.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Питайте Seducti0n
    The Spark

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Зависи от амфетите от предозирани и прекаляване може да ти се преебе психиката...един вид да се побъркаш.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Сериозно, защо голям процент от тийновете употребяват такива неща?
    Щото ежедневието е прекалено скучно и еднакво, а и законите са прекалено глупави. Тревата е забранена, но алкохола и цигарите (които са много по-вредни от тревата са легални).
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Сериозно, защо голям процент от тийновете употребяват такива неща?
    Щото ежедневието е прекалено скучно и еднакво, а и законите са прекалено глупави. Тревата е забранена, но алкохола и цигарите (които са много по-вредни от тревата са легални).
    Ежедневието е такова каквото си го направиш.
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Повече от фен

Re: Амфети-прекаляване

Цитирай Първоначално написано от yambolia
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Абе Д**а кво става като прекалиш с амфети...?
    1.Умираш или
    2.Оставаш във филма за цял живот.
    yambolia сега при положение, че НИЩИЧКО не знаеш, защо пишеш?
    Човек, ако те пита какво да прави, когато е жаден ти сигурно ще му кажеш яж сол...
    Малоумници като тебе колкото искаш...ми като не знаеш по хуу си мълчи щото ся си заблудил поне 1-2-ма дето не са наясно и са ти прочели мнението...А ако въпроса беше на живот и смърт...?
    Като прекалиш с амфетамина просто си супер уморен, главоболие, треска..абе общо взето скапано ти е едно такова.
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България

1.Умираш или
    Човек, ако те пита какво да прави, когато е жаден ти сигурно ще му кажеш яж сол...
    Малоумници като тебе колкото искаш...ми като не знаеш по хуу си мълчи щото ся си заблудил поне 1-2-ма дето не са наясно и са ти прочели мнението...А ако въпроса беше на живот и смърт...?
    Като прекалиш с амфетамина просто си супер уморен, главоболие, треска..абе общо взето скапано ти е едно такова.
    О,боже!
    Ти какво разбираш под прекаляване(предозиране,пр едрусване)?Една,две до четери линии за вечер ли?
    Аз съм съгласна с yambolia! И говорим за случайте в които наистина човек предозира супер много!

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    zavisi za predozirane ili za svruh doza govori6 ako e svruh doza umira6 ako predozira6 draifa6 i drugi gadni raboti
    tctctct dokade stignah sebe si da citiram
    yambolia i ako go smesi6 s alkohol kvo staa q mi obesni 4e ne znam
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Снощи сънувах,че смъркам амфети и ми става нещо и всеки ми казва да не се поглеждам в огледалото погледнах се и гледам лицето ми капе..кви филми си вкарах
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    1.Умираш или
    О,боже!
    Ти какво разбираш под прекаляване(предозиране,пр едрусване)?Една,две до четери линии за вечер ли?
    Аз съм съгласна с yambolia! И говорим за случайте в които наистина човек предозира супер много!
    За всеки предрусването е различно..Както едни се напиват от 2 чаши, а други от 5 да речем..
    И представи си знам малко повече от тебе..да не кажа и много.
    А ти какво разбираш под линия? Всичко зависи единствено от амфетамина, от това дали си развил толерантност и каква е тя и от това какви линии чертаеш..
    yambolia и какво като смеси с алкохол? Нищо..
    Смъртта при амфетамина не се получава от свръх доза:
    Смъртната доза на амфетамина е силно индивидуална, като някои хора, особено тези със сърдечни заболявания, са особено чувствителни към него; едно изследване показва, че при 6 души, починали вследствие на вземане на амфетамин, тя е варирала от 5 до 630 mg. Ефектът от свръхдоза амфетамин се изразява в треска, силно главоболие, загуба на съзнание и подтискане на дишането; смъртта най-често настъпва от сърдечен удар или вътрешни кръвоизливи.
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен Аватара на b0Nb0n

Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    1.Умираш или
    О,боже!
    За всеки предрусването е различно..Както едни се напиват от 2 чаши, а други от 5 да речем..
    И представи си знам малко повече от тебе..да не кажа и много.
    А ти какво разбираш под линия? Всичко зависи единствено от амфетамина, от това дали си развил толерантност и каква е тя и от това какви линии чертаеш..
    yambolia и какво като смеси с алкохол? Нищо..
    Смъртта при амфетамина не се получава от свръх доза:
    Смъртната доза на амфетамина е силно индивидуална, като някои хора, особено тези със сърдечни заболявания, са особено чувствителни към него; едно изследване показва, че при 6 души, починали вследствие на вземане на амфетамин, тя е варирала от 5 до 630 mg. Ефектът от свръхдоза амфетамин се изразява в треска, силно главоболие, загуба на съзнание и подтискане на дишането; смъртта най-често настъпва от сърдечен удар или вътрешни кръвоизливи.
    i zadu6avane sy6to
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    абе което знам със сигурност е , че трудно го вдигаш след това (14-16 часа,май), а може и изобщо да не го вдигнеш ...... и знам, че доста хора шмъркат една две линийки когато са прекалили с алкохола, защото уж оправяш мн бързо и можеш да пиеш още ..... тия неща ги знам от познати дет знам че са взимали .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Мега фен Аватара на machoka
    Ставаш наркоман, това става.

Мисля да приключваме с тази тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си