- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата в БГ са лесни?
Първоначално написано от zesoares
ai tez drami da mi gi kaje6 v skype ?![]()
[/quote]
Бих, ама попринцип не давам скайп на непознатиПатила съм си така вече веднъж. Ако искаш, ще ти пиша на лично.
Бих, ама попринцип не давам скайп на непознатиПървоначално написано от Bellatrix
Патила съм си така вече веднъж. Ако искаш, ще ти пиша на лично.[/quote]
s golqmo udovolstvie![]()
no spoko za skype ne sam nqkakav xaker ili manik ...ili kakavto i da e RELAX I'AM NOT DANGEROUS!!!
Колко лицемерни отговори видях, направо нямам думи. Външният вид е важен! Определно играе голяма роля, особено при запознанство. Имам приятели, които не са от най-красивите и казвам, че интимни отношения с тях не бих допуснала. Просто не ме привличат. Няма как да бъдеш с някого само защото сте имали теми за разговор. Трябва да има някаква химия, някакво привличане. Всички в този форум имат навика в подобни теми да пишат колко са перфектни, как ценят душата на човека, как не поглеждат парите, как не изневеряват и т.н. Изобщо перфектни във всяко отношение.
You're frozen
When your heart's not open..
Ехх тия въпроси...
Просто..народа е ПРОСТ!
Различаваш кой е глупак и кой не,гледаш си живота и търсиш различните хора и ще попаднеш и на такива (има ги още - да)!
Ебаси..стига... я по-оптимистично... света не се изчерпва с навлязлата напоследък мода на курвите и ебачите... Какво ме интересуват тея хора..не си струва да ме интересуватНамирам много по-стойностни неща далееечч далееччч от тези общоприетите
![]()
... след дълги и ужесточени спорове вече се заформи нещичко...хах сладуууури ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За теб може и да е такава реалността, за мен не е. Не съм перфектна. Но честно не го разбирам това. Когато обикнеш някого, ако ще да е грозноват, ти се струва най-чаровния и най-хубавия. Поне при мен е така. И ставам сляпа за недостатъците му. Не става въпрос да е мръсен и брадат, хигиената е задължителна. Но дали е хубав по пририда пък изобщо не ме е*е.Първоначално написано от Serendipitys
А до изневярата: Нормално е някой да ти писне или да спреш да го желаеш или да ви замрът чувствата с времето, но тогава просто го късаш и тогава тръгваш с друг.
Нали се сещаш, че за да обикнеш някого, то ти трябва да го опознаеш. Как ще опознаеш човек, който те отвръщава с външният си вид?
You're frozen
Ами отвращават ме чак само неподдържаните (демек тези дето не поддържат хигиена), а иначе тези, които са умни и забавни и си заслужават се набиват на очи. Химията (поне при мен) не е само до външен вид (да,понякога и оттам се почва), а по скоро до личност. Един човек, който е общителен и интересен си проличава веднага. И вече оттам нататък с удоволствие бих го опознала.Първоначално написано от Serendipitys
Аз също съм на твоето мнение, просто исках да кажа, че малко или много външният вид все пак има значение. Ти самата го каза. За едни има по-малко, а за други повече. Факт.
You're frozen
За жалост вече за голяма част има повече...Първоначално написано от Serendipitys
![]()
Съгласна съм с последните няколко поста на Bellatrix. Виждам нещата по същия начин.![]()
xa-xa братле с доста изкривени виждания си честноПисал си пълни глупости! Съвсем не всички момичета са такива за каквито ги смяташ. Малко от тях наистина гледат красотата и повечето не са просто лесни. Вие хора така и не разбрахте че едно момиче е с момче което тя поиска... не с някои които нея я поиска.
Т'ва за парите пък... ми кой как се уреди бе пич.. Един съвет - запознай се с малко повече момичета и не прави глупави коментари.
"God knows the age of every tree and the colour of every flower,and he knows exactly how wide your shoulders are.And he'll never give u anything to carry,thats bigger
than you can handle"
в тая криза ако не се мятат на пари ше умрат от глад, те и без тва парите си ги дават за цигари и кафета, така че имат си оправдание децата.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
съгласна съм с всички.....но ще ви дам един пример..значи едни от класа ми бяха казвали ,че само те са момичета щото са спали с най-много момчета..ОМГ ,че само секса ли ни прави момичета :Д:Д тва кат го чух ми стана смешно....Ами кой знае кво им се върти в главата, че като са спали с повече момчета и са много велики...може тва да е причината даа са такива..просто като го праат да се мислят за голямата работа ...ее нз и аз вече...щото света стаан такъв чее всеки иска да е повече от другите.....оф нз ..обърках се вече....
Възможно е. Пък и се чувстват по-големи сигурно.Първоначално написано от babyvy
ОМГ.писна ми ве4е-300 теми пуснахте за това защо вси4ки моми4ета са ку4ки,курви,ходят по мъже с пари и гледат само външния вид.Не се ли нау4ихте 4е всеки 4овек си има разли4ни идеали но не можеш да слагаш вси4ки под общ знаменател.Не мога да отре4а 4е външния вид няма зна4ение-нали ако е някой супер грозен няма да искам да се виждам с него,защото всеки път като го погледна ще ми се доповръща????????!!!!!!!!!Колкото за парите-желателно е да има пари,но НИКОГА не бих одрязала някой,само защото е по-беденПризнавам,4е има и такива моми4ета каквито описваш,но си има и други свестни като мен
![]()
I can't stop myself from loving you <3
щот е свободия![]()
Роден в амвона на свинята,
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
Ами все пак не си видял всяко момиче на земята,не че аз съм,затова е относително това.А иначе на въпроса като има умни мъже ще има и глупави жени и обратното.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не се чуди какво щеше да правиш в БГ,аз мога да ти кажа,че щеше да лъскаш някой атрибут![]()
Като си толкова доволен от момичета в страната в която си,си карай с тях и недей да си хабиш клетките за въпроси които не те засягат пряко.
И аз така и така още се чудя защо момичетата ,които са с повече от 1 момче са к*рви ,а момчетата ,които са с повече от 1 момиче пичове..аз също не съм к*рва ,защото определено не гледам само красотата, човека , който сега е с мен 1000 пъти е показвал ,че наиситна ме обича и цени ,а мен това ме кара да се зареждам с енергия и да го обичам все повече и повече
... за жалост мн ''пропаднали'' момичета се навъдиха
..А,ти само напред и ще намериш момичето =) рано или късно
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
абе не сте всички...
всички сте еднакви ИНТРИГАНТКИ
като се повдигне въпроса почвате да се теглите и да клиширате
да вземем на предвид автора обаче
защо е направил темата ? за да се направи на интересен
с това което написа "ai tez drami da mi gi kajesh v skype" направо ми стана смешничък и жалък
седнали деца без никакъв житейски опит да коментират
не казвам, че аз съм натрупал
просто сте смешни
Моля ?!
абсолютно невменяем юзърПървоначално написано от aka6a_vamp
Моля ?!