- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стягане на бюст
Правя упражнения за стягане на бюста, но съм решила да си купя и някакъв крем за тази цел. Чела съм, че от този на Леокрема има ефект, но искам и вашето мнение. Какво друго бихте препоръчали?
Ето го този на Леокрема - http://anticelulit.com/index.php?page=care1![]()
по принцип често спортувам но напоследък си давам много повече зор в тренировките и честно казано бюста ми се е стегнал толкова много че чак сега забелязах като се погледнах в огледалото и останах изумена ... ако спортуваш и правиш упражнения със сигурност ще помогне .... за крема незнам
Какви упражнения правиш? След колко време се забелязва резултата?Първоначално написано от MalaBuzka
може ли да пипнаПървоначално написано от MalaBuzka
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Моя си е стегнат,но като ходя на фитнес ползвам един уред за ръце и ми казаха,че от него се стягат и гърдите много иначе за кремовете ми е супер съмнително,ако действаха нямаше да има толкова жени с увиснали гърди![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
дам за фитнеса знамот скоро ходя иии съм започнала да виждам ефект, но за всеки случай да попитам ако някой си ги стяга 'собственоръчно'
![]()
![]()
правя много диети и бюста ми не се намаля,а се отпука.как да го стегна?какъв уред да използвам и какви упражнения да правя?крема на Ейвън за стягане на бюста има ли ефект?
Имам дарбата като мачкам женска гръд да се стягатАко има желаещи сега е момента
![]()
Аз съм чувала,че изобщо от него няма ефект,но при всеки е различноПървоначално написано от fruitshine
![]()
+1Първоначално написано от MalaBuzka
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
тая марка за пръв път я чувамима ли ги тия кремове по магазините или се поръчват по интернет?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Тази марка до колкото знам е доста известна и много я хвалят,но все пак на някой продуктите действат на други не
ама има ли я по магазините?Първоначално написано от billytalent
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз съм виждала въпреки,че съм от по-малък град
^ добре, значи и аз ще намеря, ако реша да търся![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Фитнес рулззз , рулззз![]()
От тия кремове за фантастични резултати освен 3то око незнам друго какво ще стане
![]()
Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !
Чети си като искаш, но да знаеш от никакви мазила, хапчета и т.н няма ефект.
За постигане на хубав бюст трябва да стоиш винаги изправена, да масажираш въпросните места всяка вечер + упр. с гирички.
Недейте да си харчите парите за глупости, разберете че ако помагаха тези продукти нямаше да се поръчват и изработват все нови и по- нови такива.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Фитнес и зеленчуци.