- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Амфети-прекаляване
Зависи от амфетите от предозирани и прекаляване може да ти се преебе психиката...един вид да се побъркаш.
Щото ежедневието е прекалено скучно и еднакво, а и законите са прекалено глупави. Тревата е забранена, но алкохола и цигарите (които са много по-вредни от тревата са легални).Първоначално написано от mitternacht
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Ежедневието е такова каквото си го направиш.Първоначално написано от BqlaLiniq
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
yambolia сега при положение, че НИЩИЧКО не знаеш, защо пишеш?Първоначално написано от yambolia
Човек, ако те пита какво да прави, когато е жаден ти сигурно ще му кажеш яж сол...
Малоумници като тебе колкото искаш...ми като не знаеш по хуу си мълчи щото ся си заблудил поне 1-2-ма дето не са наясно и са ти прочели мнението...А ако въпроса беше на живот и смърт...?
Като прекалиш с амфетамина просто си супер уморен, главоболие, треска..абе общо взето скапано ти е едно такова.
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
О,боже!Първоначално написано от BqlaLiniq
Ти какво разбираш под прекаляване(предозиране,пр едрусване)?Една,две до четери линии за вечер ли?![]()
Аз съм съгласна с yambolia! И говорим за случайте в които наистина човек предозира супер много!
tctctct dokade stignah sebe si da citiramПървоначално написано от b0Nb0n
yambolia i ako go smesi6 s alkohol kvo staa q mi obesni 4e ne znam
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Снощи сънувах,че смъркам амфети и ми става нещо и всеки ми казва да не се поглеждам в огледалото погледнах се и гледам лицето ми капе..кви филми си вкарах
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
За всеки предрусването е различно..Както едни се напиват от 2 чаши, а други от 5 да речем..Първоначално написано от BoCupycake
И представи си знам малко повече от тебе..да не кажа и много.
А ти какво разбираш под линия? Всичко зависи единствено от амфетамина, от това дали си развил толерантност и каква е тя и от това какви линии чертаеш..
yambolia и какво като смеси с алкохол? Нищо..
Смъртта при амфетамина не се получава от свръх доза:
Смъртната доза на амфетамина е силно индивидуална, като някои хора, особено тези със сърдечни заболявания, са особено чувствителни към него; едно изследване показва, че при 6 души, починали вследствие на вземане на амфетамин, тя е варирала от 5 до 630 mg. Ефектът от свръхдоза амфетамин се изразява в треска, силно главоболие, загуба на съзнание и подтискане на дишането; смъртта най-често настъпва от сърдечен удар или вътрешни кръвоизливи.
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
i zadu6avane sy6toПървоначално написано от BqlaLiniq
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
абе което знам със сигурност е , че трудно го вдигаш след това (14-16 часа,май), а може и изобщо да не го вдигнеш ...... и знам, че доста хора шмъркат една две линийки когато са прекалили с алкохола, защото уж оправяш мн бързо и можеш да пиеш още ..... тия неща ги знам от познати дет знам че са взимали .....
Ставаш наркоман, това става.
Мисля да приключваме с тази тема.