- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата в БГ са лесни?
и в моя клас има Поли и Грета и те уж са к***ите, интересно съвпадениеПървоначално написано от WooDy
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
абе ти не разбра ли, че тоя дебил е направил темата за да си намери някоя за ЧАТЧЕПървоначално написано от Bellatrix
абсолютна деградация
толкова сте сляпи и податливи на манипулация
Моля ?!
МИ ЩОТО НЕ СА ТРУДНИ :d :d :d![]()
![]()
![]()
Ама добро ти утро бе!Първоначално написано от Riot
и аз това се чудя..курви..курвари сякви..парите са важни,но не са всичко..без тях добре,с тях още по-добре..а тва батее за курвите баси тъпотията честно!Ако някой келеш ти разбие сърцето ти ше си сломена и ще те боли и тн,той ше е лошия -курварът,тъпанарът,ако е повърхностен и гледа само за 1то е*..ако ти си момиче и се забиеш с някой,но е само за хормона,а той се е влюбил,ти ще излезнеш курва според някои тъпанар примерно..зависи как гледаш на нещата..аз съм попадала и в двете ситуация..при едната се чувстваш тъпо и ти е кофти,при другата си гледаш кефа ..!Нещо лошо..това проблем ли е?Първоначално написано от xX_Papy_Style_xX
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Вярно си е, че стват все по-"лесни", ама си има и трудни бе... споко.![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
Ако в България всички момичета са .....,оставам без коментар какви са всички момчета...не разбирам защо вечно слагате всички под общ знаменател?Да речем,в моя клас сме десет момичета.От тях точно две са .....,три-четири си падат леко лигли,другите са нормални.И точно тези двечките са вечно с гадженца под ръка,а нормалните стоят и ги гледат от страни.Прави си сметката с какви момичета излизат някои от българските момчета(няма да слагам всички под общ знаменател).
Имаме и девет момчета...от тях двама-трима са нормални...в смисъл-учат горе-долу,не се държат като келеши...а точно най-големите "гъзари" от класа си имат приятелки...
А и защо когато някое момче тръгне с половината училище,той става "готин","пича"....а когато едно момиче почне да прави нещо такова,тя веднага е "уличница","к...а"и т.н...
Освен това половината български момчета търсят точно леки,разкрепостени момичета,а колкото повече се търсят,толкова повече ще има...
Момчетата да не се обиждаат,не слагам никой под общ знаменател...
ahahahahahah jalko naistina si prav>>.. nishto 4e i az sam momi4e, no ne sam poela po takuv put
xahxhax
ama otgovora spored men e mnogo lesen
ili mnogo im se ebe
ili iskat pove4e vnimanie
![]()
![]()
Чужденките на морето са още по-лесни, стига сте се оплаквали![]()
The Spark
Лично съм против да ни слагаш под общ знаменател всички момичета лично аз не се впечетлявам от колата му парите му и така нататък не гледем и красотата защото ако си с човека които обичаш и решиш да си с него няма да те привлече въшния вид а това което има в себе си аз съм на това мнение може и да има такова момичета които харесват тоя начин на живот които го опсваш ти но не слагаи всички момичета под общ знаменател защото бързо може да се каже ами има и такива момчета където ако не си натруфена като коледна елха с вс изкуствено по теб няма да ти обърне и грам внимание а сега какво правим ИМА И ТАКОВА МОМЧЕТА ИМА И ТАКИВА МОМИЧЕТА НО НЕ Всички са такива аз не слагам хоранта под общ знаменател не го прави и ти
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Не смятам, че въобще в някоя лексика трябва да присъстват думи като: всички, никои, никога и винаги. Няма такова нещо. Ще е грешно каквото и да кажеш, като използваш тези думи. Та към въпроса ти... Аз не мога да ти кажа защо повечето момичета са такива, защото ако го направя трябва де се върнем мноооого назад във времето. Просто България не е нормална държава и това си е истината. Аз пък имам самочувствието, че не съм повърхностна, материална или лигла. Вярно е, че се лигавя отвреме навреме, но пък всеки има нужда от забавление, а аз забавлението го намирам в това да извъртам реалността по даден начин с присъстваща мнгого ирония. [Ако разбираш това под "лигавене". Ако не е така, моя сподели дефиницията на думата...] Та още нещо: Можеш ли да ми дадеш причината поради която пусна тази тема? От скука или какво...? Или се хвалиш, че живееш в чужбина и искаш да съсипеш и малкото самочувствие, което е останало на момичетата. И това е така, заради момчета [не] като теб. Защото ти си възпитам и мил и романтичен... И аз мога да се изкарам богиня. Но дори това, че пусна такава тема показва, че не си от най-милите момчета. Замисли се малко. Ако си пък от умните момчета, сам ще се убедиш, че съм права в този случай! Айде със здраве и ти пожелавам много да се радваш на хубавите момичета, там където живеш.
П.п. И сега продполагам, че ще си помислиш, че съм се засегнала от думите ти... Не, не съм, въпреки че написах повече по тази тема. Просто не обичам хората, които не могат да се изразяват добре и не мислят преди да казват нещо.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не жените са лесни, а мъжете!
Оф няма се научите ,,големите'' мъже!
П.С. Момче съм! Момчетата са идиоти! Айде сега някой момиче да каже, че не е вярно и не знам, може би ще се пръсна от смях!![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Налълно съм съгласна, някоя не му е вързала и вече е курва, но защо? + тва не всички са курви и имай малко уважение наистина си комплексиран, но комплексите не тук моля.Първоначално написано от darla
Кой каза, че са лесни??? Трябва да имаш телефон, кола за около 5000 лв и да слушаш чалга! Тия неща не са никак лесни!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
къде живееш сега? Ела си и ме вземи като ръчен багаж, че искам да се оттърва от тази паплач тук! Хайде, не всички, но един огромен процент просто или не знаят какво искат, или знаят, но са избрали грешния начин... Mr_Crowley - доста точно казано... ама телефона и той трябва да е колкото колата... или поне да приближава ценатаПървоначално написано от zesoares
и сега разбирам защо не мога да си намеря момиче - МРАЗЯ ТЪПАТА ЧАЛГА!
Да, налага се да въведа някой уточнения:
значи телефона тряа да е възможно най - скъп, ама да си на Прима!
колата тряа да е някое БМВ 3-ка, ама на газ!
А за чалгата...като те питат какво слушаш, трябва да казваш - хаус и черно!!!
Ако трябва да се синтезира в едно изречение - трябва да си селянин!!! Но не забравяйте, че селенията не е географско определение, а начин на поведение!!!![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Авторче - колко години от мизерния си живот си прекарал тук за да твърдиш подобно нещо? На базата на колко момичета твърдиш написаното? Изобщо кой ти е втълпил в изпразнената от съдържание кратуна, че ако около теб има 5 кифли то те са представителна извадка на българската жена? Бързо да си оправиш поста ако обичаш, щото мишоци като теб ги обичам най-много.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
валдес не се нерви, виждам ги същите навсякъде около мен, човека е прав...
ПРАВ СИ Тази тема се превърна във воина в която момчета и момичета се надпревапват да се оплюватПървоначално написано от valdesbg
![]()
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Твой проблем е ако дружиш с курви, не мой. Абсолютно не съм съгласен да се категоризира българската жена като курва. Просто защото това е меко казано комплексарщина.Първоначално написано от Tempest
Не аз съм виновен че някой смотльо го режат щото не може да върже две приказки примерно. Вземете се в ръце и не слагайте всички под общ знаменател.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Или ще са курви, или ще са госпожица недостъпна.И малко са тия по-средата.Колкото и да е тъпо.
Ох мъже а няма ли такива мъже дето търсят броиките си и на едно момиче което е вярвало в любовта и му разбият сърцето от на нея какво и остава разбитото сърце безсъните и нощи изплаканите сълзи стига вече ИМА И ТАКИВА МОМИЧЕТА да вярно курви НО има и МОМЧЕТА които са броикаджии Разберете го и сперте да обиждате та това се превърна в боино поле![]()
![]()
не е нужно вече
![]()
В 6-7 клас съучениците ми често повтаряха една "мъдра" мисъл: "Всички жени са к***и, с изключение на майка ми и сестра ми, но да не забравяме, че и те са жени." Не знам колко ограничен трябва да си, за да вярваш и разпространяваш подобни нещаАко жените са лесни, защото се влияят от красотата и парите, то помисли - ако имаш възможност да излизаш със супер готина мацка, в добро фин. състояние, ще се възползваш ли, рискувайки да станеш мъжки вариант на к***ите, с/у които говориш, или ще я оставиш да си отиде, рискувайки да загубиш Единствената? Докато слагаш етикети на всичко и всеки няма да откриеш стойностни хора.
"Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."