.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Стягане на бюст

Правя упражнения за стягане на бюста, но съм решила да си купя и някакъв крем за тази цел. Чела съм, че от този на Леокрема има ефект, но искам и вашето мнение. Какво друго бихте препоръчали?
    Ето го този на Леокрема - http://anticelulit.com/index.php?page=care1

по принцип често спортувам но напоследък си давам много повече зор в тренировките и честно казано бюста ми се е стегнал толкова много че чак сега забелязах като се погледнах в огледалото и останах изумена ... ако спортуваш и правиш упражнения със сигурност ще помогне .... за крема незнам

Цитирай Първоначално написано от MalaBuzka
    по принцип често спортувам но напоследък си давам много повече зор в тренировките и честно казано бюста ми се е стегнал толкова много че чак сега забелязах като се погледнах в огледалото и останах изумена ... ако спортуваш и правиш упражнения със сигурност ще помогне .... за крема незнам
    Какви упражнения правиш? След колко време се забелязва резултата?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    може ли да пипна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    споделете по какъв начин си стягате бюста ..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Моя си е стегнат,но като ходя на фитнес ползвам един уред за ръце и ми казаха,че от него се стягат и гърдите много иначе за кремовете ми е супер съмнително,ако действаха нямаше да има толкова жени с увиснали гърди
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    дам за фитнеса знам от скоро ходя иии съм започнала да виждам ефект, но за всеки случай да попитам ако някой си ги стяга 'собственоръчно'

правя много диети и бюста ми не се намаля,а се отпука.как да го стегна?какъв уред да използвам и какви упражнения да правя?крема на Ейвън за стягане на бюста има ли ефект?

Град
    Инкогнито
    Имам дарбата като мачкам женска гръд да се стягат Ако има желаещи сега е момента

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от fruitshine
    правя много диети и бюста ми не се намаля,а се отпука.как да го стегна?какъв уред да използвам и какви упражнения да правя?крема на Ейвън за стягане на бюста има ли ефект?
    Аз съм чувала,че изобщо от него няма ефект,но при всеки е различно

Град
    у вас ;]
    +1
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен
    тая марка за пръв път я чувам има ли ги тия кремове по магазините или се поръчват по интернет?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Карлово
    Тази марка до колкото знам е доста известна и много я хвалят,но все пак на някой продуктите действат на други не

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Тази марка до колкото знам е доста известна и много я хвалят,но все пак на някой продуктите действат на други не
    ама има ли я по магазините?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Карлово
    Аз съм виждала въпреки,че съм от по-малък град

Мега фен
    ^ добре, значи и аз ще намеря, ако реша да търся

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Фитнес рулззз , рулззз От тия кремове за фантастични резултати освен 3то око незнам друго какво ще стане
    Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !

Голям фен Аватара на akinom
    Чети си като искаш, но да знаеш от никакви мазила, хапчета и т.н няма ефект.
    За постигане на хубав бюст трябва да стоиш винаги изправена, да масажираш въпросните места всяка вечер + упр. с гирички.
    Недейте да си харчите парите за глупости, разберете че ако помагаха тези продукти нямаше да се поръчват и изработват все нови и по- нови такива.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Фитнес и зеленчуци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си