.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България

Абе не ви ли писна всеки втори истории за казармата да ви ..

Абе чудех се къде да я пусна тази тема и реших да е тук.Все пак това е папка "Любов".
    Та въпроса ми е...гаджето ви (ако е над 18 ) разказвало ли ви e случки от казармата?На мен всички до сега са ми разказвали,а на мен са ми ужасно скучни и никак не ми се слуша,но всеки път съм принудена едва ли не да слушам.
    Вас не ви ли дразни? И според вас опитват ли се да покажат/докажат нещо с тях...?!

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Да мислят се за голяма раота вече

И ко толкоз интересно разказват? на мен също са ми разказвали.. как са си губели времето там... и почти винаги нищо не са правили...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Той сам трябва да се усети че темата ти е скучна и да я прекрати.Това,че на него му е интересно не значи че на теб също ти е че да ти говори за това

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    slu4valo mi se e i naistina mi e bilo dosadno.Ne sum kazvala direktno "mlukni,tova nikak ne me interesuva",za da ne go naranq,no spirah da slu6am i si li4e6e,4e ne sum tam.Sled koeto toi sam se osuznava da spre

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    На мен пък ми е интересно.
    Смятам че е хубаво момчетата да ходят в казармата

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!

Re: Абе не ви ли писна всеки втори истории за казармата да в

Ами, че това си е много нещо .. да си бил в казармата !! Моят приятел не е бил... още е на 17 .. рано му е .. Обаче пак ми е разказвал.Как ходил с дядо му и как са пяли Soldier Of Fortune ... Ии не ме дразни.. забавно ми е..
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    деба аз си мислех че си момче...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Оф,добре че моето гадже не е ходил в казарма,че и аз много ми мразя тея истории.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    На мен пък ми е интересно.
    Смятам че е хубаво момчетата да ходят в казармата
    Как разбра, че е хубаво... да не би случайно да си ходила ? за да знаеш какво Е?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Оф,добре че моето гадже не е ходил в казарма,че и аз много ми мразя тея истории.
    како няма ли да идваш вече в Пловдив да учиш
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Д**а аз си мислех че си момче...
    Васко пак си б1ркал, к1дето не трябва...

На мен пък са ми забавни...даже карам татко да ми ги разказва : ))) Колкото до гаджето-ами той е набор 86, и точно като тръгнахме щеше да влиза в казарма...но се измъкна

Град
    Дълбините на канала :D
    Мен бащата си ми разказва,неговите са супер весели,шот е големо лайно

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat

Как разбра, че е хубаво... да не би случайно да си ходила ? за да знаеш какво Е?
    Нека го формулирам различно за да разбереш :
    "Смятам че е добре за момчетата да ходят в казармата и не искам гаджето ми да се е измъкнало само защото го мързи"

Ходи ти в казармата като не те мързи! Радвам се, че я махнаха! Пълна загуба на време!!! А аз историиките са забавни според мен
    An Evil Man

Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    И според вас опитват ли се да покажат/докажат нещо с тях...?!
    Да, че имат разхлабени халки и трябва да внимавате, за да не стане някой фал.
    П.П. Добре, че се разминах с казармата.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България

Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    И според вас опитват ли се да покажат/докажат нещо с тях...?!
    Да, че имат разхлабени халки и трябва да внимавате, за да не стане някой фал.
    П.П. Добре, че се разминах с казармата.

Т'ва беше гадно.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Странно ми е как ги намирате такива които са ходили в казармата... моите познати до набор 82-83 не са ходили... това са 26-27 годишни младежи. Вашите "гаджета" са на по 30? о.О Ако е така, мили тийнеджъри, то ... хм... един от по-малките ви проблеми са казармените разкази.

По лични наблюдения - казармата е нещо забавно. Едно от жилищата ми е на 50 метра от казарма. Виждам радостта на лицата на младите войничета, които се наслаждават на химна в 6 сутринта. Точно малко преди да си легна всъщност, ако се чудите как ги засичам. Също така е неписуем възторга им от физ-зарядката под звуците на кан-кан(за справка - http://vbox7.com/play:12af2674 - за съжаление не мога да ви опиша колко е забавно на живо да видиш над 500 човека да подскачат на тази песен...). Така че вашите "гаджета" явно искат да споделят с вас радостта от изживяното. А дали го правят по забавен начин или се опитват да ви накарат да си направите сепуко от скука - това е друг въпрос(който опира до уменията за разказване).

А замислете се, вие не правите ли същото, но други теми? (не питайте за примери, опитайте се да се сетите сами...)

ПП. Не съм ходил в казарма. Не изгарях и от желание да отида. Личното ми мнение е че това е една от най-абсурдните структури и идеи в страната ни - наборната военна служба - неописуемо тъп начин да изхарчиш огромна част от парите на данъкоплатците, като загубиш максимално време в безсмислени действия на част от същите тези хора.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си