- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Писна ми от мастурбация!
Ей путьо наебан! На теб не ти ли казах какво да правиш? Деби ебания ръкоебец прост! Тъп си като слонски гъз, не прави забележки бе педерастче наебано оназано гадно насрано сдъвкано изплюто и препикано! Спри да обиждаш шото не ти отива на акъла, ей! По-тъп си от на майка ти гъза, така че ходи си набий една чикия да се успокоиш и не се появявай тук повече, путьо наебан!Първоначално написано от Kisho
Първо така ше те изжуля в гъза, че анала ти ще зейне като кратер, след коетоще се изпразня вътре като нерез и ще те напълня с гъсто и бяло лепило. После две седмици няма да можеш да ми изсереш семето.Първоначално написано от ToniStoraro
Така ше те кова в гъзеца, че майка ти като те види, ще й текне мензисът през гъзаПървоначално написано от ToniStoraro
.
Ше ти разцепя гъза с брадвата и ше навра лицето на майка ти там, за да се нахрани добре тази свиня дебела мухахахахаПървоначално написано от ToniStoraro
Ще ти пробия втора дупка в гъза! Ела тук, мастийкоо малка!Първоначално написано от ToniStoraro
Мод ще има тогава, когато ми изсереш семето на гроба на майка ти, докато баща ти си набива чекия на некролога й!Първоначално написано от ToniStoraro
Вчера трима турски тираджии хванахаа баща ти и му направиха троен анал, след което му изпадаха червата на земята хахахахах.Първоначално написано от ToniStoraro
Майка ти редовно ходи до бензиностанцията, сваля си гащите, разтваря си мазния ГЪ3 и казва "Догоре, Господине!" хахахахахаПървоначално написано от ToniStoraro
Уплаши се момичето хахахахах.Първоначално написано от ToniStoraro
Върни се тук ма, ей, въшло! ШЕ ти избия лaйната от гъзa през устата. Върни се, майка ти черен циганин да ебa!
Ей, подлога, много поздрави на гърбавата ти майка!
ти перфектната ли търсиш е?В лице да е хубава,да не иска сериозни връзки ала-бала..пфф
Точно. Трябва да е с дълга права и руса коса, големи цици, як задник, висока, със сини очи, яки устни, които да пасват перфектно на кавала ми, да пуска анално, да ми свири на тарамбука и да ми играе кючек тогава, когато АЗ кажа.Първоначално написано от dead_princess
abee kato te gledam kak misli6 6to napravo ne otide6 na kompanionka i da se oprai6 malko 6toto drug izhod nqq poneje ti ne razbira6 ot nameci taka 4e davai direktno kat si 4ak tolkova zakusal,za6toto s tva durjanie nikoi qko i skromno momi4e nqq ti vurje povqrvai mi![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Утре ще си говорим, защото тази вечер ще къмшотирам мощно в устите на яките шефрантии!Първоначално написано от miss_kiss181
Мястото ти е в кочината при свинетеПървоначално написано от Kisho
![]()
Яж хемороидите от гъза на майка ти, докато баща ти те подпира анално хахахахаПървоначално написано от NaughtyOne
Kisho докато не те банират май няма се откажеш
Посвири ми на китарата и ше спраПървоначално написано от x3eme
![]()
^^скоро ше си спреш сам![]()
успокой мъничко топката,
така като гледам...имаш излишна енергия
намери друг начин да я изразходваш /освен този, твой си/
Не се надявай прекалено много, не всеки разсъждава така като теб!
...в главичките им се въртят и други по-стойностни неща...
Успех!![]()