.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100
    Цитирай Първоначално написано от Kisho
    Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    а защо ти не почнеш да посещаваш часовете си по БЪЛГАРСКИ, ЗА ДА СИ ОБОГАТИШ РЕЧНИКА,първо...и второ, и да обиждаш, и да не обиждаш баща ми, той ме е възпитал 109295883270 пъти по добре, отколкото твоите родители теб...
    Къде са ти запетайките ма, госпожице Грамотна Пyтка Дрислива? Заслужаваш да те намеря, да ти изкарам дебелото черво през сиренясалата ти пyтка и да ти го завра в малката крива уста.
    Ей путьо наебан! На теб не ти ли казах какво да правиш? Деби ебания ръкоебец прост! Тъп си като слонски гъз, не прави забележки бе педерастче наебано оназано гадно насрано сдъвкано изплюто и препикано! Спри да обиждаш шото не ти отива на акъла, ей! По-тъп си от на майка ти гъза, така че ходи си набий една чикия да се успокоиш и не се появявай тук повече, путьо наебан!

Скайп - dark_elf2

321

Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    И си купи крем за ръце, че тая дупара къде ше я разкъсваш после от нея ше ти останат мазоли на ръцете от търкането. Айде ходи жули в кенефа
    Първо така ше те изжуля в гъза, че анала ти ще зейне като кратер, след коетоще се изпразня вътре като нерез и ще те напълня с гъсто и бяло лепило. После две седмици няма да можеш да ми изсереш семето.

321

Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    а защо ти не почнеш да посещаваш часовете си по БЪЛГАРСКИ, ЗА ДА СИ ОБОГАТИШ РЕЧНИКА,първо...и второ, и да обиждаш, и да не обиждаш баща ми, той ме е възпитал 109295883270 пъти по добре, отколкото твоите родители теб...
    Къде са ти запетайките ма, госпожице Грамотна Пyтка Дрислива? Заслужаваш да те намеря, да ти изкарам дебелото черво през сиренясалата ти пyтка и да ти го завра в малката крива уста.
    Ей путьо наебан! На теб не ти ли казах какво да правиш? Деби ебания ръкоебец прост! Тъп си като слонски "задни части", не прави забележки бе педерастче наебано оназано гадно насрано сдъвкано изплюто и препикано! Спри да обиждаш шото не ти отива на акъла, ей! По-тъп си от на майка ти гъза, така че ходи си набий една чикия да се успокоиш и не се появявай тук повече, путьо наебан!
    Така ше те кова в гъзеца, че майка ти като те види, ще й текне мензисът през гъза .

Ей лайнарче дрисливо, няма да обиждаш че аз не майка ти само, ми и теб заедно с нея ше ви разцепя гъзовете, лайнар омазан прост!

Скайп - dark_elf2

321

Ей лайнарче дрисливо, няма да обиждаш че аз не майка ти само, ми и теб заедно с нея ше ви разцепя гъзовете, лайнар омазан прост!
    Ше ти разцепя гъза с брадвата и ше навра лицето на майка ти там, за да се нахрани добре тази свиня дебела мухахахаха

ше ми ядеш хyя бе ей, путьо миризлив! То аз не знам ти на какво жулиш изобщо, курче изнасилено вмирисано! Майка ти ше разпоря, ей!
    Няма ли някой мод тука да му тегли шута на тоя путарак бе!

Скайп - dark_elf2

321

Ще ти пробия втора дупка в гъза! Ела тук, мастийкоо малка!

321

ше ми ядеш хyя бе ей, путьо миризлив! То аз не знам ти на какво жулиш изобщо, курче изнасилено вмирисано! Майка ти ше разпоря, ей!
    Мод ще има тогава, когато ми изсереш семето на гроба на майка ти, докато баща ти си набива чекия на некролога й!

майка ти шъврантията от околовръстното вчера я ебах и й разширих гъза с 22 цолова тръба, че е много тясна бе гейтак шибан!

Скайп - dark_elf2

321

майка ти шъврантията от околовръстното вчера я ебах и й разширих гъза с 22 цолова тръба, че е много тясна бе гейтак шибан!
    Вчера трима турски тираджии хванахаа баща ти и му направиха троен анал, след което му изпадаха червата на земята хахахахах.

Re: 321

Мод ще има тогава, когато ми изсереш семето на гроба на майка ти, докато баща ти си набива чекия на некролога й!
    абе ей путарак нещастен няма да обиждаш че майка ти ше оправя, ей! Келеш прост! Толкова си тъп, че ако разбереш колко всъщност си тъп ше се насереш от срам! Айде бе няма ли някой да го разкара тоя оттук!
    Аз спирам да му пиша вече!

Скайп - dark_elf2

абе ей путарак нещастен няма да обиждаш че майка ти ше оправя, ей! Келеш прост! Толкова си тъп, че ако разбереш колко всъщност си тъп ше се насереш от срам! Айде бе няма ли някой да го разкара тоя оттук!
    Майка ти редовно ходи до бензиностанцията, сваля си гащите, разтваря си мазния ГЪ3 и казва "Догоре, Господине!" хахахахаха

Уплаши се момичето хахахахах.

312

Върни се тук ма, ей, въшло! ШЕ ти избия лaйната от гъзa през устата. Върни се, майка ти черен циганин да ебa!

321

Ей, подлога, много поздрави на гърбавата ти майка!

Супер фен Аватара на dead_princess
    ти перфектната ли търсиш е? В лице да е хубава,да не иска сериозни връзки ала-бала..пфф

Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    ти перфектната ли търсиш е? В лице да е хубава,да не иска сериозни връзки ала-бала..пфф
    Точно. Трябва да е с дълга права и руса коса, големи цици, як задник, висока, със сини очи, яки устни, които да пасват перфектно на кавала ми, да пуска анално, да ми свири на тарамбука и да ми играе кючек тогава, когато АЗ кажа.

abee kato te gledam kak misli6 6to napravo ne otide6 na kompanionka i da se oprai6 malko 6toto drug izhod nqq poneje ti ne razbira6 ot nameci taka 4e davai direktno kat si 4ak tolkova zakusal,za6toto s tva durjanie nikoi qko i skromno momi4e nqq ti vurje povqrvai mi
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

321

Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    abee kato te gledam kak misli6 6to napravo ne otide6 na kompanionka i da se oprai6 malko 6toto drug izhod nqq poneje ti ne razbira6 ot nameci taka 4e davai direktno kat si 4ak tolkova zakusal,za6toto s tva durjanie nikoi qko i skromno momi4e nqq ti vurje povqrvai mi
    Утре ще си говорим, защото тази вечер ще къмшотирам мощно в устите на яките шефрантии!

Точно. Трябва да е с дълга права и руса коса, големи цици, як задник, висока, със сини очи, яки устни, които да пасват перфектно на кавала ми, да пуска анално, да ми свири на тарамбука и да ми играе кючек тогава, когато АЗ кажа.
    Мястото ти е в кочината при свинете

312

Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    Мястото ти е в кочината при свинете
    Яж хемороидите от гъза на майка ти, докато баща ти те подпира анално хахахаха

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Kisho докато не те банират май няма се откажеш

321

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Kisho докато не те банират май няма се откажеш
    Посвири ми на китарата и ше спра

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ^^скоро ше си спреш сам

успокой мъничко топката,
    така като гледам...имаш излишна енергия
    намери друг начин да я изразходваш /освен този, твой си/

Не се надявай прекалено много, не всеки разсъждава така като теб!
    ...в главичките им се въртят и други по-стойностни неща...

Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си