.

Аз си слагам гланц и понякога спирала. Баща ми казва,че било мноооого

Аз нося много грим(черен молив,сенки/очна линия,коректор/фдт,гланц) всеки ден от около..повече от година Наще нищо не са ми казвали,само баба веднъж ми каза "не ходи с толкова грим" и това беше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си