- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да го зарадвам..
.. Добре де... не се нерви по спокойничко... просто попитах...Първоначално написано от LadyRoshawka
Иначе пак оставам на същото мнение... ти си познаваш най-добре и знаеш какво ще му хареса...Аз лично залагам на нестандартното... и символичните подаръци...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Айди и още един безцветен разум да се включи в съветието ...
Та значи ако мн обича да пий кафе...направо му чашка с ваши снимки по нея и например ОБИЧАМ ТЕ като надпис....тва е яко......Хмм...
П.П:. Наистина си още малка да казваш, че това е човекът, с който искаш да прекараш живота си...;прави са юзерите преди мен, че трябва и в секса да си паснете иначе може да имаш идеална връзка от страни, а в леглото да не ви върви ...и всичко да се изгуби....
good luck![]()
абе малка немалка..... аре стига сте се излагали девой4ето ви пита нещо вие кво и обяснявате???![]()
Aбе вие сте откачени![]()
Ммомичето е на 14..що не прави секс?! след 2 дена ,ако същото момиче пише тема - НА 14 СЪМ И ПРАВИХ СЕКС..ще се почне - Ти си тъпа на 14 си как може да паиш секс..! Момичето е една от малкото , които не са малки недорасли дрисли,а мисли и за последиците,а вие вземете и и кажете да праи секс натая ранна възраст!
Относно темата: подари му един прекрасен ден ,ти и той например в парка!Аз например така се разпускам понякога с мояя :P :P![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
и по темата... купи му кола..нз..
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
много филми гледаш.
няма нищо лошо да си мечтаеш, нито пък да се харесвате с твоя льольо, ама от такива категорични коментари свят ми се завиваживота няма нищо общо с приказката за пепеляшка ,нали знаеш. и аз така си мислех на 14 и силно вярвах в това, уви сега ми излиза през носа.
за изненадата -сготви му нещо.
Ауууу направи му торта,ако обича сладко и му я украси според мен ще оцени жеста, че си направила нещо специално за него с толкова старание![]()
На теб не ти се е получило и сега на всички ли трябва да разбиваш мечтите бе?!Първоначално написано от chelsea
Аз кво съм ти виновна, че някое фешън плейбойче се е гаврило с теб ?!
Или пиши по темата или хои се скрий!!
![]()
НИТО МЕ ПОЗНАВАТЕ НИТО НИЩО... и пак ми се праите на всезнаещи!!![]()
![]()
Благодаря на всички за полезните мнения...
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
тука нещо не се връзва...![]()
Не можела си да кажеш,че е всичко за теб,а иначе искаш с него да бъдеш цял живот,искаш да гледаш как ти се усмихва всеки ден,искаш дори деца от него.![]()
Няма логика.
Руса кукличка
Чесно казано и аз те разбирам !
Евала, че си 9 месеца с него и не си му пуснала ..(кефат ме такива момичета в днешно време дето уважават себе си
)
Нормално е малко хора да те разбибират и да ти се смеят .. и да пускат малоУМНИ постове .. в който не помагат само ти прават тъпо...ае престанете моля ви ... вече станахтее супер смешни .. в кофата си праите блям блум моабети ..
Иначе .. сега по темата си .. в некои фото студия прават пъзел с твоя снимка примерно .. или некакви колажи .. та с вас двамата некъв пъзел направи примерно и одоло да пише нещ0 оригинално ..![]()
Успеех и дано винаги да си толк0 щастлива с негоо .. !
И знаи, че за всичко си има време .. никога не можеш да изпревариш времето .. а успееш ли .. нема да е интересно нататък :}
I just called to say I lovee yah !
по-кротко бе, малкатаПървоначално написано от LadyRoshawka
не е хубаво на твойта възраст да храниш така. просто ти казвам да не летиш в облаците прекалено много, дет се вика, а и също така съм ти отговорила и на въпроса, затова горното ти неадекватно мнение ще го приема като изблик на емоции или просто ще си помисля, че си се объркала нещо.
![]()
гуд лък
Първоначално написано от angelcheeee_93
Ами да, той не е всичко за мен!! Имам си родителите, брат ми, приятелите... той не е ВСИЧКО, но все пак значи много... толко трудно ли беше да се сетиш?!![]()
Taя па?! Ти на колко си 16???? ако си на 18+ и пишеш тук трябва да си много смотана! :ХПървоначално написано от chelsea
а ако си на 16 начи си много тъпа кат я наричаш "малка" и тва че си научила думи като "(не)адекватно" ни най малко не те прави по порасналахаха
Комплекси лелее
иии как така като съм 18+ и пиша тук и следва да съм смотана, не знамявно си имаш някаква собствена логика, дето само ти си я разбираш.
по-пораснала ме прави мнението ми, обаче за някои хора сигурно е трудно да го приемат или разберат,знам ли, и затова се закачат за разни думички, които съм употребила, и се почва с директните обиди.елементарно и доста по-лесно, разбира се.
п.п. умственото натоварване НЕ ПРЕЧИ на здравето, дори напротив.
п.п.2 комплексарка съм. и кво?![]()
Първоначално написано от chelsea
е тва е тийн проблем братле обикновенно 18+ не се занимават с такива детски истории и сайтчета.... имам предвид че си доста изостанала ако наистина земаш насериозно сичко т'ва.
Първоначално написано от KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
![]()
и аз незнам какво да те посаветвам ти го познаваш най-добре излез в града все ще намериш нещо може калнадр с вашяа снимка и чашата не е лоша идея нз.. помисли малкоКЪСМЕТ!!!
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
трябва да сте благодарни, БРАТЛЕ, когато по-големи хора ви дават съвети.е тва е тийн проблем братле обикновенно 18+ не се занимават с такива детски истории и сайтчета.... имам предвид че си доста изостанала ако наистина земаш насериозно сичко т'ва.
аз лично никога не бих възразила по-възрастен да ме посъветва нещо, а и да ме критикува също така, стига критиката да е градивна.
трябва да има даже повече хора 20+ по такива места, да вземат да ви напълнят поне колкото е възможно празните главици.)
а малката вместо да се хили, да вземе да се включи в разговора, и минимум 3 пъти да ми каже, че съм комплексарка, иначе няма да е вървежна тук.![]()
Еее дано и 40+ да се регнат че те нали много знаят за света да ни наливат мозък до колкото е възможно в кухите глави![]()
![]()
абе щом те влече пиши, просто е зле....18+ и още да не си надраснала тея сайтчета......
а и ти го каза ако не те нарече "комплексарка" (каквато между другото си) няма да е вървежна смятай за кво си говорим....
![]()
![]()
![]()
Ъ... мисля, че искаше да му подариш нещо като основа на темата хД
пък аз тва ше коментирам пък! хД
- тениска на любима група или забавна щампа
- сребърна варижка или нещо подобно
- книга
- ако колекционира нещо...
- диск
- ролери/кънки/скейтборд или нещо подбно
- някакво спортна екипировка(каска и тн)
- слънчеви очила
- бутилка уиски/водка/ракия... маркова хД
- направи сама нещо
- дървено човече![]()
- разклатена фанта![]()
е нали и аз това казах!? иначе май не ми долавяш иронията, което е много тъжно. не съм ги надраснала тея сайтчета, уж все повтарят, че трябва да запазим хумора и детското у себе си. съветвам те да направиш и ти същото."комплексарка" (каквато между другото си)
п.п. детското, не детинското, ако правиш разлика изобщо![]()
Според мен каквото и да му купиш няма да има ефект като този да му сготвиш:
Пържени картофи, Пържоли, Салата и да му сипеш пиенето. И да му пуснеш телевизора да гледа шампионска лига и да не спираш да го целуваш където ти падне, докато той гледа футбол^^
п.п. Без секс, по-добро не може да бъде.
Хмм, ти си решаваш дали искаш или не да го направиш с него и кога... да не ти пука какво пишат тези, които те съветват да го направиш !!!
Отностно изненадата --- може да го зарадваш по много начини, примерно ако не сте се виждали дълго да му пратиш някакъв по-закачлив СМС. Ако се виждате често, не е препоеъчително да му пращаш СМС, защото ще очаква нов, а идеите рано или късно се изчерпват!! .. Друг начин е да му докажеш по някакъв начин, че държиш на него, като му подариш нещо (сърчице {да, малко по-лигаво е, но пък е мило!}, блуза или нещо което знаеш, че ще му хареса) ... в крайна сметка обаче ти си решаваш
П.П. - ДАА, ВИДЯХ, ЧЕ ТЕМАТА Е ОТ 2009, НО СПОРЕД МЕН ДОРИ ТЕМАТА ДА Е ОТ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ВИНАГИ Е ПОЛЕЗНО ДА ВИДИШ ОЩЕ МНЕНИЕ (ВСЕ ПАК НЯКОЙ ТЕМИ ВИНАГИ ЩЕ СА АКТУАЛНИ!!)
Мисля , че щом си до него това му е достатъчен подарък!
Така е,ама е странно все пак,че я "възстановяваш'. То май всички са се втурнали да правят подаръци и изненади, все едно не могат да си го измислят сами.Първоначално написано от martito2
На мен ми е интересно дали авторката все още е на мнение, че това е мъжът на живота й, че все още иска деца от него и най-вече дали са още заедно (в което много се съмнявам след като има такива грешни виждания). Жалко,че няма да разбера. Дано поне сега, когато вече не е на 14, да е поумняла и да не е толкова наивна.
One day you're a muse. The next day you're old news.