- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да излезем, но съм срамежлива..
Момиче съм... Един мой приятел ми даде скайпа на едно момче.Писахме се известно време с него...след това започнах да го харесвам...Казах му.Ние не сме излизали заедно, щотото мен много ме е срам.Той иска да излезем само като прители,но нищо повече... Искам да изляза с него,но сам адски срамежлива...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... Моля ви кажете ко да прая ве хора
![]()
.... и аКо може без тъпи коментари[/b]
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
I loVe baD boYs'
Като за начало да пораснеш ... ;]
Излезте! дай му шанс и той да те хареса,кво.. отидете на някое кафене или на разходка пък що не и на двете.. ии повярвай ще си срамежлива само в началото после малко по малко ще се отпуснеш.Пък ако не стане нищо здраве да е.Напред си с един приятел![]()
излезте, па ако е някъв смотан го разкарай![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
mi izlez...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
...ако може без тъпи теми!!! =D>
Иначе мога само да ти кажа преодолей срама си...Ако искаш да се видите ще трябва...ако не си се вайкай в къщи пред компа колко отчаяна си че не можеш да излезеш с него от срам (тъпо звучи нали) ... няма какво толкова да му мислиш излезте и ще видиш че не е толкова непреодолим срама...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Трябва да си преглътнеш срама. В смисъл и аз бях като теб. Първия път беше странно. Втория нечак толкова. Третия биваше и нататък вече се отпускаш. Говоря срещи не с едно и също момче. Въобще след третата ти среща с кое да е било момче. Не е нужно първите две пак да са с него. Все ще се отпуснеш. Срама се преодолява, ако повярваш в себе си и си натякваш, че можеш. Айде успех![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
мм почвам леко да се нервя на такива теминие няма как да ти помогнем разбираш ли ? проблема за срамежливостта ти сама трябва да го преодолееш...... съжалявам ние няма как да ти помогнем..... добре исам и аз да задам един въпрос... харесваш го ок.... ами как искаш нещо повече да стане като ти даже не искаш да излезеш с него ?!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Любимата ми поговорка- " Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или вечно оставаш зад кулисите..."
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Yes. Пък и какво толкова... Една среща с момче... не е голямото чудо.Първоначално написано от Lady_AMG
ne gubi6 ni6to ako izlezete ili 6te te haresa ili neПървоначално написано от D0ll
aide uspehh
![]()
Този срам е голям проблем наистина...Може това да го спира и него...Трябва да станеш по-общителна и всичко ще се оправи.
Стига с тоя срам бе хораа!!Какво печелите от него ?!
Давай излез с него.. ако си стоиш в къщи и чакаш да падне чудо от небето нищо няма да стане ..![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Първоначално написано от sladkata_lady13
Излезте,пък може и да се окаже ,че не си срамежлива![]()
When you dream anything can happen.
Не всички сме оперирани от негоПървоначално написано от LadyRoshawka
![]()
Бе излез с него щом искаш. Няма срам ме е. (:
Stay up all night with the stars *
ми излез може само да спечелиш от това!да си стоиш пред вас на компа и да си чаткаш няма голям смисълИзлезете пък каквото стане
късмет
![]()