- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата в БГ са лесни?
Не. искам го интелигентен, за да ми е интересно с него и забавен, за да ме разсмива.Първоначално написано от zesoares
Hahaha da ne vi puka van6nosta... zatova postoqnno vijdame temi ot pritesneni momi4eta - "Oh ama toi e po-nisak" ili "Oh ama toi malko grozen" ili "Samo me presledva ama e mnogo grozen i me e sram da me vijdat s nego" .....Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Първоначално написано от Bellatrix
emi sled kato samo kato sa takiva 6e ima 4uk 4uktakiva stavat ......i na momi4etata ne im xaresav drugite na4ini
Да, има и такива квачки, тук съм съгласна. Но честно, какво като е грозен, ако те кара да се чувстваш щастлива? Ако има за какво да си говорите и какво да правите?Първоначално написано от asi_basi
И не ви ли писна само да задавате едни и същи въпроси и да получавате еднакви отг ? O_o
Завистта трябва да си я заслужиш, съжалението ми получаваш безплатно!
Аз лично не мисля,че си грозен.Първоначално написано от zesoares
Но мисля,че си комплексиран чекиджор.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от asi_basi
+++++abe xora slu6aite go ..... :P :P :P i se u4ete momi4eta
Имам чувството, че накрая ще излезе, че това е един затворен кръг и всъщност едните са виновни за упадъка на другите, а другите за упадъка на първите...Първоначално написано от zesoares
![]()
Първоначално написано от BaiToq
mn misli6 i 6e izgori6 reotana![]()
![]()
![]()
emi mai si praava +++
Vij az sam na sa6toto mnenie, naprimer sega6niq mi priqtel vaob6te ne sam go izbirala po van6nost za6toto parvo go opoznah posle go vidqh ... dalga istoriq (ne e 4at lyubov de)..Първоначално написано от Bellatrix
No prosto tvarde mngoo sa tezi temi pokazva6ti 4e momi4etata se interesuvat za van6nosta i finansovoto im sastoqnie ....
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Първоначално написано от zesoares
И оттук нататък какво?
![]()
emi dano nameri6 inteligentniq,zabavniq maj.....,i az dano namerq nqkoi momi4e deto ne e ku**a![]()
И това е така. Но специално където уча аз много често виждам красиви момчета с грозновати момичета и обратното: супер мацки с някви залупени момчета... А и сегашния ми партниор се различава от гангстерчетата, няма мускули и не е висок, обаче с никой друг не съм била толкова щастлива. А предния (отявен гангстер) беше хубав, ама отдолу биеше на кухо. И го зарязах без много-много колебания...Първоначално написано от asi_basi
Не знам точно за сега (на тая възраст), но мисля, че това е до време и накрая повечето се осъзнават и спрат да гледат външността.
Вече е до мен този мъжПървоначално написано от zesoares
Успех и на теб
![]()
Не постовяй всички под общ знаменател - има разлика от момичета до момичета. Попринцип за всяко момиче си е строго индивидуално. Мен лично не ме впечатляват "лошите момчета", парите, колите и т.н. Външният вид е от значение, но не мисля че е нещото, по което оценявам хората... Важен е, защото без физическо привличане не става, но характера е много по-важен...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
![]()
![]()
![]()
![]()
nedei me kara da se smeq......
Защо пък да се смееш?Първоначално написано от zesoares
NEVAZMOJNO E DA VIDI6 NQKOE KRASIVO MOMI4E S NQKOE GROZNO MOM4E.....,KRASIVOTO VARI S KRASIVOTOSPORED 99.9% ot momi4etata dokato ti
,,Но честно, какво като е грозен, ако те кара да се чувстваш щастлива? Ако има за какво да си говорите и какво да правите?[/quote],,
,,[/quote]Първоначално написано от zesoares
Глупости половината ми приятели ходят с не особено готини момичета. А имам 5-6 поне приятелки, които ходят с едни гърбави...
Глупости половината ми приятели ходят с не особено готини момичета. А имам 5-6 поне приятелки, които ходят с едни гърбави...[/quote]Първоначално написано от Bellatrix
emi tvoite praitelki da ne i sa te garbavi ??ili grozni ?![]()
emi tvoite praitelki da ne i sa te garbavi ??ili grozni ?[/quote]
Ми неЕдната е руса и слаба (тази, която е най-хубава от тях), а другите са хубавки и бая добре поддържани.
Ми неПървоначално написано от Bellatrix
Едната е руса и слаба (тази, която е най-хубава от тях), а другите са хубавки и бая добре поддържани.[/quote]
taka govori6 4e vse edno si naprao v paradise.......![]()
gotini pratelki ,gaje koeto obi4a6....vse edno ne jivee6 v bg
taka govori6 4e vse edno si naprao v paradise.......![]()
gotini pratelki ,gaje koeto obi4a6....vse edno ne jivee6 v bg[/quote]
Ми не, от София съм. Преди не беше така. Едва от скоро (всъщност точно 10 месеца) всичко ми е уредено. Преди бяха бая по-големи драми![]()
Ми не, от София съм. Преди не беше така. Едва от скоро (всъщност точно 10 месеца) всичко ми е уредено. Преди бяха бая по-големи драмиПървоначално написано от Bellatrix
[/quote]
ai tez drami da mi gi kaje6 v skype ?![]()
![]()