- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ах..морето :)
Хих..топличко е вече, а и гледам банските от гореhttp://www.teenproblem.net/news/s/12417.html
и ми се приходи на моренце...мисля, че и вие си мечтаете за по-топло време..лято ..и за да си помечтаем заедно ...въпроса ми е..кой е любимия ви курорт и защо
Аз досега само в Приморско съм ходила..става ми навик всеки път там да ходя.. познавам го много добре...плажа е хубав..вече и северния плаж оправиха
и обичам да минавам през моста
![]()
ooo az sum hodila na akva parka v primorsko![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
http://vbox7.com/play:b348304a
uspeh bace kakto kazva edna kuka i prai znaka na syrfistite
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
^ Хахахаха, тая песен тъъъкмо си я пяхме с една приятелка..![]()
![]()
Иначе и аз нямам търпение да става топлоо... : )))
Не ща лято.. Искам само пролет и есен!!!![]()
Обикаляла съм цялото черноморие много пъти (продължавам да го правя) и нямам любим курорт. Може би защото живея на морето и ми е все тая..![]()
Лятото е гадно, прекалено горещо е нека бъде пролет!!![]()
Мммм днеска времето беше чудесно,направо ми напълни душата отвсякъде...страхотно...
А иначе любимо място "Евксиноград" от както се помня почти винаги там си ходим,найстина прекрасно е и само там се е запазила природа,
около теб няма бетон,няма гигантски сгради навсякъде....ммм![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Абсолютно подкрепям. Най-много мразя лятото.Първоначално написано от LINKNOT
jivee6 na moreto i iska6 da e prolet ti ured li si kvo 6te prai6 na tva more 6te go gleda6 i v grada pustinq ebati kefa neka da proletПървоначално написано от Alcoholocaust
I'm a psycho baby
То се води по-скоро квартал на Варна, от колкото курорт.Първоначално написано от LiveFlower
Аз любим курорт нямам, но най-омразен, да- Златни пясъци, работя там вече 4 години и ми е писнало, но много ми харесва Китен.
Някъде да съм казала,че е курорт?Първоначално написано от kPuCkA
^
Първоначално написано от partychild
ЧЕРНОМОРЕЦ![]()
![]()
Това селце направо ме грабна.. Дори не знам какво толкова ме привлича в него. Страхотно е. Там хорицата са супер приятелски настроени и това лято се запознах с няколко наистина прекрасни момчета (аз съм момиче)![]()
Това лято не исках да си тръгвам. Толкова дълго стоях там и толкова много спомени събрах, че няколко часа се разделяхме с тези хора.. През целият път (почти 8/9 часа) очите ми непрекъснато бяха насълзени..![]()
Нямам търпение отново да е лято и да заминавам при старите спомени...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ако не е курорт-не може да се пише в темата ли ?! пхахахаа....или трябва непременно да еПървоначално написано от kPuCkA
"Някъде да съм казала, че не може?!"Какво се правиш на много разбираща, просто те поправих...живея във Варна, явно съм по-запозната с кварталите и курортите.Първоначално написано от LiveFlower
Не се правя на много разбиваща,поправката ти беше не основана![]()
малее как ми се ходи на моренцее...направо умирам за слънце, море, приятели и СЛАДОЛЕЕЕЕД!
то не че не може и сега да си ям ама тогава е по яко щото се топи и трява по бързо да го изядеш
![]()
На плаж не ходя. Аз ходя на капани..Първоначално написано от b0Nb0n
![]()
И да, пролетта е доста по-свежо, пък и за многото хора из града, ми е все едно дали ще ги има или не.![]()
Плолетта обичам, лятото също, но не и гадните горещини...
Супер яко е април месец-в рамките на 2 седмици имам рожден и имен ден, зелено едно такова, прохладно е вечер, въобще приказка.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
САМО Гърция на море!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Созопол, защото ходя там и в околността от години. Това си е моя райски кът![]()
ae tui sveti vlas mnogo mu sa hubavi jenite tam be pyk edna ot moq klas e ot tam i po grozna ne sym vijdal ebasi kasmetaПървоначално написано от SofiaRegularCunt
I'm a psycho baby