- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сладкарници Неделя
Здравейте на всичкиДадоха ми задача да взема торта за една рожденичка от "Неделя", та исках да ви помоя да ме ориентирате за цени и избор на торта. Споделете впечатленията си
![]()
Гараж rlz
P.S. Такава бомба бях направил на неделя преди няколко годинки![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ауу.. като кажете торта "Гараш" направо ми се повръща..![]()
Мразя яя..
ПТ. Ето няколко добри:
Плодова пита //:
Малина:
Боровинка:
Ягодово парфе:
Ягодова:
ммм.. потекоха ми лигите направо![]()
Ето всичко си е до вкус.Някой не обичат плодови,други шоколадови.Попитай ги поне с какъв вкус да е.
Гараш ми е една от любимите, ама в повечето случаи апнеш ли по-голямо парче и се трупясваш (а хем обичам доста сладкото)...
Боровинковата им не е лоша, и плодовата пита също, ама особено питата е малко претрупана и неудобна за ядене.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
М да ти кажа торта от която не ми се повръща после повече ми харесва.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Пък и една плодова торта е много по полезна от една шоколадова. Най-малкото което е, с баварски крем, сладолед, плодове и сметана може да стане една уникална на вкус торта.
Като разгледах темата ми се прияде торта.....опасни сте ей![]()
^ заеби, аз си намерих некъв още годен останал дядо коледа голям на Линдт и му отхапах тиквеника, ся дисекцирам останалото :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
torta malina s lukanka po vkusno ne6to ne sym ql 4estno vi kazvam
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
малинки
Аз обичам плозови торти с кремчета.
Гараш е поносим, но ми е прекалено сух...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Бананова торта с бисквитки - най-яка на света!
Както и гръцката торта на майката на една приятелка![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Благодаря на всички![]()
DHCP-то ми се еве и немога да търся в google иначе торта с маслен крем е най-хубавата![]()
Страшни торти ей,направо като прегледах темата свят ми се зави,като се има предвит че преди ходих на зъболекар и сега поне до 10 часа не трябва да ям...![]()
Боровинка![]()
Ягодово парфе![]()
Фантазия на "Неделя" ли беше?
Ако да, тя е Тортата!
И на мен.Първоначално написано от x3eme
Аз обожавам шоколадови торти...
Има едно заведение, в което има най-невероятната тирамису на света! Няма втора такава!
Послушах този съвет...иначе наистина изборът е мнооооого труден, имайки предвид какви неща продават, малеееее....Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Плодова пита му е майката.![]()
аз пък обичам всички торти, и плодови, и шоколадови, няма значение, важно е да ми хареса. Е, любимите ми торти са тези на баба ми и на майка ми, даже в неделя не правят такива![]()
тя баба ми е сладкарка де, а мама се е научила от баба и аз съм си много добре. А гараша на майка ми е уникален
![]()
няма торта, която да ми хареса повече
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Гараш и още една със шоколад и ягоди...![]()
там тия торти ги правят така,че след една се трупяствам на земята
http://www.nedelya.com/index.php ..eto ti naprawo saita na sladkarnica "Nedelq"![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Ох.. как ми се прияде... мммм![]()