- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КРЕМ ЗА ТЕН
Някой от вас ползвал ли е крем за почерняване и на коя марка, доволни ли сте, аз ползвах един крем за почерняване на нивея преди време, но цялото ми лице стана на петна и видях че продават и такъв тип спрей за тен...та някой ползвал ли е?
Преди да се намажеш задължително се използва ексфолиант за тяло,иначе аз съм пробвала доста,но никога не си взимай на Avon
Ох,имам лош опит с тези кремове за тен,ползвала съм на Avon,L'orea,Jhonson ,Oriflame.Съветът ми към всички,недейте ги .ползва,едно,,че така нареченият тен е неравномерен и изглеждаш мръсен с тях,понеже се получават петна,повечето от тях изсушават кожата и стои супер неестествено,така де да не прозвучи грубо,ама все едно имаш тонове кир.По-добре да си бял или пък да отидеш на солариум
пффф ... пълни боклуци ... преди ползвах на "Jhonson", "Dove" в началото всичко беше идеално до като не се изкапеш и като се изтъркаш всичко пада ...![]()
... няма смисъл от тези кремове,лосиони ... (мое мнение)
![]()
kremovete ne sa xubavi,liceto stava na petna,a a ko si maje6 tqloto ostavq petna po drexite.Az polzvam Avtobronzira6t mikro sprei za lice na L'oreal i e mn xubav.tena stava ravnomeren
Аз използвам крема за тен на Oriflame. Не е кой знае какво. Издържа 2-3 дена, но според мен тези кремове са пълна глупост![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Една приятелка си взе от Ейвън и тялото й наистина почерня за много кратко време , но лицето й е тука има тен тука няма , май по-добре естествен![]()
![]()
![]()
Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !
Колко струва? И след колко дни забелязваш ефект? А случайно да си ползвала този http://beautycosmetic.biz/product_re...55&language=bgПървоначално написано от galkaex
имам тфа кремче и от време на време си слагам като искам тен ,за 1 час почернявам държи ме няколко дена
I Love
Vania
Kabakova
Попринцип кога го ползваш ? Сутрин или вечер?Първоначално написано от BoRe
ne e krem,stava vupros za SPREI,struva 13 lv.burzo se po4ernqva-zavisi kolko 4esto se pruska6.na 6i6enceto otpred pi6eSUBLIME BRONZE
ako polzvate krem ne moje da precenite kude ste namazali pove4e i kude po malko i dali ste propusnali nqkude,zatova se polu4avat i petnata,a sus spreq samo se pruska bez da razmazvate s prusti![]()
eм без значение преди да излизам го ползвам може сутрин и вечер излизам бял и се прибирам черенПървоначално написано от ira90
I Love
Vania
Kabakova
Смятам,че солариумът е доста по-разумно решение,тенът е качествен и траен.
[color=black]ооПървоначално написано от BoRe
![]()
![]()
аз снощи реших да се намажа ииии
![]()
![]()
тази сутринн ИЗНЕНАДАА
![]()
![]()
woww бях много мургавка
![]()
![]()
бях на петна
![]()
![]()
не ме питай само как отидох на училище
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И като се прибрах по най-бързия начин го измих
![]()
![]()
неее,неее голямо шоу беше
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ira90
eee кви петна
що не е станал тена
какъв крем ползваш и как го нанесе
I Love
Vania
Kabakova
аз бях по същия начинПървоначално написано от ira90
![]()
беше голямо шоу и всеки ме питаше какво ми е на кожата
![]()
![]()
иначе сега всеки ден използвам едно матиращо кремче за лице с някакви билки
... определено повече няма да се мажа с него![]()
... Какво е това матиращо кремче?
ама с кой крем се маза тиПървоначално написано от ira90
![]()
![]()
![]()
![]()
I Love
Vania
Kabakova
Ми ето този (виж горния коментар) .... на Лореал ...Първоначално написано от BoRe
ахаха и аз съм с него никфи петнаПървоначално написано от ira90
незнам как го нанасяш ти ... и крема за твоя тип кожа ли е
I Love
Vania
Kabakova
az li4no ne, no mnogo priqtelki sa mi kazvali 4e tena ne stava ravnomeren, ne stava jelaniq efekt..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Loreal nutri summer![]()
Една приятелка си беше зела на Jonsans незнам точно как беше е резулатата беше оранжеви крака буквално
No matter where you go, there they are...
Да ... незнам не мога да си го обесня, защо става така напетнаПървоначално написано от BoRe
![]()