.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от LadyRoshawka
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Само не разбрах... обичаш го безкрайно много а не искаш да му се отдадеш така да се каже... защо...?!
    ЗАЩОТО СЪМ НА 14 ПО ДЯВОЛИТЕ!!!!
    .. Добре де... не се нерви по спокойничко... просто попитах...
    Иначе пак оставам на същото мнение... ти си познаваш най-добре и знаеш какво ще му хареса... Аз лично залагам на нестандартното... и символичните подаръци...

Айди и още един безцветен разум да се включи в съветието ...
    Та значи ако мн обича да пий кафе...направо му чашка с ваши снимки по нея и например ОБИЧАМ ТЕ като надпис....тва е яко......Хмм...

П.П:. Наистина си още малка да казваш, че това е човекът, с който искаш да прекараш живота си...;прави са юзерите преди мен, че трябва и в секса да си паснете иначе може да имаш идеална връзка от страни, а в леглото да не ви върви ...и всичко да се изгуби....
    good luck

абе малка немалка..... аре стига сте се излагали девой4ето ви пита нещо вие кво и обяснявате???

Aбе вие сте откачени Ммомичето е на 14..що не прави секс?! след 2 дена ,ако същото момиче пише тема - НА 14 СЪМ И ПРАВИХ СЕКС..ще се почне - Ти си тъпа на 14 си как може да паиш секс..! Момичето е една от малкото , които не са малки недорасли дрисли,а мисли и за последиците,а вие вземете и и кажете да праи секс натая ранна възраст!

Относно темата: подари му един прекрасен ден ,ти и той например в парка!Аз например така се разпускам понякога с мояя :P :P
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Само не разбрах... обичаш го безкрайно много а не искаш да му се отдадеш така да се каже... защо...?!
    ЗАЩОТО СЪМ НА 14 ПО ДЯВОЛИТЕ!!!!
    на 14 и искаш да имаш деца от него и да прекараш целия си живот с него така ли???
    ЖЕСТОКО СИ СЕ ВКАРАЛА ВЪВ ФИЛМА.

и по темата... купи му кола.. нз..
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    то не е град,а джунгла...
    много филми гледаш.
    няма нищо лошо да си мечтаеш, нито пък да се харесвате с твоя льольо, ама от такива категорични коментари свят ми се завива живота няма нищо общо с приказката за пепеляшка ,нали знаеш. и аз така си мислех на 14 и силно вярвах в това, уви сега ми излиза през носа.
    за изненадата -сготви му нещо.

Ауууу направи му торта,ако обича сладко и му я украси според мен ще оцени жеста, че си направила нещо специално за него с толкова старание

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Цитирай Първоначално написано от chelsea
    много филми гледаш.
    няма нищо лошо да си мечтаеш, нито пък да се харесвате с твоя льольо, ама от такива категорични коментари свят ми се завива живота няма нищо общо с приказката за пепеляшка ,нали знаеш. и аз така си мислех на 14 и силно вярвах в това, уви сега ми излиза през носа.
    На теб не ти се е получило и сега на всички ли трябва да разбиваш мечтите бе?! Аз кво съм ти виновна, че някое фешън плейбойче се е гаврило с теб ?! Или пиши по темата или хои се скрий!!
    НИТО МЕ ПОЗНАВАТЕ НИТО НИЩО... и пак ми се праите на всезнаещи!!
    Благодаря на всички за полезните мнения ...
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Град
    Велико Търново
    тука нещо не се връзва...

Не можела си да кажеш,че е всичко за теб,а иначе искаш с него да бъдеш цял живот,искаш да гледаш как ти се усмихва всеки ден,искаш дори деца от него. Няма логика.
    Руса кукличка

Чесно казано и аз те разбирам !
    Евала, че си 9 месеца с него и не си му пуснала .. (кефат ме такива момичета в днешно време дето уважават себе си )

Нормално е малко хора да те разбибират и да ти се смеят .. и да пускат малоУМНИ постове .. в който не помагат само ти прават тъпо...ае престанете моля ви ... вече станахтее супер смешни .. в кофата си праите блям блум моабети ..

Иначе .. сега по темата си .. в некои фото студия прават пъзел с твоя снимка примерно .. или некакви колажи .. та с вас двамата некъв пъзел направи примерно и одоло да пише нещ0 оригинално ..

Успеех и дано винаги да си толк0 щастлива с негоо .. !
    И знаи, че за всичко си има време .. никога не можеш да изпревариш времето .. а успееш ли .. нема да е интересно нататък :}
    I just called to say I lovee yah !

Град
    много филми гледаш.
    На теб не ти се е получило и сега на всички ли трябва да разбиваш мечтите бе?! Аз кво съм ти виновна, че някое фешън плейбойче се е гаврило с теб ?! Или пиши по темата или хои се скрий!!
    по-кротко бе, малката не е хубаво на твойта възраст да храниш така. просто ти казвам да не летиш в облаците прекалено много, дет се вика, а и също така съм ти отговорила и на въпроса, затова горното ти неадекватно мнение ще го приема като изблик на емоции или просто ще си помисля, че си се объркала нещо.
    гуд лък

Град
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    тука нещо не се връзва...

Не можела си да кажеш,че е всичко за теб,а иначе искаш с него да бъдеш цял живот,искаш да гледаш как ти се усмихва всеки ден,искаш дори деца от него. Няма логика.

Ами да, той не е всичко за мен!! Имам си родителите, брат ми, приятелите... той не е ВСИЧКО, но все пак значи много... толко трудно ли беше да се сетиш?!

Много сте зле, бе!

много филми гледаш.
    по-кротко бе, малката не е хубаво на твойта възраст да храниш така. просто ти казвам да не летиш в облаците прекалено много, дет се вика, а и също така съм ти отговорила и на въпроса, затова горното ти неадекватно мнение ще го приема като изблик на емоции или просто ще си помисля, че си се объркала нещо.
    гуд лък
    Taя па?! Ти на колко си 16???? ако си на 18+ и пишеш тук трябва да си много смотана! :Х
    а ако си на 16 начи си много тъпа кат я наричаш "малка" и тва че си научила думи като "(не)адекватно" ни най малко не те прави по пораснала хаха
    Комплекси лелее

Град
    иии как така като съм 18+ и пиша тук и следва да съм смотана, не знам явно си имаш някаква собствена логика, дето само ти си я разбираш.
    по-пораснала ме прави мнението ми, обаче за някои хора сигурно е трудно да го приемат или разберат,знам ли, и затова се закачат за разни думички, които съм употребила, и се почва с директните обиди. елементарно и доста по-лесно, разбира се.

п.п. умственото натоварване НЕ ПРЕЧИ на здравето, дори напротив.

п.п.2 комплексарка съм. и кво?

иии как така като съм 18+ и пиша тук и следва да съм смотана, не знам явно си имаш някаква собствена логика, дето само ти си я разбираш.
    по-пораснала ме прави мнението ми, обаче за някои хора сигурно е трудно да го приемат или разберат,знам ли, и затова се закачат за разни думички, които съм употребила, и се почва с директните обиди. елементарно и доста по-лесно, разбира се.

е тва е тийн проблем братле обикновенно 18+ не се занимават с такива детски истории и сайтчета.... имам предвид че си доста изостанала ако наистина земаш насериозно сичко т'ва.

Град
    Цитирай Първоначално написано от KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE

е тва е тийн проблем братле обикновенно 18+ не се занимават с такива детски истории и сайтчета.... имам предвид че си доста изостанала ако наистина земаш насериозно сичко т'ва.

Много сте зле, бе!

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз незнам какво да те посаветвам ти го познаваш най-добре излез в града все ще намериш нещо може калнадр с вашяа снимка и чашата не е лоша идея нз.. помисли малко КЪСМЕТ!!!
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    трябва да сте благодарни, БРАТЛЕ, когато по-големи хора ви дават съвети.
    аз лично никога не бих възразила по-възрастен да ме посъветва нещо, а и да ме критикува също така, стига критиката да е градивна.
    трябва да има даже повече хора 20+ по такива места, да вземат да ви напълнят поне колкото е възможно празните главици.)

а малката вместо да се хили, да вземе да се включи в разговора, и минимум 3 пъти да ми каже, че съм комплексарка, иначе няма да е вървежна тук.

Еее дано и 40+ да се регнат че те нали много знаят за света да ни наливат мозък до колкото е възможно в кухите глави
    абе щом те влече пиши, просто е зле. ...18+ и още да не си надраснала тея сайтчета......
    а и ти го каза ако не те нарече "комплексарка" (каквато между другото си) няма да е вървежна смятай за кво си говорим....

Ъ... мисля, че искаше да му подариш нещо като основа на темата хД

пък аз тва ше коментирам пък! хД

- тениска на любима група или забавна щампа
    - сребърна варижка или нещо подобно
    - книга
    - ако колекционира нещо...
    - диск
    - ролери/кънки/скейтборд или нещо подбно
    - някакво спортна екипировка(каска и тн)
    - слънчеви очила
    - бутилка уиски/водка/ракия... маркова хД
    - направи сама нещо
    - дървено човече
    - разклатена фанта

Град
    "комплексарка" (каквато между другото си)
    е нали и аз това казах!? иначе май не ми долавяш иронията, което е много тъжно. не съм ги надраснала тея сайтчета, уж все повтарят, че трябва да запазим хумора и детското у себе си. съветвам те да направиш и ти същото.

п.п. детското, не детинското, ако правиш разлика изобщо

Според мен каквото и да му купиш няма да има ефект като този да му сготвиш:
    Пържени картофи, Пържоли, Салата и да му сипеш пиенето. И да му пуснеш телевизора да гледа шампионска лига и да не спираш да го целуваш където ти падне, докато той гледа футбол ^^

п.п. Без секс, по-добро не може да бъде.

....

Хмм, ти си решаваш дали искаш или не да го направиш с него и кога ... да не ти пука какво пишат тези, които те съветват да го направиш !!!
    Отностно изненадата --- може да го зарадваш по много начини, примерно ако не сте се виждали дълго да му пратиш някакъв по-закачлив СМС. Ако се виждате често, не е препоеъчително да му пращаш СМС, защото ще очаква нов, а идеите рано или късно се изчерпват!! .. Друг начин е да му докажеш по някакъв начин, че държиш на него, като му подариш нещо (сърчице {да, малко по-лигаво е, но пък е мило!}, блуза или нещо което знаеш, че ще му хареса) ... в крайна сметка обаче ти си решаваш
    П.П. - ДАА, ВИДЯХ, ЧЕ ТЕМАТА Е ОТ 2009, НО СПОРЕД МЕН ДОРИ ТЕМАТА ДА Е ОТ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ВИНАГИ Е ПОЛЕЗНО ДА ВИДИШ ОЩЕ МНЕНИЕ (ВСЕ ПАК НЯКОЙ ТЕМИ ВИНАГИ ЩЕ СА АКТУАЛНИ!!)

Град
    Варна
    Мисля , че щом си до него това му е достатъчен подарък!

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от martito2
    П.П. - ДАА, ВИДЯХ, ЧЕ ТЕМАТА Е ОТ 2009, НО СПОРЕД МЕН ДОРИ ТЕМАТА ДА Е ОТ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ВИНАГИ Е ПОЛЕЗНО ДА ВИДИШ ОЩЕ МНЕНИЕ (ВСЕ ПАК НЯКОЙ ТЕМИ ВИНАГИ ЩЕ СА АКТУАЛНИ!!)
    Така е,ама е странно все пак,че я "възстановяваш'. То май всички са се втурнали да правят подаръци и изненади, все едно не могат да си го измислят сами.

На мен ми е интересно дали авторката все още е на мнение, че това е мъжът на живота й, че все още иска деца от него и най-вече дали са още заедно (в което много се съмнявам след като има такива грешни виждания). Жалко,че няма да разбера. Дано поне сега, когато вече не е на 14, да е поумняла и да не е толкова наивна.
    One day you're a muse. The next day you're old news.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си