- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абе я дайте предложения
Някои даже и за тва не стават.Първоначално написано от THE_FOX_
Ами заслужил си си боя!
ТЪП НЕДОРАСЪЛ ИДИОТ!
ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ СИ НА РЪЧНА МИ СЕ СТРУВА..
много грубо казано "да я вкарам в леглото..." не трябва да се отнасяш по такъв начин с нежния пол... никоя няма да те иска ако си грубиян
Пич ти си болен.. ако тя не те харесва шанса да ти пусне е 0.000001 %, когато е толкова пияна, че да не знае какво прави.. демек.. никогаа![]()
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Бай х*Й Някой моми4ета като се напият расаждават по добре от колкото като са трезви! И относно 4е иска6 да я вкара6 в леглото , мога да ти кажа 4е само 4е си загорял толкова мн 4е нз кво прай6То ако става6е така досега 6тях да сам Е**л 1000 моми4ета. СТЕГНИ се МАЛКО БЕ!
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
бях нежен не съм грубиан но тя беше мъртво пияна от 1 чаша водка
нз що стана така ама стига с ваште глупости поисках съвет някой откликнаха с + отговор други с -
1-во тя ми предложи
2-ро не сам правил с нея нищо
3-то ако исках да я *б* вече щях да сам, но не сам
размислих и ще почакам още някоя годинка,но ако ми се отвори парашута по ран ще се възползвам![]()
![]()
Първоначално написано от Ad3mar
![]()
размислил си или те е хванало шубе, а и тя ти е отказала
am . . . що не пробваш да бъдеш себе си ?
ОМГ ! Да я бил опиянил ....уникално тъпи сте .Първоначално написано от Kya
A.D.I.D.A.S.
Аааа такива като тебе са ми безкрайно противни...С това отношение до никъде няма да стигнеш ... предполагам че за сега ще си останеш само с мечтите и както казва един приятел.. мечтите са безплатни...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
добре си ама ша се опраиш като почнеш да гледаш по-малко филмиПървоначално написано от Kya
![]()